مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : الگو مخفی شود

عضو جدید

Default الگو مخفی شود

میهمان گرامی ،

قبل از خرید نسخه PRO من تصمیم گرفتم به بررسی یکی از رایگان در روی سایت خودم تهیه کنم :
    travelexpert.gr / travel.php

بنابراین ، من برخی از سوالات :
    1.- می تواند پرچم اضافه کنم در خط زیر منوها را فشار دهید من که در آن در حال حاضر می گوید : "مشاور سفر خود را به نام"؟
    2.- آرزوی گوگل برای slongan خود راضی هستند احترام میگذارم ، اما می توانید آن را در پایین صفحه اضافه کنم در حالی که پرچم های نصب شده در بالای صفحه باشد؟
    3.- و در نهایت... قیمت 90 دلار شامل نسخه کاملا رایگان از ماژول خود را؟

با تشکر از شما
    ماریا

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،
    من این آموزش را برای شما در نسخه رایگان از صفحه فعال تصدی در بر داشت :
    تصدی مترجم کد vB -- vBulletin.org انجمن

1.
    Code:
    Configurable place for flags - simply select in options where you want to have translation flags. NO MANUAL TEMPLATE MODIFICATION. Supported: Footer-Bottom, Footer-Top, Navbar-Bottom, Navbar-Top, Custom
    - Possible custom place for flags - in such case just edit template which you want and add $vbenterprisetranslatorflags
    - Configurable header for flags
    - Flags generation base on templates - so if you need to customize for several styles simply edit hose templates: vbenterprisetranslator_flags_begin, vbenterprisetranslator_flag, vbenterprisetranslator_flags_end.
    پس اگر می خواهید به شما را زير پرچم این دکمه - فقط به vbet منوی ویرایش بر روی پرچم و به جای رسم. پس از آن فقط دلار vbenterprisetranslatorflags قالب با این دکمه

3. $ 90 -- این یک هزینه مجوز فعال تصدی ، اگر شما می خواهید به حذف لینک های اعتباری فعال تصدی ، شما باید به خرید نیز مجوز نام تجاری اضافی آزاد -- برای دلار 135

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

من می بینم که ما جواب برای سوال 2 را از دست داد

SO -- بله شما می توانید لوگوی Gogle در جای دیگری قرار. برای انجام این کار شما باید برای حذف تصویر گوگل را از تنظیمات فعال تصدی و اضافه کردن آن را در قالب مناسب توسط CP مدیریت.

عضو جدید

هر دو شما از شما بچه ها با تشکر. من آن را در طول تعطیلات آخر هفته را خریداری کنید.

ماریا

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •