اطلاعات فرستاده شده.
اطلاعات فرستاده شده.
با تشکر. من شروع به کار بر روی سرور خود.
همچنین شما می توانید سعی کنید برای استفاده از لینک های SEO (بدون باشد).
فقط رفتن به admincp -> فعال تصدی -> اصلی و مجموعه گزینه :
ترجمه نوع تصاویر صفحات به با توجه به اتفاق نظر SEO URL را برای ایجاد یک لینک (برای مثال / EN / آدرس ')
پس از آن شما باید به شما اضافه کردن فایل htaccess در پوشه انجمن ها این قوانین است.
Code:#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links) #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
میهمان گرامی ،
لطفا سعی کنید آن را در حال حاضر -- در حال حاضر باید کار می کند. آیا تائید می کنید؟
ثانیا -- این موضوع خاص تنها برای آزمایش این انجمن می تواند. در فروم اصلی این باید کار می کند کامل است.
به نظر می رسد خوب در حال حاضر.
با تشکر.
آن را به انجمن زندگی من حرکت می کند به زودی.
سعی کردند با استفاده از جستجوگرها ، اما من خطای 404 :
یافت نشد
URL درخواست / testvb / انجمن ها / PT / forum.php بر روی این سرور نمی یافت می شود.
علاوه بر این ، 404 یافت نشد خطا و در حالی که تلاش برای استفاده از ErrorDocument که مسئولیت رسیدگی به درخواست مواجه شد.
فقط در انجمن زندگی من راه اندازی ، مشکل مشابه داشتن. آنچه به آن را در انجمن تست من ثابت تغییر یافتهاست؟
من آن را در انجمن زنده من فعال نیست.
آخرین ویرایش توسط Schmike. 04-02-11 در 06:22.
من آن را به کمیل به تصویب رسید ، زمانی که کمیل خواهد شد ما در مورد آن فکر می کنم
لطفا به من PM جزئیات admincp -- من این فعال تصدی فقط برای من فعال و من آن را برای شما تعمیر.
بنابراین ، اگر شما می خواهید آن را ویرایش manualy ، شما باید :
1. باز کردن و ایجاد یک کپی از این فایل :
انجمن ریشه / inlcudes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
2. در این فایل است را پیدا کنید :.
3. و جایگزین با :PHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
4. ذخیره فایلPHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
5. آزمون آن
اما این راه حل واقعی نیست. این از بین بردن بعضی از توابع را در سایت خود. این موضوع در فروم خود را (من می توانم آن را در فروم تست من تکثیر) خاص است ، بنابراین من فقط می توانید آن را بر روی سرور خود را حل کند (من نیاز جزئیات admincp بیش از حد).
اگر شما می خواهید ، شما می توانید در این راه حل را استفاده کنید -- کار می کند ، اما من می خواهم یک راه حل دیگر به بر روی سرور خود را بررسی کنید.
لطفا تأیید کنید.
با تشکر.
است که آثار انجمن زندگی می کنند من در حال حاضر است.
اگر شما می خواهید برای آزمایش از هر گونه راه حل دیگر ، لطفا به انجام این کار را در سایت آزمون. با تشکر.