مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : عضو جدید گروه

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Smile عضو جدید گروه

سلام

من می خواهم را به شما معرفی عضو جدید تیم ما ماتئوس Remer (نام کاربری mateuszr).

او ما را در منطقه مراقبت مشتری بپیوندید. بنابراین در حال حاضر ما قادر به ارائه پشتیبانی می کنید و حتی سریع تر خواهد بود. ما در حال آماده سازی برای اطمینان از شما مراقبت از مشتری 7 روز هفته. تاکنون اغلب آن را مانند آن بود ، اما مطمئن نیست و در برخی از تعطیلات آخر هفته به سئوالات می تواند صبر کمی طولانی تر برای پاسخ. حالا ما می خواهیم آن را تضمین کند. ما برخی از زمان آماده سازی ، نیاز اما من امیدوارم که آخرین پیام را در آغاز سال جدید آن خواهد شد استاندارد های ما مراقبت از مشتری برای اطمینان از 7 روز هفته -- هر هفته

سلام congrates و سپس برای mateuszr خوش آمدید

بیایید محصول و به انجمن بهتر با هم

توقیف

سلام!

میشل به من معرفی زودتر ، به هر حال من می خواهم خودم را معرفی کنم
    خوب ، من اینجا هستم عضو تیم جدید، که پس از مدت زمان کوتاه لازم برای درک تمام مسائل vBET، بهترین پشتیبانی ممکن را به شما خدمت خواهد کرد و مطمئن شوید، که محصول ما کسب و کار شما را سودآورتر و کارآمد تر، در حالی که آسان برای استفاده، با پتانسیل بزرگ و چشم انداز خوب برای توسعه آینده!

عضو جدید

خوش آمدید می تواند به شما کمک کند من فقط خرید نسخه brandfree نمی دانی که چگونه به حذف پیوند دارند را بدون نصب مجدد. لطفا PM دستورالعمل به من.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

Quote نوشته اصلی توسط webmastersite View Post
    خوش آمدید می تواند به شما کمک کند من فقط خرید نسخه brandfree نمی دانی که چگونه به حذف پیوند دارند را بدون نصب مجدد. لطفا PM دستورالعمل به من.
    قبلا انجام شده است.
    میهمان گرامی mateuszr.

عضو جدید

با تشکر کمیل به من کمک کرد.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •