نوشته اصلی توسط
mario06

در اینجا شما را به وضوح دولت که این لینک کار نمی کند (اشتباه به معنی همان) با رنگ قرمز مشخص شده و در حال حاضر به شما می گویند که شما آن را گفت : هرگز!
شما واقعا اتلاف وقت است. و یک بار دیگر شما را به دقت انجام نمی خواند. لطفا -- خواندن نقطه تمام. اگر من به تو می نویسم : "من کمی گیج" -- شما چی به من ثابت کند که من به شما نوشته است که من کمی؟؟ آنچه در آن است در مورد هر حال...
این همان چیزی است که من نوشت ::

نوشته اصلی توسط
vBET
3. همانطور که در آغاز خود را نوشت
پیوندهای به بخشها در آرشیو کار نمی کند در همه. فقط به انجمن های اصلی و که موضوعی را. این باعث می شود هزاران تن از لینک های اشتباه در صفحات آرشیو شما.
مثلا:
Code:
http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
این لینک به آج آرشیو و آن را در حال کار اما در آن محتوا ، لینک ها وجود دارد بالای صفحه
زیر انجمن ها که در آن این موضوع است گنجانده شده است.
به عنوان مثال :
Code:
http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
و تمام کسانی که لینک ها کار نمی کند -- تنها به انجمن اصلی. همه آرشیو بخشها لینک ها کار نمی کند. این باعث می شود شما هزاران نفر از لینک ها کار نمی کند به روی هزاران نفر از موضوعات آرشیو صفحات.
من به شما نمونه ای از مکان که در آن شما لینک های خراب و مثال بعدی لینک خراب خود را پس از ترجمه) (شکسته. با عرض پوزش -- اما آنچه که مشکل در اینجا است؟ آیا شما هنوز هم نمی دانم آنچه در آن است در مورد یا شما در حال تلاش برای اثبات چیزی اینجا؟
همچنین توجه داشته باشید که شما می توانید نقل قول استفاده -- از جمله عکس ها لازم نیست 

نوشته اصلی توسط
mario06
به من گفت که برای هزینه های اضافی شما خواهد بود که نسخه من سازگار سپس بعد از کار شما گفته است که خود یک مشکل با آرشیوی که من را پیدا کند چرا که تمام لینک ها برای من کار کرده بود ساخته شده است. تماس اصلی (هنگامی که شما به من گفت که) و گفت که خوب بود.
درست نیست -- آنچه من به شما نوشت شما در PMS خود را داشته باشند و من هم. EOT. دفعات بازدید : دوباره در صورت نیاز به یادآوری این. ما در حال حاضر شروع به نقل از PMS ما در موضوع دیگر (و شما آن را مرتبط در اینجا) بنابراین بدون نیاز به شروع دوباره است. هر محتوای دیگری از PM عمومی در اینجا خواهد شد به عنوان اسپم در نظر گرفته شده است ، چرا که در حال حاضر در موضوع دیگر. هر گونه تقلید ساخته شده توسط همان کاربر است به عنوان اسپم در این انجمن و در هر انجمن دیگری من می دانم در نظر گرفته شده است. پس لطفا -- شروع به اسپم.

نوشته اصلی توسط
mario06
تماس پشتیبانی اصلی امروز دوباره و من پاسخ مشابه را به عنوان یک سال ، تا پیش ، به عبارت ساده آرشیو من آنطور که باید کار می کند! vBulletins نظر زیر را بخوانید ، من نام برای دلایل pivacy را مخفی کردند اما من می توانم به شما است که قدیمی ترین عضو وجود دارد بنابراین در حال حاضر چه اطمینان؟

آرشیو انجمن زیر صفحات تصادفات در اصلی 3.6 اگر شما تبلیغ هر پارامتر های اضافی به URL. شما می توانید آن را حتی در مثال تمیز چک -- بدون فعال تصدی و نه هیچ دیگر وزارت دفاع. من آن را در فروم شما با غیر فعال فعال تصدی بررسی می شود. بنابراین اشکال اصلی است ، از اصلی معماری پلاگین و پشتیبانی به قابلیت های پلاگین های اضافی است. بایگانی نقاط پسوند خود را به آنچه بدان معنی که آرشیو را نیز به توان توسعه یافته پیش بینی شده بود. اگر اضافه کردن هر پارامتر به URL می شکند تمام صفحه به این معنی است که مشکلات را در کد اصلی وجود دارد و آن را اصلی کار گروهی به آن را حل کند.

نوشته اصلی توسط
mario06
PS. اگر شما هنوز با پاسخ خود را ناراضی و می خواهید به من یک سوال فنی آن را در اینجا بپرسید و من به کپی / چسباندن آن به تیم پشتیبانی سیستم به طور مستقیم OK؟
من درک نمی کنم آنچه را که آنها را با نوشتن آن است که به گزینههای در آرشیو نشان داده شده است در نظر گرفته شده -- آن است و آن را اصلی تولید... شاید شما یکدیگر را درک نمی کنند. فقط آنها را به URL :
Code:
http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
و بگویید که آن را شکستند اگر هر کدام پارامتر اضافه کردن به URL اضافه کنید -- این اشکال است. شما همچنین می توانید آنها را به پاراگراف قبلی.

نوشته اصلی توسط
mario06
از آنجا که اصلی گفت که هیچ اشکال وجود دارد و همه چیز به خوبی کار میکند مشکل این است که در پایان خود را تا من به انتظار برای تعمیر.
هیچ به این معنی است که آنها نمی دانند که منظور شما چیست و یا آنها فقط شما را خیط و پیت کردن. نمی خواهد مشکلات خود را ناپدید می شوند از کد آنها و پرش به کد ما ، فقط به خاطر اینکه آنها نوشت که هیچ اشکال وجود دارد. این روش کار نمی کند. و من به شما نوشته است که چگونه می توانید خودتان آن است که اشکال اصلی را بررسی کنید. من آن را نوشتم به شما پس از آن ، در حال حاضر من آن را نوشتم. بنابراین فقط آن را و چک لطفا نوشتن است که آن را در سمت ما است ، متوقف به دلیل آن را نمی خواهد آن را در کنار ما پس از تکرار آن دوباره و دوباره ظاهر می شود. آیا شما حتی آن را چک؟ آیا شما از کار افتاده فعال تصدی و بررسی خود را که لینک تصادف با هر پارامتر را به URL اضافه شده؟ آیا؟