1. لطفا روشن پرچم ایتالیا در فروم خود را (من آن را پیدا نمی شود) -- در حال حاضر کاربرانی که تغییر زبان قادر به نوبه خود به زبان اصلی نیست. همانطور که من نوشت : محتوای تاپیک های که من قادر به دیدن قبل از من تو را دیدم که من آن را برای ثبت نام تنها یک جمله را در همه موارد بود. این چه شخصا نه من فرض نمایید به طور متوسط از محتوا است. یکبار دیگر این باعث می شود صفحات بسیار شبیه به نظر می رسد چرا که تفاوت بین موضوعات کوتاه فقط یک جمله -- بقیه طرح که همان است. من نمی دانم چگونه شما هستند تا مطمئن شوید که آن را تا به چیزی برای انجام با این مورد است. اگر شما می دانید چیزی است که چه کار می کنیم لطفا فقط به اشتراک گذاری آن و بنابراین ما قادر خواهد بود برای کمک به شما سریع تر. آیا می دانید چرا این ایمیل را فرستاده بود؟

2. من گره چه برنامه مدرسه برای کودکان در کشور شما نیست ، اما من امیدوارم که آن را بسیار مفید خواهد بود برای آنها می دانند که کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید وزارت دفاع پس از 3 بازدیدکننده داشته است هیچ ربطی به با رباتها به عنوان آنها را از طریق رفتن.
لطفا در مورد این مسئله تمرکز. و ارائه پاسخ لازم -- من نمی دانستم که وزارت دفاع با استفاده از و من حتی نمی بپرسید ، زیرا برای من مهم نیست -- مهم است که ایمن آن بوت. اگر شما 100 ٪ اطمینان حاصل کنید که آن را بی خطر است پس از آن بزرگ است. فقط در مورد شما تا به حال هر گونه شک و تردید شما می توانید ببینید که چگونه گوگل را می بیند انجمن خود را در ابزار وب مستر.

لطفا توجه داشته باشید که چکمه های گوگل هیچ سایت های حمله -- گوگل به سایت های آسیب برساند. ما توصیه استفاده از کش برای مدت طولانی اجازه ، چرا که آن برای عملکرد بهتر است. همچنین اگر شما احساس می کنید که آن را برای اطمینان از اینکه تنها دلیل تعداد ترجمه در صفحه شما -- احساس رایگان برای غیر فعال کردن برخی از این و آن را قادر می سازد دوباره یکی توسط یکی از زمان به زمان. هنوز هم در نظر داشته باشید که مجوز خود را فعال به مدت 6 ماه است و شما در حال حاضر در این ایمیل لطفا. سخت است به این باور است که به مدت 6 ماه گوگل به کسانی که لینک دیدم نه -- در واقع بسیاری از کسانی که شما قبلا نمایه شده است. بنابراین من مطمئن هستم که این علت ایمیل که به شما کردم. حتی اگر آن را لطفا تمام اطلاعات که به شما داده بود پس از تجزیه و تحلیل از این لینک در نظر بگیرند.

من نمی دانم که آنچه شما از موضوعات موثر است.

همچنین توجه داشته باشید که ما در حال کار بر روی این موضوع ، لطفا -- شما نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل ما. و لطفا نگه دارید با گفتن آنچه گوگل را برای شما -- دلیل آن است که شما که در نظر که گوگل پیدا کردن آن صحیح نیست. در حال حاضر بسیاری از انجمن ها که مطلقا هیچ موضوع را با گوگل و همه زبان ها روشن. و این درست نیست که محتوای جسمی وجود دارد ، لطفا نگویید آنچه ما می توانیم مدعی چون چیزی... محتوا برای هر کس که آن را بار مشاهده شده است وجود دارد و فیزیکی در بانک اطلاعاتی موجود در کش اصلی و در به صورت ترجمه شده است. این قرعه کشی جهان است -- این است که ترجمه آن را نمی تواند اتفاق می افتد در صورتی که محتوای وجود ندارد. و هیچ چیز است تقلب -- لطفا TOS گوگل -- این گوگل که ادعا می کند که ترجمه می تواند برای حداکثر 15 روز ذخیره سازی است. OK همه چیز را با گوگل در مورد ترجمه صفحه به صورت خودکار -- گوگل که این ترجمه

نیز هیچ مشتری می تواند بگوید که هر محتوایی است که جریان را به او از فایل های استاتیک و یا نه. در واقع در این روزها ، تقریبا هیچ کاری استاتیک در حال حاضر. در صفحه اصلی هیچ hoes نظر از ساختار استاتیک HTML -- پایه همه چیز در مورد داده ها از پایگاه داده (زبان ، قالب ها ، سبک ها). من هیچ نظری ندارم آنچه که دانش خود را در مورد معماری کلاینت سرور با مشتری نازک ، اما لطفا توجه داشته باشید که محتوای اگر پاسخ لینک وجود دارد. گفتن که گوگل احساس تقلب آن را به دلیل آن وجود ندارد ، هیچ ربطی به با واقعیت دارد.

همچنین لطفا توجه داشته باشید که شما می توانید در هر لحظه استفاده از لینک فعال تصدی SEO و / EN / به جای زبان = -- این پیکربندی فقط تا به شما و فعال تصدی آن را پشتیبانی بدون باشد.

درباره توجه داشته باشید که شما داد -- من نوشت : اگر شما احساس می کنید کشف علت واقعی مسئله شما را و سپس شما دارند راه حل است. هنوز هم در نظر داشته باشید که این است برخی از پاسخ عمومی بدون حتی چک کردن چه اتفاقی می افتد. من نمی روی آن حساب :
1 -- شما باید مقدار مشابهی از لینک ها برای نیم سال است.
2 -- پست الکترونیکی گوگل خود می گوید :
"googlebot مرتبه ممکن است بی ارزش خزنده می شود تعداد زیادی از URL های مجزا است که نقطه را به محتوای یکسان یا مشابهیا خزنده بخش از سایت شما که در نظر گرفته شده توسط googlebot مرتبه crawled شده باشد. "

پس یک بار دیگر در نظر گرفتن توصیه های ما و در نتیجه تجزیه و تحلیل. اگر شما احساس می کنید آن است که تنها موضوع تعدادی از ترجمه که شما روشن -- سپس شما می دانیم راه حل است.

آیا شما هنوز هم نیاز به کمک ما / توصیه در این موضوع؟