مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 3 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 30

موضوع : هشدار گوگل به ایمیل : googlebot مرتبه تعداد بسیار بالایی از آدرس ها را در سایت خود

کاربر ارشد

Exclamation هشدار گوگل به ایمیل : googlebot مرتبه تعداد بسیار بالایی از آدرس ها را در سایت خود

هشدار گوگل به ایمیل : googlebot مرتبه تعداد بسیار بالایی از آدرس ها را در سایت خود

من این ایمیل را دریافت کرده (هشدار) از ابزار های مدیر سایت گوگل

لطفا توجه داشته باشید که من مجبور نمی باشد.

من می خواهم ثابت برای این مشکل قبل از گوگل باعث کاهش پیج رنک من و یا ممنوع من در دسترس نباشد ، درآمد AdSense من به نصف و در برابر بمباران گوگل به معنای واقعی کلمه حمله روی سایت خودم تهیه کنم در حال حاضر کاهش یافته است.

اين دومين مورد از چنين مسئله ای در اینجا با vbet توصيف كرد. http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

من کرده اند ایمیل در PM به مدیران همه فعال تصدی فرستاده شده به عنوان درخواست عمومی می توانید نیست ارسال ایمیل به عنوان شما باید بدانند چرا که آن را در برابر گوگل TOS با قوانین حفظ حریم خصوصی من محلی می رود به عنوان آن می شود ممنوعیت مطمئن برای گوگل حساب من حستبلیغ تا "دون T بپرسید.

من نیاز به تعمیر فوری برای این مشکل بدون تاخیر بیشتر ، آن را 3 روز است که من در این باره صحبت در لینک بالا می باشد.

با احترام

من فکر می کنم همین دلیل است که شما را قادر می سازد تمام 52 زبان
    من احساس می کنم که اگر vbe درخواست زبان به عنوان آژاکس توسط langages کلیک کنید و نازک را لینک کوکی ها برای زبان های دیگر ممکن است در این مورد کمک کند

کاربر ارشد

من همان هشدار و من فقط باید قابلیت 12 زبان مختلف »فعال است

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط yahoooh View Post
    من فکر می کنم همین دلیل است که شما را قادر می سازد تمام 52 زبان
    من احساس می کنم که اگر vbe درخواست زبان به عنوان آژاکس توسط langages کلیک کنید و نازک را لینک کوکی ها برای زبان های دیگر ممکن است در این مورد کمک کند
    نه این دلیل نمی باشد. زیادی و انجمن های دیگر ، شامل همه زبان ها و آن خوب است. بنابراین شما می توانید با زبان های مختلف که شما می توانید استفاده کنید. مسئله جای دیگری است و در این لحظه ما می دانیم 2 به دلایل مختلف از آن.

ویرایش :
    در حال حاضر ما می دانیم دلایل لطفا موضوع خود را باز کرده و پست الکترونیکی خود را به ما می دهد از گوگل
    آخرین ویرایش توسط vBET. 16-01-11 در 21:43.

Quote نوشته اصلی توسط tavenger5 View Post
    من همان هشدار و من فقط باید قابلیت 12 زبان مختلف »فعال است
    سلام -- لطفا ایجاد موضوع جدید در مورد isue خود را با ایمیل خود را. شما lniks مختلف و ما kow 2 دلایل این موضوع است. برای کمک به ما باید مورد شما را می دانم. بنابراین موضوع جدید باز در مورد آن و لطفا ما به شما کمک کنیم

mario06 -- من فقط در هنگام چک کردن لینک های شما. من به شما پاسخ بدهد و در زمان کوتاه

لطفا توجه داشته باشید که همانطور که ما قبل از توصیف -- کارکنان ما در دسترس است برای شروع کار در مورد مسئله در زمانی که تازه وارد را در قالب تاپیک جدیدی در مورد این مسئله ticked. در غیر این صورت ما قادر به آن مدیریت نیست و مشتریان ما به اطلاع ما که او نیاز به باز کردن تاپیک جدید خود را در مورد موضوع خود است. درست مثل شما فقط و در حال حاضر ما می توانند به شما کمک کند
    آخرین ویرایش توسط vBET. 16-01-11 در 20:19.

سلام

یکی از دلایل (دیگران وجود خواهد داشت -- هنوز هم در حین مراحل تحقیق) موضوع شما این بود که شما را به صفحات شاخص مانند صفحات عضو اجازه. اینها نامربوط و در 99 ٪ همان صفحات ترین عضو هستند -- تنها تفاوت با نام کاربری عضو. بنابراین ، هنگامی که آن را علاوه بر ترجمه شد شما ساخته شده 52 بار صفحات چنین است که تقریبا همان (به همان صفحه پس از ترجمه همان ترجمه مطالب به من بدهید). ما رسما به بلوک صفحات نامربوط توسط robot.txt مشاوره -- در اینجا شما را پیدا خواهد کرد که چگونه به انجام این کار : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

لطفا توجه داشته باشید که این کار باعث این صفحه ناپدید می شوند فرم صفحه اول گوگل و این خوب است برای جستجوگرها خود را از آنجا که گوگل را خواهید دید و شاخص فقط به صفحات مربوطه را ، با محتوا مرتبط.

همچنین به عنوان من می بینم شما تغییرات از گوگل ، این ایمیل ، زیرا آنگونه که من به شما مسدود صفحات عضو برای مهمانان. همچنین حل این بخشی از مسئله است. این حال اگر شما می خواهید خوش آمدید دیدن صفحات عضو ، اما فهرست گوگل -- فقط استفاده از نام robots.txt برای آن

من می بینم که لینک ها برای آرشیو و موضوعات هم وجود دارد -- من قصد دارم برای تجزیه و تحلیل این حق در حال حاضر

سلام دوباره

من فکر می کنم من می دانم آنچه می تواند علت دیگر -- من به دنبال بر روی پرچم لینک هیچ ارتباط بدون = زبان در همه وجود دارد... لطفا بگویید به طور پیش فرض انجمن زبان خود است -- برای این لینک زبان باید بدون زبان = دلیل در حال حاضر هر صفحه شما را برای گوگل کپی. یک بار برای URL نرمال و بار دوم با زبان YOUR_DEFAULT_LANGUAGE =.

همچنین به شما بگویم تغییر قالب ما با نام vbenterprisetranslator_flag؟ ما نیاز به دانستن آن مشکلات را فعال تصدی و یا تولید شده توسط تغییر مشتری است.

دلیل من فکر می کنم نیز می تواند باشد (می تواند آن را بررسی کنید نه در حال حاضر اما ما در حال حاضر دارند وظیفه TODO که خواهد شد اجازه می دهد به آن را در آینده بررسی) است که شما فقط کش تمیز بود و مشکل با اتصال به گوگل وجود دارد بود -- در صفحات مورد که تولید بدون محتوا ( چرا که ترجمه به دست آمده) و به معنای واقعی کلمه محتوا برای همه ترجمه ها همان است. اما چنین چیزهایی در صورتی اتفاق می افتد موقتی هستند و اگر شما توسط گوگل مسدود شده کسانی که خود را از بین می رود -- اینها مسائل بین خود و سرور گوگل و فعال تصدی می تواند هیچ چیز این کار را انجام دهند. من نگویید که آن دلیل بود. من فکر می کنم آن می تواند. همانطور که من به دنبال در حال حاضر بر روی لینک داده شده توسط گوگل می بینم هیچ مسئله ای شرح داده شده در همه. بنابراین آن می تواند آن را.

هنوز هم -- لطفا پاسخ به سوال در مورد زبان پیش فرض و قالب.

من یک چیز دیگر را می بینم - صفحات ارشیو ترجمه شده شما برای زیرforums کار نمی کنند و نتایج خالی را ارائه می دهند. صفحات اصلی و خوب هستند. برای صفحات بایگانی زیرforum خطا وجود دارد. این همچنین باعث می شود بسیاری از لینک ها به محتوای مشابه - محتوای خالی و این نیز می تواند دلیلی باشد که گوگل این را به شما نوشت. لطفا بگویید از کدام نسخه از vB استفاده می کنید؟ پشتیبانی 3.8 یا برخی از پایین تر - همانطور که به یاد می اورم چنین چیزی در 3.6 به دلیل اشکال vB اتفاق می افتد. اگر نسخه و اشکال vB پشتیبانی نمی شود - من موضوع را در مورد ان پیدا خواهم کرد و به شدت توصیه می کنم برای حل این باگ به تیم vB بنویسید. متاسفانه من انتظار دارم که انها این کار را انجام ندهند زیرا دیگر نسخه پشتیبانی نمی شود. اما - اول لطفا بگویید که کدام نسخه را استفاده می کنید، بنابراین من کلمات بیشتر و زمان خود را برای گمانه زنی ها نخواهم داشت

سلام دوباره دوباره

این بار من چک نشان می دهد شما لینک موضوع و من 2 چیز در اینجا
    1. هیچ کس گناه است -- که من دیدم تعداد کمی از کسانی که لینک (نه همه را ببینید شماره 2) تمام کسانی که موضوعات بسیار کوتاه بود و تنها یک جمله در آن است. بنابراین تمام کسانی که بسیار شبیه به طور پیش فرض -- طرح 99 ٪ از محتوا بود. این هیچ ربطی به با فعال تصدی -- آن است که تنها محتوای موضوعات را آن گونه که مایلید تغییر دهید. فعال تصدی فقط آن را ترجمه پس از آن واقعا است صفحات مشابه برای کسانی که ، اما اگر شما غیر فعال کردن فعال تصدی هنوز ترجمه نشده است صفحات شبیه به یکدیگر خواهد شد در صورتی که دارای فقط یک جمله در پست تنها در موضوع است. بنابراین ما چیزی به اینجا انجام.
    2. شاید شما انجمن خود را می کشند خود را با محدود کردن تعداد ارسال ها برای مهمانان. در حال حاضر تمام صفحات را برای من همان محتوای درسی را با ارتباط برقرار است که من باید ثبت نام کنید. به یاد داشته باشید که گوگل به دنبال صفحه خود را به عنوان مهمان -- پس اگر محدود کننده خود را در وزارت دفاع احمقانه است آن را تالار خود را بکشند ، چون گوگل به محتوا در همه جا همان گفتن او به ثبت نام را ببینید لطفا مطمئن شوید که محدود وزارت دفاع به اندازه کافی هوشمند است و یا غیر فعال کردن آن.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 16-01-11 در 21:46.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    سلام دوباره دوباره

این بار من چک نشان می دهد شما لینک موضوع و من 2 چیز در اینجا
    1. هیچ کس گناه است -- که من دیدم تعداد کمی از کسانی که لینک (نه همه را ببینید شماره 2) تمام کسانی که موضوعات بسیار کوتاه بود و تنها یک جمله در آن است. بنابراین تمام کسانی که بسیار شبیه به طور پیش فرض -- طرح 99 ٪ از محتوا بود. این هیچ ربطی به با فعال تصدی -- آن است که تنها محتوای موضوعات را آن گونه که مایلید تغییر دهید. فعال تصدی فقط آن را ترجمه پس از آن واقعا است صفحات مشابه برای کسانی که ، اما اگر شما غیر فعال کردن فعال تصدی هنوز ترجمه نشده است صفحات شبیه به یکدیگر خواهد شد در صورتی که دارای فقط یک جمله در پست تنها در موضوع است. بنابراین ما چیزی به اینجا انجام.
    2. شاید شما انجمن خود را می کشند خود را با محدود کردن تعداد ارسال ها برای مهمانان. در حال حاضر تمام صفحات را برای من همان محتوای درسی را با ارتباط برقرار است که من باید ثبت نام کنید. به یاد داشته باشید که گوگل به دنبال صفحه خود را به عنوان مهمان -- پس اگر محدود کننده خود را در وزارت دفاع احمقانه است آن را تالار خود را بکشند ، چون گوگل به محتوا در همه جا همان گفتن او به ثبت نام را ببینید لطفا مطمئن شوید که محدود وزارت دفاع به اندازه کافی هوشمند است و یا غیر فعال کردن آن.
    1. این انجمن ایتالیایی ، محتوا در پست ها به طور متوسط است و این با آنچه شما گفتید هیچ ربطی به است.

2. من به انجمن کشتن نیست زیرا چیزی با رباتها به عنوان آنها را از طریق رفتن ، حتی کودکان می دانند که علاوه بر این من بوده ام با استفاده از فعال تصدی از زمان لطفا ثبت نام وزارت دفاع پس از 3 بازدیدکننده داشته است (یکی از محبوب ترین مدها نصب) نسخه رایگان بیرون آمد (حدود یک سال!) و هیچ چیز تغییر شده است یا از آن زمان به بعد اضافه شده است.

مشکل این است که انجمن من به فروم متوسط با 368.000 موضوعات ، هنگامی که گوگل می فرستد و آن رباتها بر روی سایت خودم تهیه کنم آنها به طور موثر می بینیم 368.000 موضوعات در نظر گرفته شده است اما در www.google.52languages بودند شاهد 1.540،000 نمایه شده در موضوعات قفل پایین گوگل باعث شد كه اين حمله به سايت من سعی میکنم تا جایی که آنها هستند. پاک کردن حافظه پنهان شده بود من برای پنج روز با تمام زبان ها می شود اما حالا cached (در حال تست) که من آن را طوری تنظیم 2 روز با 4 زبان cached بودن، در این مقطع که من بتوانم تاييد مى كنند كه مشكل اين است vbet چون الان من پایین به 766.000 نمایه شده در موضوعات و در برابر بمباران گوگل را متوقف کرده اند حمله به سایت خودم تهیه کنم.

به عنوان مثال : سایت شما تا 5578 موضوعات موثر اما گوگل می بیند 334.000 موضوعات نمایه شده است ، آیا شما را در درک که در آن مشکل است؟

بدون جرم باید پیدا کردن آنچه که اتفاق می افتد با گوگل و پیدا کردن راه حلی برای این مشکل از آنجا که گوگل پیدا کرده است به زبان 52X جعلی است | تکراری نمایه پیوندها معنی که لینک ترجمه انجام جسمی وجود ندارد و من نمی توانم استدلال می کنند که از آنجا که درست است ، آن را ذخیره سازی بر روی سرور ما ، آن را مانند تقلب.

در انجمن های کوچک آنها توجه زیادی را پرداخت نمی کند اما در انجمن ها متوسط | بزرگ آن توسط unobserved عبور نیست.

شما باید شروع به سرمایه گذاری پارامتر زبان به URL ('آدرس؟ زبان= EN') اين است آنچه نونزدهم googles bots vbet | سایت های به اثبات رساند. شما vbseo (من كه نخواستم ) به اين معنى كه شما با استفاده از این پارامتر از زبان هاى مختلف كه در حال حاضر با گذر از googles مورد توجه است.

بسیاری از کاربران فعال تصدی دیگر دچار مشکل مشابه ، پس از آن تصادفی نیست!

PS. بیانیه مرکز راهنما گوگل : به طور کلی ، این پیام نشان داده شده است زمانی که ما کشف تعداد نسبتا بالایی از آدرس ها برای سایت شما.

با احترام
    آخرین ویرایش توسط mario06. 17-01-11 در 16:27.

صفحه 1 از 3 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •