یک پیشنهاد بصری (می تواند یک گزینه در admincp را انتخاب کنید)
مانند :
1 -- صفحه ثبت نام منظم.
2 -- ویژوال با صفحه ثبت نام پرچم.
کمی مانند تصویر گنجانده شده (با ادغام بهتر است ، البته). جستجوی در فایل zip برای مشاهده بهتر![]()
یک پیشنهاد بصری (می تواند یک گزینه در admincp را انتخاب کنید)
مانند :
1 -- صفحه ثبت نام منظم.
2 -- ویژوال با صفحه ثبت نام پرچم.
کمی مانند تصویر گنجانده شده (با ادغام بهتر است ، البته). جستجوی در فایل zip برای مشاهده بهتر![]()
آخرین ویرایش توسط vBET. 17-11-09 در 13:14. دلیل : پایان لانگ BBCode روشن
من فکر می کنم T شدنی است -- پرچم دکمه رادیویی را داشته باشند و آن را به کار خوب. تشکر برای درخواست -- پذیرنده است و در لیست TODO ارسال
همانطور که من درک می کنم این بهترین راه حل برای صفحه ثبت نام -- علت آن را بیشتر قابل رویت است ، اما در CP کاربری بدون نیاز به فضای زیادی را به وجود دارد. بنابراین ما آن را برای ثبت نام و CP کاربر خواهد ماند آن را به عنوان با قابلیت تنظیم -- OK؟![]()
خوشحالم که دوست دارید پیشنهاد من.
من در مورد های دسته جمعی به بحث در درخواست من. من فقط برای صفحه ثبت نام پرسیده می شود.من اطلاعات مربوط به adminCP صحبت ، های دسته جمعی نیست. من فقط می خواستم به دادن یک گزینه برای مدیران به انتخاب راه را به طور منظم و یا راه قابل رویت (با پرچم) برای صفحه فرم ثبت نام کاربر خود را به نشان می دهد...
شما درست می گویید ، آن را به جاوا بیشتر قابل مشاهده می شود مقدار زیادی است.آیا این جاوا در در نسخه های بعدی اجرا است؟ 3.1.3؟ من می بینم شما در حال حاضر در حال اجرا 3.1.3 اینجا اما در زمینه دانلود پیشنهاد هنوز.
-- در 3.1.3 شامل خواهد شد
من در حال اجرا نیست در اینجا 3.1.3 کامل. ما هنوز هم چند باز TODO برای 3.1.3 است ، اما ما در حال حاضر آزمایش برخی از تغییرات در انجمن های زنده است. کوچکتر تغییرات در انجمن های آزمون تست شده است.
آخرین ویرایش توسط vBET. 19-11-09 در 20:02.
3.1.3 انتشار و لیست TODO دیگر برای 3.1.4 می سازد! LOL. من فقط شوخی کرده است.برای حمایت شما متشکرم ، و به پذیرش ایده ها از مشتریان خود را مانند شما. این واقعا به خاطر.
![]()
مشتریان می دهد ارزش محصول واقعی![]()