مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 14

موضوع : 2 Bigs فعال تصدی مسئله نیاز به soved در اسرع وقت

عضو جدید

Default 2 جدی فعال تصدی مسائل باید حل شود در اسرع وقت

1. عملکرد.
    من با استفاده از نسخه پرداخت می شود. [YES]
    من تنظیمات من را مرور و پیکربندی مجدد با بسیاری از سناریو. [YES]
    بهینه سازی خروجی زیر را با استفاده از این یکی http://www.day32.com/MySQL/ [YES]
    افزایش RAM [YES]
    من با استفاده از کش فعال تصدی + memcache VB [YES]

اما به نظر می رسد مانند آن هنوز به شدت عقب سرور من می باشد. بار CPU را از روی صفحه نمایش شات زیر :

[ADMIN حذف IMAGE شکسته]

من پیدا کرده اند که در mysql - slow.log ، بسیاری از نمایش داده شد آهسته (776 وقوع) از محصول فعال تصدی آمد وجود دارد. همانطور که نشان می دهد از دستور زیر

Code:
    $grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
    776  170475 3149151

2. باعث برچسب کپی عنوان

قبل از : من با استفاده از این وزارت دفاع ، تگ عنوان تکرار من تا به حال در اطراف 1xx - 1xxx در بیشتر شد.
    بعد از : 5xxx - 1X ، XXX یا بیشتر

همانطور که شما می توانید از تصویر زیر را ببینید :
    این مسئله جدی است که واقعا به جای ساخت وب سایت خود را در گرفتن محتوای خوب و رتبه ، گوگل بد هر وب سایت که بیش از حد بسیاری از تکرار برچسب عنوان مجازات است. اگر این مشکل را نمی توان حل است. همه کسانی که از ویژگی های فوق العاده ترجمه معنی هیچ چیز نیست.
    [ADMIN حذف IMAGE شکسته]

[ADMIN حذف IMAGE شکسته]

سوال عملکرد :

آیا باید پیکربندی مجدد این ارزش؟
    ارزش کنونی است
    اندازه HTML : نقطه برش = 100.000
    اندازه HTML : برش شروع = 150.000
    آخرین ویرایش توسط vBET. 01-12-10 در 21:47. دلیل : حذف شکسته تصاویر

توقیف

اگر ما در مورد صحبت کاراییدر اینجا ، یک پیوند، شما مى توانيد از خواندن و آموختن در مورد امکان optimizations vbet:

و مقررات ، که اگر شما استفاده از حداکثر پتانسیل فعال تصدی را قادر می سازد تمام 52 زبان ، شما محتوای 52 بار و ترافیک داشته باشند -- تذکر : به منظور محدود کردن تعداد زبان ها به این محبوب ترین.

کپی تگ عنوان -- می خواهیم آن را تست و پاسخ با نتایج به زودی
    آخرین ویرایش توسط mateuszr. 01-12-10 در 08:28.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا به برخی از نمونه های دقیق نمایش داده شد که به عنوان کسانی آهسته در نظر گرفته -- با ورود به سیستم خروجی کل.

پاسخ به سوال شما در مورد پیکر بندی دوباره از پارامترها اشاره کرد -- آن را تنها در صورتی شما می توانید زمان دقیق نسل قبل و بعد از تغییرات را بررسی کنید. شما می توانید آن را با اضافه کردن برخی از مدخل های های سیاهههای مربوط و بررسی چگونگی تاثیر آن بر طول مدت هر نسل بر روی سرور خود را بررسی کنید. بدون تجزیه و تحلیل نتایج ، لطفا آن پارامترها را تغییر دهید.

متاسفانه من می توانم هر کدام از تصاویر که توسط شما (بارگذاری نمی شود) نمی بینم. آیا می توانید لطفا نوشتن مطالب از آن به عنوان متن؟

ما نیاز به آدرس ها دقیق نمونه برای صفحات خود را با عنوان کپی ببینیم که چه چیزی در آنجا ادامه دارد. فرض کنیم که آن را ترجمه و به عنوان ترجمه در نتیجه گوگل متن (که در مثال از آن است که برخی از واژه خاص مانند نام شرکت که / نباید نمی تواند ترجمه) می دهد ، اما من نمی توانم تایید که بدون آدرس ها به صفحات دقیق. می تواند تایید کند ، اما انتظار می رود که فعال تصدی بسیار خوب کار شده است و ما را تشریح وضعیت. لطفا آدرس هایی تا ما قادر خواهند بود آن را چک کنید.

ماتئوس -- لطفا پیدا کردن موضوع مشابه که در آن ما توضیح داد که چگونه برای اضافه کردن زبان ترجمه به تگ عنوان بنابراین هر ترجمه متفاوت خواهد بود حتی اگر نتیجه ترجمه گوگل متن همان بازگشت. پیدا کردن آن و لطفا به من بدهید در اینجا لینک.

عضو جدید

در نتیجه متن را به زودی ارسال شده در

با تشکر. من متن لازم نیست دیگر برای این موضوع. من می بینم چه علت است. شما باید شماره بزرگ با هدایت URL ها است. همانطور که من برای همان زبان می بینید که URL های مختلف -- این باید به یکی از مناسب هدایت می شوید. به همین دلیل است که می بینید این تقلید تگ.

لطفا به من بگویید شما ساخته شده است هر گونه تغییر کد در فایل های فعال تصدی؟ اگر بله -- کدام یک؟

اطمینان حاصل کنید که شما باید ادغام مناسب با باشد!

این یکی واقعا باید به سرعت حل می شود! برای اولین بار پس لطفا اجازه تمرکز بر این یکی. پس از آن حل شده است لطفا به جزئیات بیشتری در مورد آن quries کند.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 01-12-10 در 21:48.

من فقط در فروم شما بود و من می بینم که تغییر مسیر در کار است... آیا شما مطمئن هستید که ما در حال مقابله با مشکل موجود؟ تاریخ به رسمیت شناختن این مسائل چه هستند؟ لطفا به خاطر داشته باشید که مدیر سایت ابزارهای داده های تاریخی نشان می دهد.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    من فقط در فروم شما بود و من می بینم که تغییر مسیر در کار است... آیا شما مطمئن هستید که ما در حال مقابله با مشکل موجود؟ تاریخ به رسمیت شناختن این مسائل چه هستند؟ لطفا به خاطر داشته باشید که مدیر سایت ابزارهای داده های تاریخی نشان می دهد.
    من هر گونه تغییر در کد فعال تصدی در تمام ساخته شده است.
    این مشکل در حال حاضر در حال حاضر اتفاق می افتد.
    من تو را دیدم آنچه می بینید. گوگل ممکن است تفاوت لینک و یا چیزی را ببینید.
    واقعا عجیب و غریب

Quote نوشته اصلی توسط cevo View Post
    من هر گونه تغییر در کد فعال تصدی در تمام ساخته شده است.
    این مشکل در حال حاضر در حال حاضر اتفاق می افتد.
    من تو را دیدم آنچه می بینید. گوگل ممکن است تفاوت لینک و یا چیزی را ببینید.
    واقعا عجیب و غریب
    شاید شما به تازگی به روز شده باشد و یکپارچه سازی کامل خود را نه فورا. من نوشت : در حال حاضر تغییر مسیر در حال کار در فروم شما. بنابراین این آنچه می بینید در حال حاضر نمی تواند رخ دهد. لطفا خودتان آن را بررسی و تنظیم 2 URL های مختلف برای موضوع مشابه در همان زبان (یک جفت از فهرست ابزار وب مستر خود را) -- این باید به URL مناسب هدایت می شوید ، بنابراین هیچ تقلید از عنوان ظاهر خواهد شد. لطفا دوباره مراجعه فرمایید. اگر آن این است که من توصیف ، سپس آن را مسئله تاریخی است که دیگر اتفاق نمی افتد (-- ابزار وب مستر ها همیشه می گوید زمانی که او در مورد این موضوع در بر داشت ، و مسائل تاریخی را نشان می دهد لطفا بررسی تاریخ از مسائل) می باشد. آیا آن را OK می باشد -- سپس آن را حل. من نوشت : شما این را می توان در مثال به خاطر از به روز رسانی می باشد و بدون ادغام مناسب ایجاد می شود. اما من نمی تواند مطمئن باشد این موضوع در صورتی است که در حال حاضر حل شده است.

اگر آن نمی باشد ، -- و شما خواهید دید که واقعا هنوز هم نمی تغییرمسیر ، پس از آن به EXACT 2 URL های که شما آزمایش -- نظر خواهی و آن را به عنوان متون. بنابراین ما قادر خواهد بود تا آن را بررسی و کار بر روی آن.

IF حل -- لطفا به کسانی که سیاهههای مربوط به نمایش داده شد کند که شما در نوشتن درباره -- ما در این نگاه.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •