مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 39

موضوع : هزاران گوگل ذخیره صفحات تکراری با موضوع / زبان / زبان / زبان

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    کاربر ارشد

بله ، مسائل متعدد

یک ، من به 301 می خواهید تمام صفحات با خطا ، در حال حاضر که کد شما نوشته شده rediredt است ، اما آن را 301 واقعی سخت تغییر مسیر؟

2 ، به روز رسانی به نسخه جدیدتر همه چیز های 3.x کار می کرد به جز من می تواند موضوعات را مشاهده کنند ، فقط یک صفحه خالی است.

3 نقشه سایت من وقتی که من تا به حال نصب و راه اندازی پرداخت از فعال تصدی یکپارچه شده بود در حالی که به عقب ، و بنابراین در حال حاضر آن را تولید نقشه سایت ، اما شما یک خطای داخلی زمانی که شما سعی می کنید دسترسی به آن ، و هم خطا من گزارش abouve هنگامی که نقشه سایت شما را تولید می باشد.

کاربر ارشد

Code:
    redirect 301 /phpBB2/phpdice.php http://www.allfreechips.com/afc_contests/dice.html
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،

در مرحله اول است. لطفا به عنوان مثال با آدرس با این موضوع. اگر شما از زبان دو در آدرس -- شما باید یک سایت با "موضوع نامعتبر است.."
    لطفا به عقب برگردید تمام تغییرات شما ساخته شده و من عنوان مثال ، اگر شما می توانید.

این سایت برای من کار نمی کند : http://www.allfreechips.com/ga/gl/af...ctpayment.html. شما باید این زیر شاخه ترجمه شده است. شما باید htaccess تغییر نام دهید فایل را از اینجا : http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

پس از ارتقاء -- آیا شما همه تنظیمات در admincp -> فعال تصدی -> اصلی مجموعه؟

. htaccess تغییر نام دهید خوب است.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak View Post
    میهمان گرامی ،

در مرحله اول است. لطفا به عنوان مثال با آدرس با این موضوع. اگر شما از زبان دو در آدرس -- شما باید یک سایت با "موضوع نامعتبر است.."
    لطفا به عقب برگردید تمام تغییرات شما ساخته شده و من عنوان مثال ، اگر شما می توانید.

این سایت برای من کار نمی کند : http://www.allfreechips.com/ga/gl/af...ctpayment.html. شما باید این زیر شاخه ترجمه شده است. شما باید htaccess تغییر نام دهید فایل را از اینجا : http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

پس از ارتقاء -- آیا شما همه تنظیمات در admincp -> فعال تصدی -> اصلی مجموعه؟

. htaccess تغییر نام دهید خوب است.
    در حال حاضر II ساخته شده دوباره مستقیم به 404 تمام مسائل مربوط به زبان دو ، من می خواهم برای ساختن یک 301 هر چند تا بیمار استفاده از ارسال شده در کد و در صورتی که آثار را ببینید.

هنگامی که من از ارتقا ، من آپلود شده فایل ها و وارد XML ، و این است که در آن هر موضوع فقط نشان داد خالی نمی تواند اتصال به صفحه خطا IE.

من هیچ پیکربندی بیشتر در کنترل پنل فعال تصدی به عنوان تنظیمات همه بدون تغییر نگاه است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •