مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : $ vbenterprisetranslatorflagsdropdown محل سکونت

عضو جدید

Default $ vbenterprisetranslatorflagsdropdown محل سکونت

میهمان گرامی ،

دلار vbenterprisetranslatorflagsdropdown در حال کار تنها در نوار پیمایش؟ چرا من نمی تواند آن را در نوار بالا و پایین صفحه به عنوان جایگزینی برای کد vB droplist زبان مادری کار؟

ماریا

توقیف

سلام

آیا شما سعی می کنید گزینه "سفارشی" در مدیریت CP -> فعال تصدی -> پرچم ها و با توجه به توضیحات :
    اگر به شما در تنظیم سفارشی ، و سپس شما باید پرچم دستی با اضافه کردن دلار vbenterprisetranslatorflagsdropdown به محل مناسب در قالب نوار پیمایش مجموعه.
    قرار دادن تغییرات مناسب را در قالب نوار پیمایش در مدیر سبک؟
    آخرین ویرایش توسط mateuszr. 15-11-10 در 09:46.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط mateuszr View Post
    سلام

آیا شما سعی می کنید گزینه "سفارشی" در مدیریت CP -> فعال تصدی -> پرچم ها و با توجه به توضیحات :

قرار دادن تغییرات مناسب را در قالب نوار پیمایش در مدیر سبک؟
    همانطور که به سوالات من می گوید : "تنها جایی که من می توانم به آن اضافه کردن نوار پیمایش است"؟ در آثار نوار پیمایش. من آن را می دانم. اما من می خواهم به آن را در نوار بالا و پایین صفحه که در آن vBullatin در واقع تا به droplist برای زبان در دسترس قرار. ندیده اصلی آن را در نوار پیمایش

توقیف

با عرض پوزش ، آن را بخوانید با دقت
    HM.. به هر حال ، من واقعا آن را دریافت کند.. انجمن خود را بازدید کرده اید و آن droplist را در نوار بالا و پایین صفحه و ترجمه خوب با 25 زبان تنظیم کرده اید به نظر می رسد

توقیف

هیچ پاسخ برای برخی از زمان ، بنابراین من معتقدم که این موضوع در حال حاضر حل شده است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •