مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : بایگانی شماره نقشه سایت -- بدون آدرس های خارجی

کاربر ارشد

Default بایگانی شماره نقشه سایت -- بدون آدرس های خارجی

آدرس ها به دنبال نیست
    هنگامی که ما یک نمونه از آدرس ها از نقشه سایت خود را مورد آزمون ، ما متوجه شدیم که برخی از آدرس ها را به نقاط دیگر تغییر مسیر است. ما توصیه می کنیم که نقشه سایت خود را شامل URL ها به آن مرحله را به مقصد نهایی به جای تغییر مسیر خود را به دیگری URL (تغییر مسیر هدف).
    Text automatically translated from: Japanese to: Persian
    Translated text
    همه آدرس ها فعال تصدی در نقشه سایت من شخصیت های زبان انگلیسی نیست ، شخصیت مناسب خارجی و گوگل این را دوست ندارد.

برای مثال URL در نقشه :

این سیستم عامل در یک لپ تاپ های جدید -- -- کامپیوتر و سیستم عامل می کند آب ظاهر نمی شود

تغییرمسیر اینجا هستید : :

این سیستم عامل در یک لپ تاپ های جدید -- -- کامپیوتر و سیستم عامل می کند آب ظاهر نمی شود

را چگونه حل کنم؟
    Original text

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

این خوب است -- این است که چگونه باید کار. چرا؟ عملکرد.
    در این نسل حال حاضر از 52 برابر لینک های بیشتر برای موضوعات می توانید تعداد زیادی از زمان برای انجمن های بزرگ مصرف می کند. ترجمه از همه کسانی که در همان زمان می تواند از آن ساخته شده واقعا ، واقعا وقت گیر و تولید زیادی را به پایگاه داده نمایش داده شد.

و این برای گوگل خوب است -- همانطور که می بینید ، شما باید تغییر مسیر 301 به این صفحه را با URL ترجمه شده است.

گوگل ترجیح می دهند که لینک ترجمه شده بودند ، اما آنها را به زحمت نمی اندازند در همه.

بیشتر اینجا هستید : : http://www.vbenterprisetranslator.co...other-plugins/

کاربر ارشد

چه ، شما در حال حاضر اضافه کردن 52X لینک به نقشه سایت ، بار سرور در حال حاضر افزایش یافته است که آیا شما اضافه شخصیت های طبیعی یا خارجی.

شما فقط نمی تونم این کار و این بهانه ای خود را ، آه و گوگل ذهن است که چرا آنها به من هشدار می دهد و به من بگویید تا آن را تغییر دهید!

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

این پیام از گوگل برای اطلاعات شما می باشد. آنها فکر می کنند که شما احتمالا یک لینک بد در نقشه ، آنها فکر می کنند که برای شما خوب است نیست و شما هیچ چیزی در مورد آن نمی دانم ،
    اما شما می دانید -- این لینک (با 301) هدایت می شوید به شکل خوب و این برای گوگل خوب و بسیار خوب برای سایت شما (عملکرد) است.

در اين لحظه vbet از ترجمه آدرس کامل در sitemap. خواهش می کنم، یک نخ تازه در ویژگی های درخواست و ما چیزی در مورد این (ما می توانیم این کار را مانند یک گزینه در admincp).

همچنین شما می توانید فعال تصدی با نقشه ادغام -- شما در نقشه لینک ها تنها از موضوعات اصلی داشته باشند. پیوندهای گوگل خزیدن به خود ترجمه (اما طول خواهد کشید دیگر) و شما باید ترجمه آدرس ها

از سایت من تمام است. اگر شما می توانید -- شما می توانید یک موضوع جدید در درخواست ویژگی ها باز کردن.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •