مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 3 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 21

موضوع : باگ! آدرس ها اشتباه توسط goodle نمایه -- خیلی بد!

کاربر ارشد

Default باگ! آدرس ها اشتباه توسط goodle نمایه -- خیلی بد!

حالا من می دانم که چرا من فعال تصدی قبل ، بنابراین بسیاری از اشکالات را حذف!

گوگل نمایه سازی URL های عجیب و غریب ، vbet_delayxx وقتی کلیک آنها را در حال رفتن به URL صحیح است.

نگاه کنید به :

بازنشسته ؛)

عزیز مار
    تاخیر یک آرایه است. در این آرایه در آن ذخیره شده ، و آن را examle delay7x - 19959 نشان می دهد که این بدان معنی است که شده 7x تعدادی از آرایه و تعداد 19959 موضوع است که نمایه.
    انجام شود ، زیرا پس از آن ارسال 1 کار به گوگل پس از آن برای عملکرد است.
    شاخص ها پس از ترجمه خوب تغییر کرده است.
    شما یک اتصال به خطا با گوگل به طوری که آنها ترجمه نشده است. بنابراین این تاخیر ها (آرایه ها) بازنویسی نیست ، چرا که آن خالی بود.

لطفا کش روشن ، نقشه سایت جدید را انجام دهم ، به دلیل لینک شما قدیمی است و گوگل باید آنها را reindex. تاییدیه خوب هستند تا گوگل باید آن را reindex.

اگر شما هر گونه سؤال بیشتری دارند ، نوشتن در اینجا.
    کاربر ارشد

چرا کش روشن ، اگر این "URL" delayxx به این "URL" درست تغییر مسیر؟

مسئله این است که تغییر مسیر 302 ، 301 ، بنابراین گوگل این آدرس ها delayxx را از شاخص افت هرگز.

بازنشسته ؛)

گاهی اوقات پاکسازی کش می دهد anwser.
    من آن را بررسی و نوشتن در اینجا وقتی که من کردم anwser

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام.

من با این موضوع کمک من بیشتر در مورد مسئله خود را امروز عصر یاد بگیرند و به شما پاسخ بیشتر. در این momsnt من می توانم بگویم که آن را به طور قطعی vBET اشکال. نبايد اتفاق بيفته . من نمی دانم چرا گوگل آن را نمایه سازی -- ما 301 تغییر مسیر بنابراین چنین چیزی نباید وجود داشته باشد. هنوز هم البته در ابتدا چنین لینک هایی نباید به خروجی بیاید.

همانطور که من نوشت -- من به شما اطلاعات بیشتر به من بدهید بعد و ما در مورد مراقبت از آن را.

کاربر ارشد

من sugest شما دوباره چک این آدرس ها delayxx ، آنها 302 تغییرمسیر!

بنابراین این دلیل که چرا آن لینک حتی نمایه است. اشاره. ما همچنین می کند از جمله تغییر مسیر بررسی می باشد و یا توسط فعال تصدی ساخته شده است و اگر توسط وی است آن را با قابلیت تنظیم (یا می تواند توسط کد ادغام ما تغییر). این است که برای حل موضوع را با صفحات در حال حاضر نمایه است.

هنوز البته ما باید برای پیدا کردن همین دلیل فعال تصدی حتی لینک ها از جمله در پاسخ نهایی HTML.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 15-02-11 در 18:21.

کاربر ارشد

خوب ، نگاه به جلو به تعمیر. با تشکر

من فقط کارهای خیلی خاص و برای بررسی به نوجوان داد.

همچنین این امر می تواند بسیار مفید است اگر شما می تواند بگوید که در آن لینک ها از جمله تولید شد؟ در این لحظه اگر آن صفحات نمایه سازی و تغییر مسیر 302 که ما نمی توانیم حتی مطمئن اشکال نسل هنوز در فعال تصدی وجود دارد ، یا آن را فقط اشکال قدیمی که می کند اتفاق می افتد نیست دیگر اما شما در حال حاضر صفحات نمایه شده است. بنابراین بگویید آیا شما به هر صفحه که در آن URL ها چنین قابل مشاهده در مرورگر شما تحت لینک مراجعه کنید لطفا. لطفا بررسی برخی از موضوعات خود ، انجمن ها ، بایگانی ، RSS شاید است. لطفا بگویید انجام هر گونه مدها که که در آن به خصوص با فعال تصدی یکپارچه -- شاید این مسئله وجود دارد. نوجوان آن را در فروم خود را چک کنید (اگر آن را محدود نمی شود) ، هنوز هم شما می دانید که انجمن خود را به خوبی و شاید شما می دانید و یا مشکوک که در آن URL ها از جمله تولید.

کاربر ارشد

IM مطمئن نیستید چه می توانم انجام دهم ، شما می توانید گوگل نمایه سازی اشکال در اینجا مراجعه کنید : سایت : www.computer - juice.com -- جستجوی Google

مشاهده کش کد صفحه را به ببینم!

همچنین از آن است که تغییر مسیر 302 به آدرس مناسب ، باید آن را 301 ، اما بهتر ثابت به شاخص alltogether آدرس ها بد می شود.

صفحه 1 از 3 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •