مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 3 از 5 Firstاول 12345 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 21 به 30 از 41

موضوع : کمک به حل مسائل

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

ما با استفاده از بایگانی 3.5 هنوز. فعال تصدی در بایگانی 3.6 تست شده است. من به میشل نوشتن و من این نسخه را برای فعال تصدی تست.
    همانطور که می توانید در فروم خود را -- که شما یک موضوع را با سبک پس از ترجمه. من می خواهم به خودم چک کنید (پیدا کردن تضاد و یا ویرایش قالب) پس لطفا دوباره -- ارسال توسط PM admincp و جزئیات FTP شما به من -- من به شما در مورد تمام تغییرات و آثار را بر روی سرور خود در طول کار من نوشتن است.

ثانیا ، آیا برخی از فعال تصدی و یا یکی دیگر از قالب های خود را ویرایش می کنید؟
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 23-02-11 در 14:05.

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak View Post
    ما با استفاده از بایگانی 3.5 هنوز. فعال تصدی در بایگانی 3.6 تست شده است. من به میشل نوشتن و من این نسخه را برای فعال تصدی تست.
    همانطور که می توانید در فروم خود را -- که شما یک موضوع را با سبک پس از ترجمه. من می خواهم به خودم چک کنید (پیدا کردن تضاد و یا ویرایش قالب) پس لطفا دوباره -- ارسال توسط PM admincp و جزئیات FTP شما به من -- من به شما در مورد تمام تغییرات و آثار را بر روی سرور خود در طول کار من نوشتن است.

ثانیا ، آیا برخی از فعال تصدی و یا یکی دیگر از قالب های خود را ویرایش می کنید؟
    کام ،

نه یک موضوع به سبک...

چرا من می دانم؟

از آنجا که آن را با هر سبک به انجمن زندگی می کنند کار نمی کند.
    و آن را با همه سبک در فروم تست کار می کند ، بنابراین نمی باشد.
    سبک مربوط. من همان سبک از انجمن زندگی می کنند انجام گرفت ،
    و آثار آن را فقط خوب بر روی انجمن آزمون (بدون هیچ تغییری)
    من هر گونه فایل های فعال تصدی تغییر نکرده است. اگر شما هنوز هم احساس می کنید که آن را
    سبک مربوط سپس من می توانم شما را به سبک دسترسی داشته باشید ، و یا
    یک بخش خاص از VB... تا آنجا که به ویرایش قالب های دیگر ،
    من یک انجمن زندگی می کنند ، البته قالب من ویرایش از
    زمان به زمان.
    آخرین ویرایش توسط dsimms. 23-02-11 در 17:44.

خوب پس لطفا به من دسترسی به فعال تصدی ، سبک و محصول و پلاگین ها در admincp خود را تشکر

من در 3 روز گذشته را صرف پاره شدن حرکت صعودی من VB را تلاش برای پیگیری این مشکلات را.
    من فکر می کنم شما بچه ها باید با 50 ٪ تخفیف در خرید این می دهد... در حال حاضر من
    برای قرار دادن همه چیز با هم در حال حاضر پس از پاره انجمن من جدا.

که من پیدا کردم این مشکل...

آن را در گزینه های فعال تصدی همه همراه بود.

زمانی که ردیابی URL فعال باشد سبک به نظر می رسد به پیچ کردن.
    در زمانی که ردیابی آدرس از کار افتاده است ، آن را بیشتر کار می کند... بله من گفتم
    عمدتا ، sorta می افزاید : در انتهای آدرس / forum.php
    زمانی که قرار است بیش از حد ، سپس شما به reclick
    دوباره به منظور تغییر زبان...

بنابراین مشکل URL پیگیری گزینه است و یا آن را تا به چیزی برای انجام این است.

اگر شما برو چک کن ، آن را تا حدی کار می کند... (با ردیابی آدرس غیر فعال)

به طوری تا این ، ثابت است با ردیابی آدرس غیر فعال ، آن را غیر فعال ردیابی
    langugage از یک صفحه به صفحات بعدی... sorta مانند مود نقطه
    اگر شما می توانید به همان زبان از صفحه به صفحه پیگیری کنید....
    آخرین ویرایش توسط dsimms. 24-02-11 در 09:45.

من هنوز هم برای شما پیشنهاد یک سرویس رایگان (معمولی -- آن هزینه 30 دلار) بر روی سرور و admincp شما آن را برطرف. خیلی سخت است برای پیدا کردن جایی که موضوع این است زمانی که من می توانم آن را در فروم من (این مسئله برای انجمن خود را خاص) بسازند. اگر شما نصب یک نسخه کامل از فعال تصدی -- احتمالا همه چیز درست می شود.
    بنابراین من برای شما پیشنهاد سرویس FIX را به صورت رایگان -- اگر شما به من PM ارسال admincp و جزئیات FTP.

من هنوز هم برای شما پیشنهاد یک سرویس رایگان (معمولی -- آن هزینه 30 دلار) بر روی سرور و admincp شما آن را برطرف. خیلی سخت است برای پیدا کردن جایی که موضوع این است زمانی که من می توانم آن را در فروم من (این مسئله برای انجمن خود را خاص) بسازند. اگر شما نصب یک نسخه کامل از فعال تصدی -- احتمالا همه چیز درست می شود.
    بنابراین من برای شما پیشنهاد سرویس FIX را به صورت رایگان -- اگر شما به من PM ارسال admincp و جزئیات FTP.
    من باید به کاهش پس از آن.

پاسخ من بود نهایی اولین بار از شما خواسته است.

اگر شما نمی تواند کمک کند ، حتی پس از دادن به شما این گزینه ،
    پس من فقط برای غیر فعال کردن و حرکت داشته باشد.

من فقط هم برای این نمی.

من سعی کردم نسخه جدید است. این چیزی تعمیر. در واقع آن را ساخته است
    بدتر ، قبل از این گزینه غیر جستجوگرها کار می کرد ، در حال حاضر آن را ندارد ،
    به نظر می رسد که صفحه اصلی کار می کند ، و تمام لینک های دیگر / صفحات
    غیر فعال و باعث از آنها را به نظر می رسد نیست ، و وقتی که من غیر فعال کردن
    وزارت دفاع ، تمام صفحات به کار دوباره ، زمانی که فعال باشد ، پرچم خود را نشان نمی....
    آخرین ویرایش توسط dsimms. 27-02-11 در 02:05.

من این نسخه رایگان در فروم تست من نصب می شود و همه چیز خوب کار می کند -- شاید آن است که خاص برای انجمن شما درج شود (برخی از تنظیمات ، مدها ، تغییرات).
    من می خواهم یک بار دیگر به درخواست -- اگر شما به من دسترسی به FTP خود را به من بدهید من آن را به صورت رایگان تعمیر.

من این نسخه رایگان در فروم تست من نصب می شود و همه چیز خوب کار می کند -- شاید آن است که خاص برای انجمن شما درج شود (برخی از تنظیمات ، مدها ، تغییرات).
    من می خواهم یک بار دیگر به درخواست -- اگر شما به من دسترسی به FTP خود را به من بدهید من آن را به صورت رایگان تعمیر.
    من را ترک خواهد کرد آن را به عنوان برای هم بودن است.

به نظر می رسد ترجمه به تایید زمانی که پیگیری URL از کار افتاده است ، اما زمانی که
    من اینجا را کلیک کنید برای رفتن به لینک دیگری پس از آن این مسئله به طور پیش فرض انگلیسی
    به عنوان از نرم افزار ردیاب URL غیر فعال است ، پس من به retranslate دوباره و
    شروع بیش از همه زمانی که من خود را به دیگری لینک بروید.
    آخرین ویرایش توسط dsimms. 02-03-11 در 06:59.

تایید بنابراین من سعی خواهد کرد برای پیدا کردن جایی که این موضوع را می توان و سعی کنید راه حل را برای شما پیدا

صفحه 3 از 5 Firstاول 12345 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •