مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 3 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 24

موضوع : قادر به تغییر زبان در انجمن و موضوع

توقیف

Default قادر به تغییر زبان در انجمن و موضوع

وقتی که من تغییر زبان از زبان پیش فرض من را به یک lanugage دیگر در یک انجمن یا موضوع ، صفحه ترجمه نشده است.

آدرس :

تالار : تالار گفتمان
    / انجمن ها / forumdisplay.php؟ 29 - خوش آمدید به PredatoryFishKeepers.comوزبان = د

موضوع :
    / انجمن ها / showthread.php 2806 - سلام - I - لذت بردن از یک ، انواع ، از ماهیوزبان = سلام

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

که نسخه ای از فعال تصدی استفاده می کنید؟ لطفا اینجا پیست کنید آدرس انجمن خود را خواهد شد و من آن را چک کنید.
    با تشکر.

توقیف

این نسخه برای اصلی 4.

آدرس اینجا :
    http://www.predatoryfishkeepers.com/testvb/forums/
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 02-02-11 در 10:09.

میهمان گرامی ،

را در سایت خود بود و من متوجه است که فقط در صفحه ترجمه نشده است شما باید این ارتباط با :
    Code:
    &
    در داخل.
    هنگامی که شما به عنوان مثال استفاده از این URL :
    Code:
    http://www.predatoryfishkeepers.com/testvb/forums/showthread.php?2868-For-all-tough-dr%C3%B8ftelser-about&language=da
    شما یک لینک خوب. شما می توانید آن را تست کنید.

بنابراین ، لطفا اگر شما با استفاده از برخی از مدها. غیر فعال کردن همه مدها را یک به یک و سعی کنید متوجه شوید لینک خوب (بدون در داخل).

توقیف

تاریخ عضویت : آنچه من متوجه بیش از حد. اما هیچ مدها دیگر نصب شده وقتی که من تست وجود دارد. تنها به تازگی از ویژگی های فیس بوک در صفحه اصلی خود فعال کنید.

HMM لطف برای تایید. من سعی خواهد کرد که راه حل را برای شما پیدا.. از شکیبایی شما متشکریم.

توقیف

خوش آمدید.

آن را تنها زمانی که من از زبان پیش فرض من که به زبان انگلیسی است تغییر اتفاق می افتد. به اعتقاد من از آن است که فقط از دست رفته URL را پشتیبانی می کند از زمان "و" است که اساسا "و". مطمئن نیستید چه مدت برای آن در پی اچ پی.

میهمان گرامی ،
    من می توانم آن را در فروم تست من بسازند به طوری ارسال به من لطفا (بر اساس PM) FTP و جزئیات admincp و من آن را بر روی سرور خود ثابت.
    با تشکر.

توقیف

که فایل های که شما نیاز دارید؟ در نهایت من باید آن را در فروم زنده من انجام دهید. شاید شما می توانید به من بگویید که فایل و خط برای تغییر به جای؟

من نمی دانم که در آن مسئله در حال حاضر است. من نیاز را سیاهههای مربوط و بررسی آن. بهتر خواهد بود اگر من آن را به خودم (سریعتر).

من به شما در مورد تضاد در پست previost خود پرسید : -- شما گفتید که هیچ درگیری ، بنابراین من نیاز به آن را بر شما سرور را بررسی کنید.
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 02-02-11 در 12:24.

صفحه 1 از 3 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •