مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 30

موضوع : هشدار گوگل به ایمیل : googlebot مرتبه تعداد بسیار بالایی از آدرس ها را در سایت خود

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

1. لطفا روشن پرچم ایتالیا در فروم خود را (من آن را پیدا نمی شود) -- در حال حاضر کاربرانی که تغییر زبان قادر به نوبه خود به زبان اصلی نیست. همانطور که من نوشت : محتوای تاپیک های که من قادر به دیدن قبل از من تو را دیدم که من آن را برای ثبت نام تنها یک جمله را در همه موارد بود. این چه شخصا نه من فرض نمایید به طور متوسط از محتوا است. یکبار دیگر این باعث می شود صفحات بسیار شبیه به نظر می رسد چرا که تفاوت بین موضوعات کوتاه فقط یک جمله -- بقیه طرح که همان است. من نمی دانم چگونه شما هستند تا مطمئن شوید که آن را تا به چیزی برای انجام با این مورد است. اگر شما می دانید چیزی است که چه کار می کنیم لطفا فقط به اشتراک گذاری آن و بنابراین ما قادر خواهد بود برای کمک به شما سریع تر. آیا می دانید چرا این ایمیل را فرستاده بود؟

2. من گره چه برنامه مدرسه برای کودکان در کشور شما نیست ، اما من امیدوارم که آن را بسیار مفید خواهد بود برای آنها می دانند که کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید وزارت دفاع پس از 3 بازدیدکننده داشته است هیچ ربطی به با رباتها به عنوان آنها را از طریق رفتن.
    لطفا در مورد این مسئله تمرکز. و ارائه پاسخ لازم -- من نمی دانستم که وزارت دفاع با استفاده از و من حتی نمی بپرسید ، زیرا برای من مهم نیست -- مهم است که ایمن آن بوت. اگر شما 100 ٪ اطمینان حاصل کنید که آن را بی خطر است پس از آن بزرگ است. فقط در مورد شما تا به حال هر گونه شک و تردید شما می توانید ببینید که چگونه گوگل را می بیند انجمن خود را در ابزار وب مستر.

لطفا توجه داشته باشید که چکمه های گوگل هیچ سایت های حمله -- گوگل به سایت های آسیب برساند. ما توصیه استفاده از کش برای مدت طولانی اجازه ، چرا که آن برای عملکرد بهتر است. همچنین اگر شما احساس می کنید که آن را برای اطمینان از اینکه تنها دلیل تعداد ترجمه در صفحه شما -- احساس رایگان برای غیر فعال کردن برخی از این و آن را قادر می سازد دوباره یکی توسط یکی از زمان به زمان. هنوز هم در نظر داشته باشید که مجوز خود را فعال به مدت 6 ماه است و شما در حال حاضر در این ایمیل لطفا. سخت است به این باور است که به مدت 6 ماه گوگل به کسانی که لینک دیدم نه -- در واقع بسیاری از کسانی که شما قبلا نمایه شده است. بنابراین من مطمئن هستم که این علت ایمیل که به شما کردم. حتی اگر آن را لطفا تمام اطلاعات که به شما داده بود پس از تجزیه و تحلیل از این لینک در نظر بگیرند.

من نمی دانم که آنچه شما از موضوعات موثر است.

همچنین توجه داشته باشید که ما در حال کار بر روی این موضوع ، لطفا -- شما نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل ما. و لطفا نگه دارید با گفتن آنچه گوگل را برای شما -- دلیل آن است که شما که در نظر که گوگل پیدا کردن آن صحیح نیست. در حال حاضر بسیاری از انجمن ها که مطلقا هیچ موضوع را با گوگل و همه زبان ها روشن. و این درست نیست که محتوای جسمی وجود دارد ، لطفا نگویید آنچه ما می توانیم مدعی چون چیزی... محتوا برای هر کس که آن را بار مشاهده شده است وجود دارد و فیزیکی در بانک اطلاعاتی موجود در کش اصلی و در به صورت ترجمه شده است. این قرعه کشی جهان است -- این است که ترجمه آن را نمی تواند اتفاق می افتد در صورتی که محتوای وجود ندارد. و هیچ چیز است تقلب -- لطفا TOS گوگل -- این گوگل که ادعا می کند که ترجمه می تواند برای حداکثر 15 روز ذخیره سازی است. OK همه چیز را با گوگل در مورد ترجمه صفحه به صورت خودکار -- گوگل که این ترجمه

نیز هیچ مشتری می تواند بگوید که هر محتوایی است که جریان را به او از فایل های استاتیک و یا نه. در واقع در این روزها ، تقریبا هیچ کاری استاتیک در حال حاضر. در صفحه اصلی هیچ hoes نظر از ساختار استاتیک HTML -- پایه همه چیز در مورد داده ها از پایگاه داده (زبان ، قالب ها ، سبک ها). من هیچ نظری ندارم آنچه که دانش خود را در مورد معماری کلاینت سرور با مشتری نازک ، اما لطفا توجه داشته باشید که محتوای اگر پاسخ لینک وجود دارد. گفتن که گوگل احساس تقلب آن را به دلیل آن وجود ندارد ، هیچ ربطی به با واقعیت دارد.

همچنین لطفا توجه داشته باشید که شما می توانید در هر لحظه استفاده از لینک فعال تصدی SEO و / EN / به جای زبان = -- این پیکربندی فقط تا به شما و فعال تصدی آن را پشتیبانی بدون باشد.

درباره توجه داشته باشید که شما داد -- من نوشت : اگر شما احساس می کنید کشف علت واقعی مسئله شما را و سپس شما دارند راه حل است. هنوز هم در نظر داشته باشید که این است برخی از پاسخ عمومی بدون حتی چک کردن چه اتفاقی می افتد. من نمی روی آن حساب :
    1 -- شما باید مقدار مشابهی از لینک ها برای نیم سال است.
    2 -- پست الکترونیکی گوگل خود می گوید :
    "googlebot مرتبه ممکن است بی ارزش خزنده می شود تعداد زیادی از URL های مجزا است که نقطه را به محتوای یکسان یا مشابهیا خزنده بخش از سایت شما که در نظر گرفته شده توسط googlebot مرتبه crawled شده باشد. "

پس یک بار دیگر در نظر گرفتن توصیه های ما و در نتیجه تجزیه و تحلیل. اگر شما احساس می کنید آن است که تنها موضوع تعدادی از ترجمه که شما روشن -- سپس شما می دانیم راه حل است.

آیا شما هنوز هم نیاز به کمک ما / توصیه در این موضوع؟

کاربر ارشد

تنها چیزی که خاموش بود به زبان ایتالیایی بود (من آن را روشن) از آن است که زبان مادری انجمن ها من فکر نمی کنم آن اهمیت به هر حال من خوب بود از یک سال پیش تا دسته در حال حاضر؟

در اینجا به عنوان مثال (سایت شما) از آنچه منظور من وقتی که من می گویند که موثر نمایه پست.

قبل از فعال تصدی (انجمن موثر نمایه آمار) :

پس از فعال تصدی (موثر نیست انجمن نمایه آمار) :

آنچه من تلاش می گویند این است که زبان ترجمه 52X پست در حال حاضر که پست های تکراری توسط گوگل در نظر گرفته شده است. ایمیل خود توضیحی

به عبارت خود من وقتی که من می گویند یک حمله ربات منظورم هنگامی که شما به 300 رباتها گوگل به شدت خزنده وب سایت خود را در همان زمان غذا خوردن و پاره شدن دور بر روی پهنای باند شما ، RAM و پردازنده و باعث اصطبل انجمن. و آنها آن را در نامه خود زیر را در شیوه ای حرفه ای تر نوشته ، اما معنا همان.

ایمیل رسمی گوگل :
    googlebot مرتبه مشکلات مواجه می شوند در حالی که خزنده سایت شما http://mysite.com/.
    googlebot مرتبه تعداد بسیار زیادی از لینک ها در سایت شما مواجه می شوند. این ممکن است یک مشکل با ساختار URL سایت شما را نشان می دهد. googlebot مرتبه ممکن است بی ارزش خزنده تعداد زیادی از URL های مجزا است که نقطه را به محتویات یکسان یا مشابه ، یا بخش خزنده از سایت شما که در نظر گرفته شده توسط googlebot مرتبه crawled شده باشد. به عنوان یک نتیجه googlebot مرتبه ممکن است پهنای باند بسیار بیشتر از مورد نیاز ، مصرف و یا ممکن است قادر به کاملا شاخص از محتوا را در سایت خود.

آیا خواندن آنچه تیم پشتیبانی گوگل به من نوشت؟ --> به طور کلی ، این پیام نشان داده شده است زمانی که ما کشف تعداد نسبتا بالایی از آدرس ها برای سایت شما.

شما همه چیز و هیچ چیز را نوشت چون من زبان انگلیسی خود را درک نمی کنند ، فقط به من ثابت در گام های ساده ای مانند به من بدهید ؛
    1. این کار
    2. انجام این کار
    3. و این
    غیره

با احترام
    آخرین ویرایش توسط mario06. 17-01-11 در 22:44.

کاربر ارشد

هنوز در انتظار چاره.

با احترام

Quote نوشته اصلی توسط mario06 View Post
    تنها چیزی که خاموش بود به زبان ایتالیایی بود (من آن را روشن) از آن است که زبان مادری انجمن ها من فکر نمی کنم آن اهمیت به هر حال من خوب بود از یک سال پیش تا دسته در حال حاضر؟
    مشاوره از تیم ما که بدون این پرچم از کاربران خود را قادر به نوبه خود به زبان اصلی زمانی که آنها در برخی از پرچم کلیک کنید. بنابراین عاقلانه برای حفظ پرچم برای زبان پیش فرض خود

در اینجا به عنوان مثال (سایت شما) از آنچه منظور من وقتی که من می گویند که موثر نمایه پست.

قبل از فعال تصدی (انجمن موثر نمایه آمار) :

پس از فعال تصدی (موثر نیست انجمن نمایه آمار) :

آنچه من تلاش می گویند این است که زبان ترجمه 52X پست در حال حاضر که پست های تکراری توسط گوگل در نظر گرفته شده است. ایمیل خود توضیحی
    این NOT درست است. شما مسائل را با شما داشته اند می خوابند. شما شکسته آرشيو پيوند با ساير تارنماها - و بيشتر شما از گوگل در آدرس ایمیل در مورد آرشيو هستند. شما كاملا ناديده گرفته - ما را به حمايت از شما سوالات جواب دهد و در مورد مدل وفردا شما چه فکر میکنید و چه درست نيست. اگر شما می خواهید به حل مسئله شما لطفاً ما را به حمايت از اشارات قد برافرازد. ما از شما در مورد نسخه vb چون شما شکسته آرشيو. است يا 3.8 پشتیبانی از نسخه پشتیبانی شده نیست؟ ما مى دانيم كه آرشيو شكسته خاطر vbulletin 3.6 در کرم. این شما این امکان را می دهد هزاران نفر از پيوند با ساير تارنماها کار نمی - و شما از گوگل ایمیل نادرست در مورد پيوند. به جاي اينكه به گوش ما حمايت و همكارى شما وفردا مسخره ايده و فکر می کنی مهم اين است که آن را به رنگ قرمز.
    هدف خود را در اینجا؟ شما می خواهید ما را به حل مسئله شما را و یا به شما تنها در تلاش برای ترساندن دیگران؟ زیرا اگر شما می خواهید برای حل این مشکل لطفا با پشتیبانی ما همکاری.

همچنین در مورد تصویر است که به شما داد -- این تعبیر شما. گوگل در مورد تعداد پست های نشان داده شده توسط انجمن اهمیتی نمی دهند. و این نمی تواند در مورد مراقبت از آن. به این دلیل است شاخص های گوگل تمام صفحات که مسدود نشده! در فروم صفحات کاربر انجمن ، گروه ، bogs شاید ، آلبوم و غیره... و غیره... همچنین انجمن می توانید تعداد زیادی از پلاگین های دیگری که ایجاد صفحات اضافی (مثل بازی ها) را داشته باشد.
    بنابراین متوجه می شوید : شما در اشتباه هستند. گوگل انجام دهید مطالب ترجمه شده به عنوان تکرار در نظر نیست. شما باید موضوع را با فروم خود را و ما کشف مناطق از علت ممکن است. پس لطفا -- آیش دستورالعمل ها / سوالات ما. در غیر این صورت می تواند مشخص شده به عنوان حل از شما به نظر می رسد علاقمند نیست با پشتیبانی از ما فقط به تکرار آنچه که شما به اشتباه فکر می کنم -- ما در حال حاضر این -- هر گونه نیاز به تکرار دوباره آن وجود ندارد. این درست نیست. لطفا تمرکز بر روی حل مسئله شما را اگر شما می خواهید آن را به حل شود. لطفا پاسخ به این سوال و حفظ توجه بر روی آرشیو خود را.

ایمیل رسمی گوگل :
    googlebot مرتبه مشکلات مواجه می شوند در حالی که خزنده سایت شما http://mysite.com/.
    googlebot مرتبه تعداد بسیار زیادی از لینک ها در سایت شما مواجه می شوند. این ممکن است یک مشکل با ساختار URL سایت شما را نشان می دهد. googlebot مرتبه ممکن است بی ارزش خزنده تعداد زیادی از URL های مجزا است که نقطه را به محتویات یکسان یا مشابه ، یا بخش خزنده از سایت شما که در نظر گرفته شده توسط googlebot مرتبه crawled شده باشد. به عنوان یک نتیجه googlebot مرتبه ممکن است پهنای باند بسیار بیشتر از مورد نیاز ، مصرف و یا ممکن است قادر به کاملا شاخص از محتوا را در سایت خود.
    دقیقا! شما باید ساختار اشتباه! شما باید محتویات اشتباه! و ما آن را نوشتم به شما در آغاز (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) -- به شما سقوط بایگانی که در آن هزاران نفر از لینک ها کار نمی کند! پس شروع به استفاده از پشتیبانی ما است که شما را برای به جای تلاش برای ترساندن کاربران ما خواسته کنید. چه چیزی شما را از ما انتظار زمانی که شما بخواهید برای پشتیبانی و چشم پوشی از آن؟

شما همه چیز و هیچ چیز را نوشت چون من زبان انگلیسی خود را درک نمی کنند ، فقط به من ثابت در گام های ساده ای مانند به من بدهید ؛
    1. این کار
    2. انجام این کار
    3. و این
    غیره

با احترام
    در اینجا شما اطلاعات دقیق است که شما باید صفحات عضو را مسدود کند و چگونه به انجام این کار :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

در اینجا شما اطلاعات که آرشیو خود را به سقوط است ، سوال در مورد نسخه اصلی و آنچه به انجام آن است که اگر نسخه پشتیبانی نمی :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    این بسیار دقیق دستور العمل -- لطفا بگویید که نسخه اصلی با استفاده از.

و در اینجا شما اطلاعاتی که شما باید به پیشرفتگی داشتن هر چیزی را با پست که بسیار کوتاه است (تنها 1 جمله) کار را انجام ندهید زیرا این مسئله محتوای آن ندارد از فعال تصدی. وقتی محتوا به دیگر (کاربران را پاسخ دریافت کنید) این محتوای صفحات مشابه خواهد بود نمی
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

بنابراین :
    1. صفحات کاربری شما مسدود شده در راه را مثل شما از آن ساخته شده به تازگی (فقط برای کاربران ثبت نام شده) و یا با نام robots.txt مانند آن را در اینجا شرح داده شده است : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. لطفا مدیر سایت ابزار می کند خود را "3 بار مشاهده شده است برای مهمان" وزارت دفاع ، صرفه جویی در گوگل -- بررسی چگونگی گوگل مراجعه کنید انجمن خود را با دادن URL به برخی از موضوع است. بررسی چندین بار (نمی تواند بگوید می کند گوگل آی پی یکسان برای هر چک استفاده کنید). به این ترتیب شما واقعا مطمئن است که وزارت دفاع برای ربات نجات است.
    3. شما باید شکسته بایگانی -- لطفا بگویید که نسخه اصلی با استفاده از؟
    4. برای موضوعات کوتاه شما فقط می توانید بعضی از پاسخ های طولانی وجود دارد (البته متفاوت) و یا فقط آن را نگه دارید آن را به عنوان امیدوار است که مردم آن موضوعات پاسخ.

PS.
    لطفا عذر خواهی من برای پاسخ اواخر. من در هیئت بود و کمیل را ترک کنند این موضوع را به من گفته شد. بنابراین یک بار دوباره با عرض پوزش
    آخرین ویرایش توسط vBET. 20-01-11 در 19:47.

میهمان گرامی ،
    باید بگویم که میشل راست است ، من تا به حال هشدار دهنده مشابه از گوگل و آسان به آن را حل کند اگر شما را در URL ها باعث این مشکل شده نگاه کنید. در این مثال من ، من تا به حال بسیاری از مطالب کپی شده به دلیل فعال تصدی معرفی کردن : و زبان = EN ، در یک URL فرانسه. اگر شما را به پارامترها در ابزار وب مستر شما می توانید از این به استثنای این پارامتر را حل کند. و همچنین در فایل خود را ربات نگاه کنید. من همچنین در فایل های بایگانی روبات ندهید اند ، به آن نیاز نیست. تعداد زیادی از کار را به انجام با نام robots.txt اگر شما استفاده از فعال تصدی وجود دارد.
    و من پیشنهاد به استفاده از بیش از 20 زبان ، شما به آن نیاز نیست
    آخرین ویرایش توسط pepito69. 20-01-11 در 22:53.

کاربر ارشد

دو پست ، با عرض پوزش!
    آخرین ویرایش توسط mario06. 21-01-11 در 08:38.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    مشاوره از تیم ما که بدون این پرچم از کاربران خود را قادر به نوبه خود به زبان اصلی زمانی که آنها در برخی از پرچم کلیک کنید. بنابراین عاقلانه برای حفظ پرچم برای زبان پیش فرض خود

این NOT درست است. شما مسائل را با شما داشته اند می خوابند. شما شکسته آرشيو پيوند با ساير تارنماها - و بيشتر شما از گوگل در آدرس ایمیل در مورد آرشيو هستند. شما كاملا ناديده گرفته - ما را به حمايت از شما سوالات جواب دهد و در مورد مدل وفردا شما چه فکر میکنید و چه درست نيست. اگر شما می خواهید به حل مسئله شما لطفاً ما را به حمايت از اشارات قد برافرازد. ما از شما در مورد نسخه vb چون شما شکسته آرشيو. است يا 3.8 پشتیبانی از نسخه پشتیبانی شده نیست؟ ما مى دانيم كه آرشيو شكسته خاطر vbulletin 3.6 در کرم. این شما این امکان را می دهد هزاران نفر از پيوند با ساير تارنماها کار نمی - و شما از گوگل ایمیل نادرست در مورد پيوند. به جاي اينكه به گوش ما حمايت و همكارى شما وفردا مسخره ايده و فکر می کنی مهم اين است که آن را به رنگ قرمز.
    هدف خود را در اینجا؟ شما می خواهید ما را به حل مسئله شما را و یا به شما تنها در تلاش برای ترساندن دیگران؟ زیرا اگر شما می خواهید برای حل این مشکل لطفا با پشتیبانی ما همکاری.

همچنین در مورد تصویر است که به شما داد -- این تعبیر شما. گوگل در مورد تعداد پست های نشان داده شده توسط انجمن اهمیتی نمی دهند. و این نمی تواند در مورد مراقبت از آن. به این دلیل است شاخص های گوگل تمام صفحات که مسدود نشده! در فروم صفحات کاربر انجمن ، گروه ، bogs شاید ، آلبوم و غیره... و غیره... همچنین انجمن می توانید تعداد زیادی از پلاگین های دیگری که ایجاد صفحات اضافی (مثل بازی ها) را داشته باشد.
    بنابراین متوجه می شوید : شما در اشتباه هستند. گوگل انجام دهید مطالب ترجمه شده به عنوان تکرار در نظر نیست. شما باید موضوع را با فروم خود را و ما کشف مناطق از علت ممکن است. پس لطفا -- آیش دستورالعمل ها / سوالات ما. در غیر این صورت می تواند مشخص شده به عنوان حل از شما به نظر می رسد علاقمند نیست با پشتیبانی از ما فقط به تکرار آنچه که شما به اشتباه فکر می کنم -- ما در حال حاضر این -- هر گونه نیاز به تکرار دوباره آن وجود ندارد. این درست نیست. لطفا تمرکز بر روی حل مسئله شما را اگر شما می خواهید آن را به حل شود. لطفا پاسخ به این سوال و حفظ توجه بر روی آرشیو خود را.

دقیقا! شما باید ساختار اشتباه! شما باید محتویات اشتباه! و ما آن را نوشتم به شما در آغاز (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) -- به شما سقوط بایگانی که در آن هزاران نفر از لینک ها کار نمی کند! پس شروع به استفاده از پشتیبانی ما است که شما را برای به جای تلاش برای ترساندن کاربران ما خواسته کنید. چه چیزی شما را از ما انتظار زمانی که شما بخواهید برای پشتیبانی و چشم پوشی از آن؟

در اینجا شما اطلاعات دقیق است که شما باید صفحات عضو را مسدود کند و چگونه به انجام این کار :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

در اینجا شما اطلاعات که آرشیو خود را به سقوط است ، سوال در مورد نسخه اصلی و آنچه به انجام آن است که اگر نسخه پشتیبانی نمی :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    این بسیار دقیق دستور العمل -- لطفا بگویید که نسخه اصلی با استفاده از.

و در اینجا شما اطلاعاتی که شما باید به پیشرفتگی داشتن هر چیزی را با پست که بسیار کوتاه است (تنها 1 جمله) کار را انجام ندهید زیرا این مسئله محتوای آن ندارد از فعال تصدی. وقتی محتوا به دیگر (کاربران را پاسخ دریافت کنید) این محتوای صفحات مشابه خواهد بود نمی
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

بنابراین :
    1. صفحات کاربری شما مسدود شده در راه را مثل شما از آن ساخته شده به تازگی (فقط برای کاربران ثبت نام شده) و یا با نام robots.txt مانند آن را در اینجا شرح داده شده است : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. لطفا مدیر سایت ابزار می کند خود را "3 بار مشاهده شده است برای مهمان" وزارت دفاع ، صرفه جویی در گوگل -- بررسی چگونگی گوگل مراجعه کنید انجمن خود را با دادن URL به برخی از موضوع است. بررسی چندین بار (نمی تواند بگوید می کند گوگل آی پی یکسان برای هر چک استفاده کنید). به این ترتیب شما واقعا مطمئن است که وزارت دفاع برای ربات نجات است.
    3. شما باید شکسته بایگانی -- لطفا بگویید که نسخه اصلی با استفاده از؟
    4. برای موضوعات کوتاه شما فقط می توانید بعضی از پاسخ های طولانی وجود دارد (البته متفاوت) و یا فقط آن را نگه دارید آن را به عنوان امیدوار است که مردم آن موضوعات پاسخ.

PS.
    لطفا عذر خواهی من برای پاسخ اواخر. من در هیئت بود و کمیل را ترک کنند این موضوع را به من گفته شد. بنابراین یک بار دوباره با عرض پوزش
    1. robots.txt من همان بوده است ، من چیزی را تغییر دهید و به نظر می رسد خوب :
    نماینده کاربر : *
    قائل نشدن : / admincp /
    قائل نشدن : / clientscript /
    قائل نشدن : / cpstyles /
    قائل نشدن : / اعضا /
    قائل نشدن : / customavatars /
    قائل نشدن : / customprofilepics /
    قائل نشدن : / تصاویر /
    قائل نشدن : / modcp /
    قائل نشدن : / ajax.php
    قائل نشدن : / attachment.php
    قائل نشدن : / calendar.php
    قائل نشدن : / cron.php
    قائل نشدن : / editpost.php
    قائل نشدن : / global.php
    قائل نشدن : / image.php
    قائل نشدن : / inlinemod.php
    قائل نشدن : / joinrequests.php
    قائل نشدن : / login.php
    قائل نشدن : / member.php
    قائل نشدن : / memberlist.php
    قائل نشدن : / misc.php
    قائل نشدن : / moderator.php
    قائل نشدن : / newattachment.php
    قائل نشدن : / newreply.php
    قائل نشدن : / newthread.php
    قائل نشدن : / online.php
    قائل نشدن : / poll.php
    قائل نشدن : / postings.php
    قائل نشدن : / printthread.php
    قائل نشدن : / private.php
    قائل نشدن : / profile.php
    قائل نشدن : / register.php
    قائل نشدن : / report.php
    قائل نشدن : / reputation.php
    قائل نشدن : / search.php می
    قائل نشدن : / sendmessage.php
    قائل نشدن : / showgroups.php
    قائل نشدن : / subscription.php
    قائل نشدن : / threadrate.php
    قائل نشدن : / usercp.php
    قائل نشدن : / usernote.php

2. بدون آن ذخیره کند
    3. آرشیو من خوب کار می کند ، تمام لینک ها تست شده و کار می کند ، که در آن می بینید آن را شکسته؟
    4. پست تنها کوچک هستند که در آن اعضای جدید خود را حاضر و فقط می گویند : "سلام ، نام من است که تام :" من می توانم هر چیزی در مورد انجام نمی شود ، 90 ٪ از پست راهنماهای معنی متوسط.

pepito69 گفت : چیزی جالب که شامل پارامتر آدرس مانند من گفت : بالا
    در این مثال من ، من تا به حال بسیاری از مطالب کپی شده به دلیل فعال تصدی معرفی کردن : و زبان = EN ، در یک URL فرانسه. اگر شما را به پارامترها در ابزار وب مستر شما می توانید از این به استثنای این پارامتر را حل کند.
    اما او فقط آن را برای یک زبان من آن را برای همه زبان ها این است که عقل و چه باید بکنم دقیقا؟

PS. من مجبور نیستم بایگانی نصب شده است اما استفاده از نقشه باشد که در حال حاضر مانع از آرشیو ، من فرض کنید آن را به نام robots.txt مستثنی به؟ من هر کسی در اینجا ندیده و یا هر مکان دیگر در نام robots.txt خود آن را رد

من می خواهم ساده مشروح دستورالعمل ها ،
    مثال :

1. این کار
    2. انجام این کار
    3. و این

pepito69 ،
    من چنین نام robots.txt بزرگ که شما را ندیده است ، که واقعا لازم است؟
    در عقار تنها 3 رباتها رباتها بد محسوب می شوند وجود دارد* و آن را نمی شود راحت تر به آنها در شما فایل htaccess قرار داده ، نه؟
    PS. پرچم شما نشان داده نمی شود

*Baiduspider
    *موزیلا / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    آخرین ویرایش توسط mario06. 21-01-11 در 10:11.

تشکر ماریو ،

بله ، فایل من ربات ممکن است به بزرگ است ، بهینه سازی شده است ، اما آن را برای من کار می کند و من درد نکنه.
    من از این رباتها در htaccess تغییر نام دهید من ، به لطف.

اما او فقط آن را برای یک زبان من آن را برای تمام زبان
    دوست من ، من هم آن را در تمام زبان ها ، که فقط یک مثال است بود. اما ، از آنجا که من از پارامترها در ابزار وب مستر استفاده را افزایش داده اند خزیدن من گوگل را دوباره است. من هنوز نمی دانم که چگونه به حل مشکلات دیگر با فعال تصدی ، برای من مهم تر مانند اوبه من با زبان کد و کلمات شکسته که به استفاده از برخی از لهجه (، N ، O و غیره).
    خوب ، من در نام robots.txt مستثنی آرشیو ، و من هر صفحه وب آرشیو در فهرست گوگل را ندارند.
    من فکر کردم چند بار به استفاده از نقشه باشد ، اما روی سایت خودم تهیه کنم خیلی خوب crawled شده خرید گوگل. من همیشه این قاعده صدق : اگر چیزی کار می کند ، آن را لمس کنید.

با عرض پوزش من می توانم به شما بگویم آنچه شما باید انجام دهید ، من فقط به اشتراک گذاشتن تجربه من است.

با تشکر. پرچم من در / فایل index.php را نشان نمی دهد ، اما در سایت تخصصی موبایل و کامپیوتر قابل مشاهده هستند ، من آن را حل کند.
    آخرین ویرایش توسط pepito69. 21-01-11 در 18:32.

1. robots.txt من همان بوده است ، من چیزی را تغییر دهید و به نظر می رسد خوب :
    نماینده کاربر : *
    قائل نشدن : / admincp /
    قائل نشدن : / clientscript /
    قائل نشدن : / cpstyles /
    قائل نشدن : / اعضا /
    قائل نشدن : / customavatars /
    قائل نشدن : / customprofilepics /
    قائل نشدن : / تصاویر /
    قائل نشدن : / modcp /
    قائل نشدن : / ajax.php
    قائل نشدن : / attachment.php
    قائل نشدن : / calendar.php
    قائل نشدن : / cron.php
    قائل نشدن : / editpost.php
    قائل نشدن : / global.php
    قائل نشدن : / image.php
    قائل نشدن : / inlinemod.php
    قائل نشدن : / joinrequests.php
    قائل نشدن : / login.php
    قائل نشدن : / member.php
    قائل نشدن : / memberlist.php
    قائل نشدن : / misc.php
    قائل نشدن : / moderator.php
    قائل نشدن : / newattachment.php
    قائل نشدن : / newreply.php
    قائل نشدن : / newthread.php
    قائل نشدن : / online.php
    قائل نشدن : / poll.php
    قائل نشدن : / postings.php
    قائل نشدن : / printthread.php
    قائل نشدن : / private.php
    قائل نشدن : / profile.php
    قائل نشدن : / register.php
    قائل نشدن : / report.php
    قائل نشدن : / reputation.php
    قائل نشدن : / search.php می
    قائل نشدن : / sendmessage.php
    قائل نشدن : / showgroups.php
    قائل نشدن : / subscription.php
    قائل نشدن : / threadrate.php
    قائل نشدن : / usercp.php
    قائل نشدن : / usernote.php

2. بدون آن ذخیره کند
    3. آرشیو من خوب کار می کند ، تمام لینک ها تست شده و کار می کند ، که در آن می بینید آن را شکسته؟
    4. پست تنها کوچک هستند که در آن اعضای جدید خود را حاضر و فقط می گویند : "سلام ، نام من است که تام :" من می توانم هر چیزی در مورد انجام نمی شود ، 90 ٪ از پست راهنماهای معنی متوسط.

pepito69 گفت : چیزی جالب که شامل پارامتر آدرس مانند من گفت : بالا
    اما او فقط آن را برای یک زبان من آن را برای همه زبان ها این است که عقل و چه باید بکنم دقیقا؟

PS. من مجبور نیستم بایگانی نصب شده است اما استفاده از نقشه باشد که در حال حاضر مانع از آرشیو ، من فرض کنید آن را به نام robots.txt مستثنی به؟ من هر کسی در اینجا ندیده و یا هر مکان دیگر در نام robots.txt خود آن را رد

من می خواهم ساده مشروح دستورالعمل ها ،
    مثال :

1. این کار
    2. انجام این کار
    3. و این

pepito69 ،
    من چنین نام robots.txt بزرگ که شما را ندیده است ، که واقعا لازم است؟
    در عقار تنها 3 رباتها رباتها بد محسوب می شوند وجود دارد* و آن را نمی شود راحت تر به آنها در شما فایل htaccess قرار داده ، نه؟
    PS. پرچم شما نشان داده نمی شود

*Baiduspider
    *موزیلا / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    1. بود یکسان نیست -- در غیر این صورت گوگل نمی خواهد نشان دهد که شما به صفحه عضو پیوند ، چون گوگل صفحات مسدود شده توسط robots.php بازدیدکننده داشته است نیست و شما را در ایمیل هشدار دهنده این لینک :
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    در حال حاضر آن خوب است. این مدتی پیش گوگل وجود داشت. شما می توانید آرام و در حال حاضر در مورد این بخش
    2. اگر آن را بی خطر برای ربات ها و نشان می دهد به روبات نیست مسدود کردن ارتباط شما به طور جدی باید از بین بردن این وزارت دفاع در نظر بگیرند. در غیر این صورت گوگل صفحات نمایه سازی است که از او می بینیم شروع -- صفحات بنابراین با مسدود کردن ارتباط برقرار. همچنین در این صورت آن را علت اصلی موضوع خود را -- تمام صفحات به نظر می رسد برای گوگل همان -- فقط مسدود کردن ارتباط برقرار است.
    همانطور که من درک می کنم شما را در ابزار وب مستر بررسی چگونگی گوگل مراجعه کنید انجمن خود را و شما را دیدم که گوگل ارتباط برقرار است که او باید ثبت نام -- بله؟
    3. همانطور که من در آغاز لینک خود را به بخشها در آرشیو کار نمی کند در تمام نوشت. فقط به انجمن های اصلی و که موضوعی را. این باعث می شود هزاران تن از لینک های اشتباه در صفحات آرشیو شما. به عنوان مثال :
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    این لینک به آج آرشیو است و از آن است که کار می کند اما در آن محتوای لینک در بالای صفحه به انجمن های زیر که در آن این موضوع است گنجانده شده است وجود دارد. به عنوان مثال :
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    و تمام کسانی که لینک ها کار نمی کند -- فقط به انجمن اصلی. همه آرشیو بخشها لینک ها کار نمی کند. این باعث می شود شما هزاران نفر از لینک ها کار نمی کند به روی هزاران نفر از موضوعات آرشیو صفحات.
    شما هنوز هم گفته نشده است ایالات متحده که از vBulletin نسخه شما با استفاده از...
    در این لحظه من می توانم شرط آن است که اصلی 3.6 پشتیبانی نمی -- لطفا نگران نباشید ما متوقف نخواهد شد حمایت از شما. ما نیاز به آن را می دانم که به شما کمک کند بهتر ، چرا که در 3.6 اشکال اصلی آن شناخته شده است. اگر این نسخه دیگر این امکان وجود دارد آن است که مشکلات را فعال تصدی. این بسیار مهم است به کشف علت به شما کمک کند چه.
    4. من در حدود 90 درصد از پست های خود را به نوشتن نیست. من در مورد پست های ذکر شده در ایمیل گوگل به نوشتن بود. برخی دیگر از دامنه این بحث است. گوگل فهرست شده اند شما موضوعات تنها با یک جمله را به عنوان من به شما نوشت : (حداقل آنهایی که من توانسته ام انجام دهید را ببینید قبل از وزارت دفاع خود را به من گفت : ثبت نام). آیا شما درک در حال حاضر؟ این مسئله با انجمن انجمن کل شما نمی باشد. همانطور که من در حال حاضر نوشت : -- من نمی خواهد نگران آن -- مردم پاسخ وجود دارد نوشتن و کسانی که نمی خواهد مشابه دیگر -- درست مثل 90 درصد از پست های خود را که کاملا متفاوت به نظر می رسد.

لطفا توجه داشته باشید که pepito69 می تواند تنظیمات مختلف است که شما. در صورت نادیده گرفتن پارامتر زبان هیچ وجه توصیه نمی شود ، از شما لینک جستجوگرها با استفاده از نیست و این تنها راه به رسمیت شناختن که URL های متفاوت هستند. اگر به شما بگویم گوگل برای چشم پوشی از این ویژگی برای گوگل همه ساحره آدرس ها متفاوت است تنها مقدار پارامتر زبان را به عنوان همان محتوای درسی را در نظر گرفته خواهد شد -- این هرج و مرج در صفحات ایندکس شده که به صورت تصادفی تغییر خواهد کرد زبان در گوگل شاخص یا گوگل فقط صفحه اول به زبان اصلی خود را صفحات. من فکر می کنم -- مورد جدیدتر چک شده و برای مورد شما توصیه نیست. لطفا کار را نمی کنند تا زمانی که شما استفاده از لینک های SEO.

دستورالعمل های ساده در این لحظه :
    1. اگر شما 3 بار وزارت دفاع "گوگل امن نیست -- آن را غیرفعال و تماس با نویسنده وزارت دفاع در مورد آن.
    2. ارسال ایالات متحده که نسخه اصلی استفاده می کنید.

این بار 3 است که می خواهیم در این باره است... چگونه شما انتظار دارند ما به شما کمک کند اگر شما همکاری نمی. ما گرز جادویی که راه حل ایجاد نمی کند. ما نیاز به دانستن چه می گذرد بر روی سرور خود.

درباره بزرگ htaccess تغییر نام دهید -- من نمی دانم آنچه که شما در حال نوشتن در مورد دقیقا ، اما من شرط می بندم که برای شما لازم است از جمله بزرگ نیست -- من فرض کنیم که قوانین را مسدود پیوندها بایگانی برای صفحات عضو و غیره وجود دارد. شما باشد با استفاده از نه و شما لینک جستجوگرها با استفاده از -- نام robots.txt کوچک شما خوب است.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 21-01-11 در 21:00.

کاربر ارشد

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    من از نسخه 3.6.12 استفاده می کنید ، شما باید از این از من پرداخت می شود هزینه های اضافی را به آن (آن سازگار) به دلیل مشکل بایگانی پس اگر آن را به بایگانی تاریخ عضویت : باعث این سپس آن را (بدون جرم) تقصیر شما از شما آن را انجام داد. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html

اگر شما 3 بار وزارت دفاع "گوگل امن نیست -- آن را غیرفعال و تماس با نویسنده وزارت دفاع در مورد آن.
    نویسنده گفت : گوگل آسیبی وارد نشود.

1. بود یکسان نیست -- در غیر این صورت گوگل نمی خواهد نشان دهد که شما به صفحه عضو پیوند ، چون گوگل صفحات مسدود شده توسط robots.php بازدیدکننده داشته است نیست و شما را در ایمیل هشدار دهنده این لینک :
    1. تنها چیزی که اضافه کردم / اعضا /.. هر چیز دیگری از جمله memberslist.php حال حاضر وجود دارد ، تقصیر من است ، بنابراین نزدیک به این بحث اجازه دهید.

2. اگر آن را بی خطر برای ربات ها و نشان می دهد به روبات نیست مسدود کردن ارتباط شما به طور جدی باید از بین بردن این وزارت دفاع در نظر بگیرند. در غیر این صورت گوگل صفحات نمایه سازی است که از او می بینیم شروع -- صفحات بنابراین با مسدود کردن ارتباط برقرار. همچنین در این صورت آن را علت اصلی موضوع خود را -- تمام صفحات به نظر می رسد برای گوگل همان -- فقط مسدود کردن ارتباط برقرار است.
    2. کاملا بدون نیاز به بی ادب وجود دارد ، من درک چگونگی استفاده از نام robots.txt ، اما در راهنماهای بهینه سازی خود را (به نظر من) لاغر خود را نسبت به نصب setups باشد ، فقط در ذهن داشته باشیم که حداقل 80 ٪ از کاربران اصلی دان "بایگانی بهینه سازی" و "غیر بهینه سازی باشد" را به آن کاربر پسند و T استفاده می باشد بنابراین شما باید 2 موضوعات جداگانه هنگامی که شما در مورد راهنمایی ، سرویسها و بهینه سازی ، به عنوان مثال بحث نگه دارید.

3. همه پیوندهای بایگانی است که شما نوشته شده به عنوان شکسته به نظر می رسد که به کار خوب برای من ، در اینجا یک تصویر لحظهای به عنوان مثال آرشیو لینک خراب است :

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl

4. نظر htaccess تغییر نام دهید را برای شما بلکه برای عضو نشده بود pepito69

گوش مایکل من نمی خواهم هر نامه ای که با شما نوشته شده را به استدلال می کنند ، من فقط می خواهم 1 آسان است. 2. 3. تعمیر و نه چیزی بیشتر.

با احترام

[اضافه کاری]
    از نماینده گوگل به من گفت ، ساختار آدرس زیر است که نمایه شده 4 بار در عقار برای آنها در نظر گرفته شود 1 است و باید به عنوان چون نمایه و احتمالا به همین دلیل من ایمیل. پست در قسمت پایین فقط برای مثال است ؛

http://www.mysite.com/showthread.php؟T = 64661 اصلی
    http://www.mysite.com/showthread.php؟T = 64661 و زبان = PL ترجمه
    http://www.mysite.com/showthread.php؟T = 64661 و زبان = EN ترجمه
    http://www.mysite.com/showthread.php؟T = 64661 و زبان = ES ترجمه
    [اضافه کاری]
    آخرین ویرایش توسط mario06. 22-01-11 در 09:05.

صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •