مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 11

موضوع : جدول زبان های مختلف توفنده در پایگاه داده؟

کاربر ارشد

Default جدول زبان های مختلف توفنده در پایگاه داده؟

سلام ، به نظر می رسد که من هر روز باید برای تعمیر به یکی یا بیشتر از جداول زبان آنها در حفظ و توفنده ، معمولا جداول متوسط و کوتاه است.

مشخصات من به شرح زیر می باشد :
    PHP نسخه 5.2.15
    آپاچی نسخه 2.0.63
    خروجی زیر نسخه 5.0.91 - جامعه
    پرل نسخه 5.8.8
    نسخه کرنل 2.6.18 - 194.26.1.el5xen
    VB 3.8.6 PL1

من در یک نام تجاری جدید "خارج از جعبه" سرور هستم.

هر گونه ایده در مورد چگونگی جلوگیری از این؟

با احترام ،
    شمعون

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

آیا شما برخی از ایمیل ها با خطا خروجی زیر و یا برخی از اعلامیه های؟ لطفا قرار دادن محتوای این ایمیل ها در اینجا ، اگر شما

کاربر ارشد

مطمئنا ، infact یکی از سقوط در حال حاضر در اینجا یکی از بسیار اخیر :
    تاریخ : دوشنبه ، 31 ژانویه 2011 10:32:46 +0000 [10:32:46 GMT]
    از : webmaster@mysite.com <webmaster@mysite.com>
    به : webmaster@mysite.com
    موضوع : صفحه اصلی خطا در پایگاه داده!

خطای پایگاه داده را در تالار گفتگو vBulletin 3.8.6 :

نامعتبر SQL :
    SELECT cache.originaltext به عنوان originaltext ، cache.translated از کمک vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af ترجمه کش vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af که در آن و cache.serie = help.serie.

خطا در خروجی زیر : جدول '. / xxxxx_xxForum / vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af مشخص شده به عنوان سقوط کرد و باید تعمیر
    شماره اشتباه : 145
    تاریخ درخواست : دوشنبه ، ژانویه 31 2011 10:32:45
    خطا در تاریخ : دوشنبه ، ژانویه 31 2011 10:32:46
    فیلمنامه : http://www.mysite.com/forumz/members...s-op-exit.html
    ارجاع دهنده :
    آدرس IP : 66.249.72.171
    نام کاربری : عضو نیستید
    Classname : vB_Database
    خروجی زیر نسخه :
    و در اینجا یکی از مسن تر برای خودم نگه داشتم به شما نشان دهد :
    تاریخ : سه شنبه ، 28 ژانویه 2011 20:45:02 +0000 [جمعه ، 28. ژانویه 2011 20:45:02 GMT]
    از : webmaster@mysite.com <webmaster@mysite.com>
    به : webmaster@mysite.com
    موضوع : صفحه اصلی خطا در پایگاه داده!

خطای پایگاه داده را در تالار گفتگو vBulletin 3.8.6 :

نامعتبر SQL :
    SELECT cache.originaltext به عنوان originaltext ، از کمک vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt ، کش vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt ترجمه cache.translated مکانی که در آن help.originaltext = 'صفحه اصلی' و cache.serie = help.serie ؛

خطا در خروجی زیر : جدول '. / xxxxx_xxForum / vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt مشخص شده به عنوان سقوط کرد و باید تعمیر
    شماره اشتباه : 145
    تاریخ درخواست : جمعه ، 28 ژانویه 2011 @ 08:45:01 PM
    خطا در تاریخ : جمعه ، ژانویه 28 2011 @ 20:45:02
    فیلمنامه : http://www.mysite.com/forumz/members...ira-linha.html
    ارجاع دهنده : http://www.google.com.br/url؟sa=t&so...iwnuel-9v0nPuw
    آدرس IP : 200.160.96.160
    نام کاربری : عضو نیستید
    Classname : vB_Database
    خروجی زیر نسخه :
    همانطور که می بینید یک گسل یا به زبان خاصی باعث این مشکل وجود ندارد ، با این حال AF زبان بسیار زیادی را نشان می دهد.

موضوع crach -- این یک مشکل خروجی زیر ، فعال تصدی صادر نکنند.
    لطفا سعی کنید خروجی زیر را برای به روز رسانی به نسخه جدید یا جمع و جور کردن به یک نسخه پایدار از خروجی زیر (در مورد آن ارائه دهنده میزبان شما بخواهید).

ما می توانیم هر چیزی در مورد آن انجام دهید ، دلیل آن است که کد خروجی زیر.
    احتمالا در مورد شما ، خروجی زیر حساسیت بیشتری نسبت به عمل اشتباه خود را از استفاده مکرر از جداول است. آیا شما استفاده از کش برای مهمان؟ اگر نه -- فعال کردن این گزینه. این در نتیجه نمایش داده شد کمتر به پایگاه داده ، اما نه به طور کامل از بین بردن خطا MySQL را. (احتمالا شما خرابی های کمتری از جمله داشته باشند).

در مرحله دوم ، سعی کنید برای بهینه سازی و تعمیر ALL جداول پایگاه داده است.

البته ، سعی کنید به روز رسانی و یا جمع و جور کردن شما خروجی زیر را به بهترین نسخه است.

کاربر ارشد

خوب ، اولا من اعتقاد دارم که خروجی زیر نسخه stabel ترین و بله من استفاده از کش خوش آمدید ، اگر آن را به خروجی زیر بود که مشکل همین دلیل است که تنها زبانی که جداول سقوط؟ من بسیاری از جداول دیگری هستند که در هر پست و یا تغییر صفحه قابل دسترسی ، اما آنها سقوط نیست.

و من باید بهینه سازی همه جداول چند بار!

ما قادر به تعیین چرا فقط جداول اشکال کش نیست -- این سوال به تیم MySQL را ، زیرا همانطور که قبلا ذکر این است که خروجی زیر خطا و مهم نیست که جدول دیگر خوب است. برای بخشی از ما را ، ما انجام پیشنهادات هیچ ندارد -- لطفا گزارش تیم مسئول برای این باگ -- به تیم خروجی.

هر تلاشی برای مقایسه جداول دیگر به جداول پنهان هیچ معنی ندارد -- چرا که این امر می تواند فقط حدس و گمان ، چرا اینجا مای تصادفات جداول. تیم خروجی مسئول کد خروجی زیر ، -- بپرسید که تیم خروجی.

شاید مسئله است که در اینجا چون فقط در این جداول کش شما مقدار زیادی از محتویات و در یکی دیگر از جداول (مانند فقط در انجمن شما ، در دیگر انجمن ها مشتریان ما نیست). شاید از جداول حافظه نهان داده داده ها غالبا حذف شده و از دیگری نیست. شاید ، اما ما می توانید آن را بررسی نمی -- نظرات و پیشنهادات تنها.

تنها چیزی که ما می توانیم بگوییم این است که این یک خطای MySQL را. لطفا توجه داشته باشید که هر گونه تغییر در کد فعال تصدی این مسئله را از بین نمی برد.

خروجی زیر موتور مسئول برای مدیریت جداول توسط SQL است. بنابراین شما نیاز به پیدا کردن یک راه حل در کد خروجی زیر است. لطفا در مورد آن پشتیبانی MySQ بخواهید.

با تشکر.

بازنشسته ؛)

بله کمیل راست است ،
    این مسئله از مای ، بنابراین به نوشتن به خروجی زیر را امتحان کنید.

به نظر من شما با کش مشکل دارند ، چیزی نمی تواند نوشتن در خروجی زیر از کش.
    سعی کنید برای ارتقاء خروجی زیر را به پایگاه داده MySQL 5.5 ، شاید کمک خواهد کرد که ارتقا دهید.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط Youngster View Post
    بله کمیل راست است ،
    این مسئله از مای ، بنابراین به نوشتن به خروجی زیر را امتحان کنید.

به نظر من شما با کش مشکل دارند ، چیزی نمی تواند نوشتن در خروجی زیر از کش.
    سعی کنید برای ارتقاء خروجی زیر را به پایگاه داده MySQL 5.5 ، شاید کمک خواهد کرد که ارتقا دهید.
    IM خوشحالم که شما قادر به تکرار دقیقا همان چیزی کمیل گفت. این است مشکل با MySQL جدول مشکل است تقریبا همیشه زبان AF NOT ، شما نه می توانید می گویند که آن است زیرا اگر ورودی و خروجی به خروجی زیر است بسیار مکرر آن خواهد شد تصادف!! ، جدول پست من است بزرگ ، آن را تا 718.000 پست و در دسترس توسط هر کاربر تنها از انجمن ، قطعا این استفاده می شود بسیار بیشتر نسبت به جدول زبان ، خروجی COPES خیلی خوب با جدول پست بنابر این هر چیزی با ورودی کمتر به راحتی خواهد بود با coped.

سقوط جدول دیگر وجود ندارد ، آن است که فقط جداول زبان.

یکبار دیگر ، لطفا در مورد این موضوع یک تیم MySQL را بخواهید. این ثابت خواهد شد سریع تر و بهتر است.

کاربر ارشد

من نگاه میزبانی تیم در databaseMySql هیچ خطای دیگر ، آنها حتی تعمیر ، بهینه سازی و پایگاه داده تمام 5GB را صادر و سپس دوباره وارد شده و هنوز هم تنها زبان تصادف جداول.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •