مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : فعال تصدی در هنگام ثبت نام در vB4 استفاده از جداول

Exclamation فعال تصدی در هنگام ثبت نام در vB4 استفاده از جداول

سلام

در فرم ثبت نام در اصلی 4.x سری فعال تصدی استفاده از جداول برای گزینه های زبان به انتخاب از.

vB4 جدول آزاد و علاوه بر این اشکال است که یک زبان گزینه در سمت چپ سایت که در آن تنظیم نام تنها باید آن را باید جداول استفاده نمی موقعیت است.

من می توانم قالب یا کد بخشی که در آن "vbet_language_options" تعریف شده است به طوری که من می توانم خودم را به آن تغییر پیدا کند.

لطفا ثابت می کند که جداول در vB4 استفاده نمی

از شما بسیار سپاسگزارم

StarBuG

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام

در واقع نسل از گزینه های زبان پیش فرض برای فرم ثبت نام در hardcoded / شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php در funcition vbet_register_form_complete.

با استفاده از ساختارهای مناسب HTML اشکال نمی باشد. این نیز نه یک مشکل از همه چیز به خوبی کار میکند. بنابراین این حرکت بخش درخواست به ویژگی.

لطفا توجه داشته باشید که بهترین چیز برای استفاده از ابزار مناسب برای کار راست. ما در حال حاضر گزینه های زبان در ستون ها و برای این جداول ابزار درست است. هیچ اشتباه در آن وجود دارد ، آن را خوب است.

همچنین از آن است که درست نیست که اصلی 4.x از جداول آزاد است -- آن را با استفاده از آن بسیار است. برو به CP مدیریت شما و در قالب به دنبال لطفا جدول <...

در این لحظه این درخواست تغییر به عنوان تغییر می دهد که ارزش اضافی را رد کرد. اگر شما پیشنهادی خاص چگونه شما می خواهم به آن را داشته باشد ما می توانیم دوباره آن را در نظر بگیرند. هنوز به خاطر داشته باشید که استفاده مناسب از ساختار HTML اشکال نیست

99 ٪ از همه ظاهر طراحی شده در ظاهر کاربر جداول با استفاده از.
    در فرم ثبت نام تنها بخش فعال تصدی است با استفاده از جداول است.
    vBulletins گزینه ثبت نام از طریق CSS نمایش داده می شود.

علاوه بر آن ، آن است که هنوز مشکلات را که یک زبان گزینه در سمت چپ نمایش داده می
    که در آن تنها به عنوان تنظیم باید باشد.

اگر شما را در نظر نمی از بین بردن استفاده از جداول حداقل رفع مشکل نمایش
    یک زبان beeing به در سمت چپ پایین تر از نام تنظیم نمایش داده می شود.

اینجا را ببینید برای یک دمو از این مشکل : BEI Patientenfragen.net -- WIR haben می میرند Antworten registrieren

با تشکر از شما

StarBuG

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا توجه داشته باشید آن است که شبیه به این در هدف نمایش داده. بسیاری از کاربران استفاده از تمام 52 زبان و می خواهید آن را در 4 ستون نمایش داده ، بنابراین ما آن را نمایش کل در فضای در دسترس را به وجود دارد مناسب آن.

به هر حال -- ما به بررسی چگونگی آن را نگاه خواهد شد تنها در ستون 2 قرار می گیرد (مانند گزینه های دیگر و توضیحات) و حداقل ما را فراهم خواهد کرد که نکات چگونه به آن را تغییر دهید

متشکرم.

با نگاهی به جلو به تعمیر.

من کمال گرا که آن را به انجمن ها و چیزی کوچک مثل این من را اذیت زیادی به من می آید

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی starBug

من یک اشاره برای شما. شما باید جدول ما را قرار دهید <divclass="rightcol"> </ P>

آنچه شما باید انجام دهید؟
    1. ایجاد یک کپی از این فایل : انجمن ریشه / شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

2. در این فایل
    PHP Code:
    function vbet_register_form_complete(&$customfields_profile, &$show) { 
    3. در این تابع :
    PHP Code:
    $vbet_language_options '<table class="multifield group" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>'
    و جایگزین با :
    PHP Code:
    $vbet_language_options '<div class="rightcol"><table class="multifield group" style="width: 100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>'
    4. در این تابع :
    PHP Code:
    $vbet_language_options .= '</tr></table>'
    و جایگزین با
    PHP Code:
    $vbet_language_options .= '</tr></table></div>'
    ویرایش
    خوب در حال حاضر به نظر می رسد در منتقدان بعدی گنجانده خواهد شد

آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 10-11-10 در 15:30.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •