OK SO -- شما می توانید انجام این کار نیز توسط فایل فعال تصدی :
1. vbenterprisetranslator_seo.php باز
2. مشاهده :
Code:
$vbet_custom_char_replacement = array(
'"' => '',
'[langtitle=' => '',
'[/langtitle]' => '',
']' => '-'
);
3. اضافه کردن وجود دارد جفت مشابه باشد
شما باید آن را دوباره اضافه کنید بعد از هر بار بروز رسانی ، از همه تغییرات مورد نظرتان را در رونویسی خواهد شد. بنابراین برای نگه داشتن آن در تعویض سفارشی باشد ، به نظر می رسد بهتر این ایده است.
درباره گزاره 2. شرایط چنین شبیه به این :
Code:
if ($_REQUEST['language'])
{
Keep Non-English Characters in URLS for other languages
} else {
Replace Non-English Characters in URLs?
}
ما راه حل چنین آزمایش نیست بنابراین ما توصیه به انجام این کار در برخی از تست به عنوان مثال در فروم واقعی نیست و به بررسی چگونگی رفتار. من اعتقاد ندارم آن کار خواهد کرد -- گمان می کنم که از نصب آن را گرفته به سادگی ارزش و متصل به متغیر ، متغیر خواهد بود این را فقط به عنوان مقدار رشته درمان. گمان می کنم -- آزمایش نمی. بنابراین چنین تغییراتی باید تن در جای دیگر در جایی که متغیر طول می کشد ارزش شما می توانید انجام دهید :
Code:
$theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
اگر متغیر جهانی است (و اگر آن را متغیر ثابت نیست) و سپس شما می توانید آن را در بازنویسی / شامل / vbenterprisetranslator_functions_seo.php فایل. فعلا : 2 مکان هایی که شما کد شبیه به این وجود دارد :
Code:
if ($language) {
$text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
} else {
$text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
}
بنابراین شما می تواند ارزش متغیر جهانی در بیانیه دیگری را تغییر دهید ، قبل از متن ارزیابی شده است.