مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : ترجمه نشده RSS

Default ترجمه نشده RSS

آخرین ویرایش توسط pepito69. 15-01-11 در 19:59.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

تایید من سعی خواهد کرد تا آن را حل کند.

همانطور که می بینید خطای دستوری -- این مسئله در توضیحات انجمن شما است.
    شما به سادگی می توانید آن را تست -- فقط قسمت توضیحات به صفحه اصلی این تالار خود را و قرار دادن متن بدون هیچ حرف خاص (به عنوان مثال توضیحات به زبان انگلیسی قرار داده) و آن را امتحان کنید.
    من آن را در فروم تست من با توضیحات انجمن اصلی خود را (در اسپانیا) تست شده و آن را در فروم من کار می کنند.

اگر باز هم کار نمی کند -- لطفا به من PM شما FTP و جزئیات admincp و من آن را بررسی و حل.

من انتظار اطلاعات و هنوز در تلاش حل آن.
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 19-01-11 در 12:52.

تشکر اما این است که مشکل نیست. من آن را انجام داد.
    من در کد که وقتی RSS یابد نماد puntuation (O ، A ، و غیره) RSS متوقف می شود دید. آیا مشکل از میدان توضیحات نیست ، این مشکل در مورد چگونگی معاملات فعال تصدی با بعضی از کدهای زبان. این یک مشکل نحو نیست.
    به هر حال ، من باید به یادگیری بسیاری از pacience با فعال تصدی ، به دلیل afterall ، من ترجیح می دهم استفاده از آن ، اما در بر داشت هرگز گسترش با این گونه مسائل است.

من فقط نیاز به دانستن ، به همین دلیل RSS متوقف می شود وقتی که پیدا کردن بعضی از نمادها ، نمادهای طبیعی در بسیاری از زبان ها است.

میهمان گرامی ،
    در فروم تست من من می توانم این موضوع را پیدا کند -- من بسیاری از موضوعات و پست های را به زبان اسپانیایی با حروف خاص مثل در مثال شما ساخته شده.

مشکل در ترجمه وجود دارد -- را می توان با رمزگذاری اشتباه را در سایت خود (و یا تنظیمات اشتباه را پشتیبانی می کند) مربوط است. من می توانم آن را اما ثابت برای دسترسی کامل به سایت خود.

اگر شما اعتصاب شکن که این است که هیچ مشکل -- حل است.

تشکر کمیل ، یکی از این روزها من به شما PM ارسال

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •