مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 18

موضوع : زبان پیش فرض به طور پیش فرض برای کاربران که این کار را انجام نشده است

Smile زبان پیش فرض به طور پیش فرض برای کاربران که این کار را انجام نشده است

همانطور که در پست mentionned # 16 در اینجا : http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

شاید ، یکی دیگر از گزینه ای برای مطمئن شوید که کاربران یک زبان پیش فرض را تعیین کرده اند ، وجود دارد می تواند گزینه ای که میتوان فهمید که اگر کاربر آن را انجام داده است زمانی که او در به انجمن سیاهههای مربوط می شود؟ اگر زبان پیش فرض است شناسایی داشتن شده است مجموعه ، کاربر را از ورود به سیستم را در فرایند به طور معمول ادامه دهد اما اگر آن را در آن تشخیص به عنوان او بود نه ، می توان وجود داشته است درخواست کاربر به در صفحه مشخصات شان را (از آوردن او وجود دارد به طور خودکار) و درخواست او را یکی را انتخاب کنید زبان پیش قبل از اینکه او می تواند هر جای دیگری به انجمن.

این امر اطمینان حاصل کنید که تمام پیام ها خواهد بود (از جمله BBCodes) ترجمه به انجمن زیرا تمام کاربران که زبان پیش فرض خود را انتخاب کرده اید.

این واقعا یک addon بزرگ باشد.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

ایده عالی پذیرفته شده است.

بزرگ ، خوشحالم که دوست دارید پیشنهاد من است. در واقع ، با این اجرا ، این اجتناب از شما پاسخ به سوالات زیادی در مورد "چرا هیچ چیز ترجمه شده است" و یا مانند برخی از سوالات خود من در گذشته کمی "آن کار نمی کند".

آیا این جاوا در در نسخه های بعدی اجرا است؟ 3.1.3؟ من می بینم شما در حال حاضر در حال اجرا 3.1.3 اینجا اما در زمینه دانلود پیشنهاد هنوز.

-- پس از ورود کاربر بدون پیش فرض مجموعه زبان هدایت می شوید ویرایش صفحه مشخصات ، جایی که او پیام مناسب در بالا بردن او را به آن مجموعه است. این قابلیت تنظیم شده است (فعال / غیر فعال) است. در فعال تصدی 3.1.3

وای ، نمی توانید صبر کنید برای دریافت 3.1.3! LOL تشکر زیادی!

ما در حال برنامه ریزی به 3.1.3 از ویژگی های از به رسمیت شناختن زبان خودکار قرار داده است. پس از آن ما خواهد شد آماده انتشار است. البته برنامه می توان تغییر داد که اگر این ایده را یکی دیگر از درخشان از مشتریان ما می آیند. ما ترجیح می دهند انعطاف پذیری را به عنوان کلید به محصول واقعا خوب

من درک می کنم. این است که من انتظار را به شما معرفی هک خود را رسما در سایت خود من و درخواست من را ساخته اند که واقعا به من کمک برخی از سردرگمی در مورد زبان defaut برای جلوگیری از ، و غیره من واقعا این اجرا ASAP نیاز. آیا این امکان وجود دارد را برای شما به 3.1.3 در دسترس بوده و پیاده سازی به رسمیت شناختن زبان به صورت خودکار در نسخه آینده؟ این ویژگی به نوع بزرگ ، باید آن را نمی شود در عمده ارتقا مانند 3.2 ویا چیزی شبیه به آن؟

به هر حال ، هزینه چیزی بپرسم ، اما من واقعا قدردانی به 3.1.3 در اسرع وقت ، لطفا.

عضو جدید

Text automatically translated from: Turkish to: Persian
    Translated text
    این هم بسیار خوشمزه من فکر می کنم بهترین راه ، من امیدوارم که من پروانه می شود سودمند است.
    Original text

Quote نوشته اصلی توسط Cybershaolin View Post
    این ویژگی به نوع بزرگ ، باید آن را نمی شود در عمده ارتقا مانند 3.2 ویا چیزی شبیه به آن؟
    شما کاملا حق با شماست

OK اجرای این انجام شد ، اما : ثبت نام کاربران جدید OK اما هنگامی که یک کاربر به یکی از اعضای انجمن پس از یک مدت طولانی ، یک مشکل با آن وجود دارد :

این آثار به خوبی در راهی که در هنگام ورود ، یک کاربر که تعیین زبان پیش فرض خود را هنوز به طور خودکار در تنظیمات آمریکا هدایت می شوید که در آن او می تواند به زبان خود مجموعه است. مشکل این است که حتی اگر او چیزی را تغییر دهید (از معنی زبان خود را تغییر نمی) اطلاعات است مانند این کاربر هنوز مجموعه زبان خود را داشته باشد را نجات داد! بنابراین ، باید یک پیام گفتن کاربر است که او باید زبان خود را پس از او موجب صرفه جویی در اطلاعات است ، اگر او آن را تنظیم نشده مجموعه وجود دارد. بنابراین ، آنچه منظور من آن است که باید وادار کردن کاربر به زبان به مجموعه است. کردم نقطه؟
    آخرین ویرایش توسط Cybershaolin. 04-12-09 در 05:07.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •