مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 10

موضوع : هرزنامه

Exclamation هرزنامه

من فکر می کنم شما باید برخی از مشکلات هرزنامه ها در فروم خود را. شاید شما باید ثبت نام از اعضای جدید ارسال شده توسط admin ، زیرا به نظر میرسد شما در حال گرفتن اسپم oustider مثل جهنم محدود. بسیاری از پیام های اسپم به انجمن. غم انگیز وقتی که شما فکر می کنید پیام های جدید و تقریبا همه آنها از spams وجود دارد...

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بله ، چیزی که باید انجام شود. پیام های اسپم ها برداشته شود ، اما هنوز هم ما به برخی از محدودیت های اضافی.

OK -- برخی از مراحل ساخته شده بود :
    -- VM مسدود شده چند تا پست نوشته شده است
    -- یکسان برای آدرس URL
    -- از اطلاعات اعضا و ویرایش جزئیات حذف : صفحه اصلی ، جزئیات
    -- امضا غیر فعال
    -- بعضی از IP ها را مسدود

اگر شما دریابید که برخی از شکل جدیدی از اسپم ، لطفا توجه داشته باشید -- ما تلاش ما آن را مسدود کنند.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 24-11-09 در 19:34.

کار خوب vBET.

هرزنامه (اسپم) است دوباره! این بسیار آزار دهنده است. من واقعا فکر می کنم شما باید کاربران ثبت نام خود را به جای اجازه دادن به آنها را از پیوستن آزادانه روی صفحه نمایش.

عضو جدید

Text automatically translated from: Russian to: Persian
    Translated text
    سعی کنید موضوع allvb.info / modsec. من فروم خود را به اصلی ، و من از این سایت هستم یک زن و شوهر از mods قرار داده و تا زمانی که همه آرام است ، نه اسپم. فقط کسانی که ثبت نام قبلا در حال حرکت هستند ، اما آنها به تدریج به بانک بروید.
    Original text

Quote نوشته اصلی توسط Torrento View Post
    Text automatically translated from: Russian to: Persian
    Translated text
    سعی کنید موضوع allvb.info / modsec. من فروم خود را به اصلی ، و من از این سایت هستم یک زن و شوهر از mods قرار داده و تا زمانی که همه آرام است ، نه اسپم. فقط کسانی که ثبت نام قبلا در حال حرکت هستند ، اما آنها به تدریج به بانک بروید.
    Original text
    لطف بزرگ برای مشاوره

LOL بسیاری از spams اینجا دوباره امروز!

شما می دانید ، بهترین راه ، اعتبار سنجی شده توسط admin است. این همان چیزی است که من و برای ماه ها استفاده می شود و این بهترین است. بیشتر هرزنامه ها!

همه تمیز ما در حال مسدود کردن کلمات کلیدی را در گزینه های سانسور در هر زمان ، به طوری که هرزنامه ها وجود نخواهد داشت به زودی ، از آنجا که دزد باشد پیام خواندن دریافت کنید.
    اعتبار سنجی توسط admin واقعا گزینه خوبی است ، اما نیاز به تعداد زیادی از توجه و زمان. ما آن را در صورت اسپم مسئله بزرگتر در اینجا ظاهر می شود در نظر بگیرند.

عضو جدید

Text automatically translated from: Polish to: Persian
    Translated text
    ایده خیلی خوب!

--
    Original text

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید