میهمان گرامی ،
حالا من نمی دانم از کجا این موضوع. هنوز هم با پوشه دو زبان در آدرس یا نه؟
آه ببخشید چون دیروز راه حلی برای 4 نسخه vB بهتون دادم ولی شما 3 تا اشتباه من ، با عرض پوزش یک بار دیگر.
در اینجا شما باید یک راه حل برای از بین بردن دو برابر تغییر مسیر از آدرس :
1. باز کردن و ایجاد یک کپی از این فایل :
انجمن ریشه / شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. در این فایل است را پیدا کنید :.
PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
3. در این تابع :
PHP Code:
if (!$vbulletin->userinfo['userid'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_guestfilecache_use']
4. قرار دادن قبل از این کد :
PHP Code:
if ('REQUEST_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost' && $_REQUEST['language'])
{
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
$url = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/', '/', $_SERVER['REQUEST_URI']);
if(preg_match('/\/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//',$url))
{
$url = preg_replace('/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//','',$url);
exec_header_redirect($url);
}
}
در مرحله دوم. من نمی دانم چه مسئله آیا شما زمانی که شما می خواهم برای ارتقا فعال تصدی. لطفا به من برخی از مثال به من بدهید. لطفا تمام تنظیمات مربوط به پیکربندی در admincp -> فعال تصدی -> اصلی (موتور URL و غیره) و paste اینجا شما فایل htaccess.
اگر شما هنوز هم نمی تواند ارتقاء به نسخه جدید -- توسط PM admincp و جزئیات FTP شما لطفا برای من فرستاده و من آن را برطرف خواهد کرد.
ثالثا. آیا شما تلفيق sitemap شما با آواها vbet؟ در اينجا شما يك راه حل قدم به قدم اين ايکس كشا: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html