مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 12

موضوع : ارتقا به آخرین نسخه در حال حاضر صفحات خطا

عضو جدید

Default ارتقا به آخرین نسخه در حال حاضر صفحات خطا

من به دنبال جهت در حال حاضر تقریبا در هر موضوع می شود یک خطای -- من باشد نیز -- اما از جهات فقط می گویند آپلود و واردات به طوری که همان چیزی است که من

فایرفاکس می گوید :

این صفحه به درستی هدایت نمی

IE می گوید :

اینترنت اکسپلورر می توانید صفحه وب نمایش داده نمی

به محض این که من از کار افتاده فعال تصدی خطا رفت
    آخرین ویرایش توسط dgparent. 21-10-10 در 00:46.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،
    اگر فعال تصدی فعال باشد و شما را در سایت اصلی (بدون ترجمه) مشغول به کار سایت یا نه؟ اگر بله ، لطفا فعال تصدی را قادر می سازد و من آدرس را به این سایت است.
    اگر نه ، لطفا به من ارسال شده توسط PM مدیر شما و FTP دسترسی. تشکر

ویرایش :
    لطفا ، سعی کنید برای غیر فعال کردن کش برای مهمان توسط admincp-> vBet-> کش و سعی کنید برای پیدا کردن این موضوع دوباره.
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 21-10-10 در 08:24.

عضو جدید

این در حال حاضر از کار افتاده بود و من pm'ed شما اطلاعات من

لطفا نگاه کنید به PM شما

عضو جدید

من به شما پاسخ

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak View Post
    لطفا نگاه کنید به PM شما

OK را بزنید.
    فقط در اینجا نگاه کنید :
    آدرس فعال تصدی ترجمه خوب (به عنوان مثال -- شما می توانید آن را در صفحه منبع خود را پس از ترجمه به PL)
    Code:
    http://.../forum/pl/introduce-yourself/390092-witam-y-all-post490968.html#post490968
    اما زمانی که شما کلیک کنید و به این موضوع که شما یک تغییر مسیر به :
    Code:
    http://.../forum/pl/a/390092-witam-y-all.html#post490968
    ادغام خوب نیست با باشد.
    من متوجه شده است که شما یک بایگانی 3.3.0. این نسخه های قدیمی این محصول است.
    از نسخه های قدیمی از فعال تصدی (قبل از بروز رسانی خود را) مشغول به کار مطابق باشد. آن را به حال ادغام خوب است ، اما بعد از بروز رسانی به شما می باشد خود را به آخرین نسخه به روز رسانی است.
    ویرایش :
    پس از به روز رسانی از بایگانی شما باید یک فایل integranion یک بار دیگر را (برای دو فایل: vbseo فوروم ريشه / / شامل/functions_vbseo_url.php فایل و انجمن ریشه/بایگانی/شامل/functions_vbseo_createurl. php فایل). همه چیز در توصیف readme.html فایل--یکپارچه سازی با میباشد در انجام دهند نه آپلود پوشه.
    بعد از این uptade باید OK را بزنید. اگر نه -- لطفا اینجا بنویسید
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 22-10-10 در 14:40.

عضو جدید

من می خواهم برای غیر فعال کردن فعال تصدی -- در دستورالعمل های خود را در مورد چگونگی به روز رسانی :

"توجه داشته باشید ارتقاء مهم برای فعال تصدی 3.3.6 : لطفا در هنگام ارتقا ، واردات فایل محصول برای اولین بار ، و سپس آپلود فایل که همه -- فقط سوئیچ منظور از 2 مرحله است."

این گزارش می گوید هیچ چیزی در مورد ویرایش هر گونه فایل -- شما باید به مردم قبل از IF در حال ویرایش فایل های ضروری است --

از آنجایی که این اشتباه خود را شما باید به یکی از در حال ویرایش فایل های من -- بنابراین در حال حاضر من می خواهم برای از دست دادن همه چیز من را به این محصول قرار داده به دلیل دستورالعمل شما روشن نیست -- با تشکر
    آخرین ویرایش توسط dgparent. 22-10-10 در 15:16.

من می دانم که پس از upgrate در آموزش شما اصلا هر گونه یادداشت ها چگونه به ادغام با بایگانی اما من در مورد ادغام با فایل های بایگانی نوشته شده است پس از ارتقا بایگانی.

در حال حاضر شما باید فایل های بایگانی خود را ویرایش پس از نصب برای اولین بار از فعال تصدی و در حال حاضر پس از فعال تصدی ارتقاء شما لازم نیست که برای انجام این کار است.

اما پس از ارتقاء فعال تصدی به ۳۳۶ شما باید یک نسخه بیش از حد قدیمی از بایگانی (فقط ۳۳۰) بنابراین شما باید به upgrate خود را بایگانی به آخرین نسخه. پس از ارتقا بایگانی شما می توانید یک فایل جدید (بدون ویرایش قدیمی) داشته باشید ، بنابراین شما باید دو فایل بایگانی را ویرایش کنید.

عضو جدید

به نظر می رسد مثل من مجبور به پرداخت کسی به رفع انجمن ها من دوباره -- در حال حاضر هیچ یک از صفحات نشان می دهد به درستی بعد از ارتقا باشد در دستورالعمل خود را.

انجام می شود.
    شما در مورد ادغام بایگانی (پرونده ویرایش) که در پست قبلی نوشت را فراموش کرده.
    دوم -- شما تا به حال بد در قوانین خود را htaccess تغییر نام دهید -- در حال حاضر شما خوب
    همه چیز در حال کار -- شما می توانید آن را تایید؟

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •