مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : حذف بعضی از خواص ویژه ای در URL ، مانند [] ، * ، و دیگران

Default حذف بعضی از خواص ویژه ای در URL ، مانند [] ، * ، و دیگران

سلام نیاز به کمک برخی در اینجا

in vbseocp.php --> Character Replacement --> i set Replace Non-English Characters in URLs?, to Keep Non-English Characters in URLS like the vbet installation instruction

در زبان پیش فرض (انگلیسی) من نیاز به حذف برخی از شخصیت های است که نمی مورد نیاز در URL ها ، مانند [, ], * و دیگر شخصیت تک ، چون که من با این شخصیت تک آسایش نه در زبان پیش فرض (انگلیسی)

لطفا کمک بچه ها چگونه به حذف این کاراکتر ها تنها در URL را در زبان پیش فرض (انگلیسی) ، اما هنوز هم با استفاده از "حفظ غیر انگلیسی کاراکتر در URL ها" گزینه

من سعی کردم برای اضافه کردن [و] و * شخصیت در vbseocp.php --> تعریف Stopwords اما آن کار نمی کند ، و یا می توانید خود را از vbseocp.php حذف --> تعریف جایگزین کاراکتر سفارشی خود را؟

OR

اگر کد مشروط به "به جای شخصیت های غیر انگلیسی در آدرس ها وجود دارد؟" برای زبان پیش فرض فقط و "نگه شخصیت های غیر انگلیسی در آدرس ها" برای زبان های دیگر "برای زبانهای دیگر ، شاید ما می توانید کد شرطی را در چیزی بایگانی / منابع / XML / config.xml شبیه به این مجموعه فقط به عنوان مثال
    اگر ($ vbetlang == به طور پیش فرض)
    {
    به جای شخصیت های غیر انگلیسی را در URL ها؟
    }
    اگر ($ vbetlang! به طور پیش فرض =)
    {
    نگه داشتن شخصیت های غیر انگلیسی در آدرس ها برای زبان های دیگر
    }

برای اولین راه من در حال حاضر می دانیم چگونه این کار را انجام ، به لطف برای آندرس دورن هویت در بایگانی انجمن :

میهمان گرامی ،

شما هنوز هم می تواند جایگزین کاراکتر بدون در نظر گرفتن تعریف 'نگه داشتن شخصیت های غیر انگلیسی در آدرس ها» را انتخاب کنید. لطفا سعی کنید به تعریف زیر را جایگزین کاراکتر سفارشی :

Code:
    '['=>''
    ']'=>''
    '*'=>''
    و به من اجازه می دانید که چگونه از آن می رود.

با احترام.

اما بهتر است اگر ما می توانید از راه دوم با استفاده از بالا ، لطفا به ما اطلاع دهید اگر کسی اطلاعات در مورد آن مشروط ، و من پیشنهاد می کنم شما با استفاده از راه اول در بالا اگر شما با استفاده از زبان انگلیسی / لاتین به عنوان زبان پیش فرض (به عنوان تقریبا همه ما از آن استفاده کنید )

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

من خواندن به دقت در حال حاضر و به شما پاسخ دادن به زودی

به عنوان مثال مانند خود این آدرس موضوع

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-%5B-%5D-%2A-others.html
    بهتر است آدرس مثل این ، حذف شخصیت خاص [،] ، و * در بالا با حروف درشت ، بهتر انگلیسی انجمن

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-others.html

مثال دیگر ، آدرس ها که بعضی از خواص ویژه ای در عنوان و در آدرس
    [زبان : زبان BBCodes زبان] در پاسخ سریع
    و رفتن به = newpost لینک ها به درستی انجام تغییر مسیر
    langtitle = SK] F.. اشکال؟
    Showthread.php؟ P = X بازنویسی
    "vbet_ پرچم" مسئله
    داشتن 2 لنگ = BBCode روشن...
    آخرین ویرایش توسط basketmen. 04-11-10 در 20:21.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

OK SO -- شما می توانید انجام این کار نیز توسط فایل فعال تصدی :
    1. vbenterprisetranslator_seo.php باز
    2. مشاهده :
    Code:
    $vbet_custom_char_replacement = array(
    '"' => '', 
    '[langtitle=' => '', 
    '[/langtitle]' => '', 
    ']' => '-'
    );
    3. اضافه کردن وجود دارد جفت مشابه باشد

شما باید آن را دوباره اضافه کنید بعد از هر بار بروز رسانی ، از همه تغییرات مورد نظرتان را در رونویسی خواهد شد. بنابراین برای نگه داشتن آن در تعویض سفارشی باشد ، به نظر می رسد بهتر این ایده است.

درباره گزاره 2. شرایط چنین شبیه به این :
    Code:
    if ($_REQUEST['language'])
    {
    Keep Non-English Characters in URLS for other languages
    } else {
    Replace Non-English Characters in URLs?
    }
    ما راه حل چنین آزمایش نیست بنابراین ما توصیه به انجام این کار در برخی از تست به عنوان مثال در فروم واقعی نیست و به بررسی چگونگی رفتار. من اعتقاد ندارم آن کار خواهد کرد -- گمان می کنم که از نصب آن را گرفته به سادگی ارزش و متصل به متغیر ، متغیر خواهد بود این را فقط به عنوان مقدار رشته درمان. گمان می کنم -- آزمایش نمی. بنابراین چنین تغییراتی باید تن در جای دیگر در جایی که متغیر طول می کشد ارزش شما می توانید انجام دهید :
    Code:
    $theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
    اگر متغیر جهانی است (و اگر آن را متغیر ثابت نیست) و سپس شما می توانید آن را در بازنویسی / شامل / vbenterprisetranslator_functions_seo.php فایل. فعلا : 2 مکان هایی که شما کد شبیه به این وجود دارد :
    Code:
    if ($language) {
    $text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
    } else {
    $text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
    }
    بنابراین شما می تواند ارزش متغیر جهانی در بیانیه دیگری را تغییر دهید ، قبل از متن ارزیابی شده است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •