مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
هشدار : require_once () [function.require - بار] : قادر به دسترسی به [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_detection.php در [راه] / شامل / functions_newpost.php (400) : eval در تابع () 'کد D در خط 4
هشدار : require_once ([مسیر] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_detection.php) [function.require - بار] : موفق به باز کردن جریان : هیچ فایل یا دایرکتوری در [راه] / شامل / functions_newpost.php (400) : eval در تابع () ' کد D در خط 4
کشنده خطا : require_once () [function.require] : شکست در باز کردن مورد نیاز '/ home/nokiafor2/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_detection.php' (include_path و ='.:/ USR / معاونت / PHP : / USR / محلی / معاونت / PHP ') در / home/nokiafor2/public_html/includes/functions_newpost.php (400) : eval در تابع ()' کد D در خط 4
آخرین ویرایش توسط vBET. 21-11-09 در 21:02.
دلیل : BBCodes اشتباه
در طول بروز رسانی به شما به آپلود فایل های جدید به سرور. لطفا دستورالعمل های بروز رسانی آیش و آپلود فایل های لازم بر روی سرور.
همچنین -- شما کمی مایل اشکال -- نقل قول گوگل رسمیت شناختن زبان اشتباه ساخته شده است. من آزادی سریع با تصحیح باگ به این (به نقل خواهد شد در طول ارسال به رسمیت شناختن زبان) را.
این مشکلات را بررسی همراه با اعلان. همانطور که من می بینم ما در حال خارج کردن نقل قول های قبل بپرسید گوگل برای تشخیص است. در این مورد کار نمی کند. من فکر می کنم که دلیل را می توان وارد داخل نقل قول است. ما آن را به زودی رفع
OK -- مشکل با خط جدید در نقل قول. قبلا اصلاح شود. ما را با نسخه جدید برگزار تا برخی از مسائل دیگر به عنوان مسائل مربوط به پیکربندی و یا اشکالات روشن است. هنوز انتشار ثابت جدید ظاهر می شود سریع