مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : چگونه برای نصب فعال تصدی با photopost

عضو جدید

Default چگونه برای نصب فعال تصدی با photopost

من با داشتن مشکلات نصب فعال تصدی با photopost ، اگر چه من سعی کردم نکات در پست قبلی.

من اصلی نصب شده در / صفحه اصلی / XXXX / public_html هاست و photopost در / home / XXXX / public_html / ایجاد photopost. پرچم های ترجمه در انجمن photopost به نظر می رسد ، اما کلیک کردن بر روی آنها باعث می شود خطای 404. آیا می توانید دستورالعمل های شفاف در مورد راه اندازی فعال تصدی به با این کار به من بدهد. من همچنین بررسی photopost و photopost کلاسه بندی شده زیر دایرکتوری های مشابه public_html / ایجاد بررسی و public_html / ایجاد آگهی.

بازنشسته ؛)

سلام ، من سعی خواهد کرد به شما کمک کند ، می تواند شما را به من آدرس را به انجمن خود من همه چیز و بررسی و مشاوره چگونه به همه چیز.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

هیچ پاسخ -- حل ، اگر نه ، لطفا بنویسید و من این موضوع را یک بار دیگر باز است. تشکر

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •