سلام دوباره دوباره
این بار من چک نشان می دهد شما لینک موضوع و من 2 چیز در اینجا
1. هیچ کس گناه است -- که من دیدم تعداد کمی از کسانی که لینک (نه همه را ببینید شماره 2) تمام کسانی که موضوعات بسیار کوتاه بود و تنها یک جمله در آن است. بنابراین تمام کسانی که بسیار شبیه به طور پیش فرض -- طرح 99 ٪ از محتوا بود. این هیچ ربطی به با فعال تصدی -- آن است که تنها محتوای موضوعات را آن گونه که مایلید تغییر دهید. فعال تصدی فقط آن را ترجمه پس از آن واقعا است صفحات مشابه برای کسانی که ، اما اگر شما غیر فعال کردن فعال تصدی هنوز ترجمه نشده است صفحات شبیه به یکدیگر خواهد شد در صورتی که دارای فقط یک جمله در پست تنها در موضوع است. بنابراین ما چیزی به اینجا انجام.
2. شاید شما انجمن خود را می کشند خود را با محدود کردن تعداد ارسال ها برای مهمانان. در حال حاضر تمام صفحات را برای من همان محتوای درسی را با ارتباط برقرار است که من باید ثبت نام کنید. به یاد داشته باشید که گوگل به دنبال صفحه خود را به عنوان مهمان -- پس اگر محدود کننده خود را در وزارت دفاع احمقانه است آن را تالار خود را بکشند ، چون گوگل به محتوا در همه جا همان گفتن او به ثبت نام را ببینید
لطفا مطمئن شوید که محدود وزارت دفاع به اندازه کافی هوشمند است و یا غیر فعال کردن آن.