مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 18

موضوع : زبان پیش فرض به طور پیش فرض برای کاربران که این کار را انجام نشده است

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی

OK اجرای این انجام شد ، اما : ثبت نام کاربران جدید OK اما هنگامی که یک کاربر به یکی از اعضای انجمن پس از یک مدت طولانی ، یک مشکل با آن وجود دارد :

این آثار به خوبی در راهی که در هنگام ورود ، یک کاربر که تعیین زبان پیش فرض خود را هنوز به طور خودکار در تنظیمات آمریکا هدایت می شوید که در آن او می تواند به زبان خود مجموعه است. مشکل این است که حتی اگر او چیزی را تغییر دهید (از معنی زبان خود را تغییر نمی) اطلاعات است مانند این کاربر هنوز مجموعه زبان خود را داشته باشد را نجات داد! بنابراین ، باید یک پیام گفتن کاربر است که او باید زبان خود را پس از او موجب صرفه جویی در اطلاعات است ، اگر او آن را تنظیم نشده مجموعه وجود دارد. بنابراین ، آنچه منظور من آن است که باید وادار کردن کاربر به زبان به مجموعه است. کردم نقطه؟
    آخرین ویرایش توسط Cybershaolin. 04-12-09 در 05:07.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

در حال حاضر آن را فقط بعد از ورود تغییرمسیر. بنابراین کسی که جست و خیز مقدار تنظیم او خواهد شد دوباره بعد از ورود بعدی هدایت می شوید.

شما می خواهید به تغییر مسیر کاربر را بارها و بارها تا زمانی که زبان. بنابراین تا زمانی که به آن انجمن ساخته شده تمام شده است برای او مسدود شده است. آیا من رو نقطه نظر شما؟

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •