مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : انبارها و استفاده از پایگاه داده

کاربر ارشد

Default انبارها و استفاده از پایگاه داده

سلام ، به دنبال در پایگاه داده من امروز من متوجه بسیاری از بسیاری از جدول های جدید ، 3 نوع مختلف از کش فعال تصدی وجود دارد ، نرمال ، متوسط و کوتاه ، به همین دلیل می توانم دارای 3 نوع مختلف از جداول؟ آیا من باید همه کسانی که جداول؟

من متوجه این طرح در حال 1.3gb از فضا ******، من معتقد بودم که کش پاک اغلب از :
    استفاده از کش = بله
    زمان کش برای زندگی (TTL) = 5
    استفاده از ذخیره سازی فایل کامل برای مهمان (BETA!) =
    استراتژی پاکسازی حافظه پنهان (کش پایگاه داده ها) = نرمال
    پاک کردن حافظه پنهان timelap (کش پایگاه داده) = 0
    به دنبال پس از شکست X (پایگاه داده کش) = 15

تمام پرچم ها را فعال کنید.

با احترام ،
    شمعون

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

بله ، شما به این جداول نیاز دارند. این است که برای بهینه سازی فعال تصدی است.

کاربر ارشد

کش من می کند می تواند به بیش از 20GB در طول دوره یک هفته (که TTL من در حال حاضر) ، و من کاملا مطمئن است که نسبت بازدید به نتواند کاملا بزرگ

من یک پیشنهاد ، باید با این حال آن را زیبا می شود اگر گزینه ای برای حرکت جداول کش به یک پایگاه داده خارجی ، به طوری که آن را آسان تر برای اجرای یک نسخه پشتیبان تهیه DB بدون نیاز به روشن کش وجود دارد.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

ما در حال حاضر چنین درخواست تغییر به خاطر نمی آورم اکنون آن را در با در نظر گرفتن دولتی و یا تایید، اما ما در این کار می کنند.

همچنین در صورتی که سرور شما قادر خواهد بود به کش بیشتر توصیه می کنیم برای تنظیم TTL بالاتر است. این را تسریع خواهد کرد مدت زمان ایجاد صفحه ترجمه شده خود را ، چرا که در حال حاضر بیشتر اغلب ترجمه محتوا باید از گوگل گرفته شده. ما می دانیم که کش می تواند در اندازه بزرگ -- طبیعی است هنگامی که شما به انجمن اندازه بزرگ و در حال حاضر چند برابر محتوای آن 52 بار

کش spitted جداول بسیاری از ما ، دلیل آن است که کار را بسیار سریعتر در آن زمان و پاکسازی مطمئن تر است (باعث قادر به ارائه سرور برخی از زمان استراحت بین هر جدول). این است که همه در هدف و ما به این نقطه را با تجربه با رویکردهای قبلی رفت. بنابراین در حال حاضر آن را راه حل بالغ.

همچنین اگر شما با کمبود فضا HD از آن رنج می برند ، توصیه می کنیم به کش خوش آمدید به نوبه خود. این فضا حتی بیشتر ، را ، اما آن را بر روی HD را در پایگاه داده را نمی شود و آن را بلافاصله به پاسخ اجازه می دهد برای مهمان (بدون نمایش داده شد پایگاه داده).

کاربر ارشد

چگونه کار کش مهمان؟ من در حال حاضر از 3.3.3 با تغییرات کد کردن بعضی از به رفع اشکالات ، و نه به خاطر ثبات به روز رسانی است. فقط کنجکاو! آیا کل صفحات پنهان شده اند ، یا به سادگی فایل های حاوی فرهنگ لغت کلمات و ترجمه های خود را برای آن صفحه؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط moman View Post
    چگونه کار کش مهمان؟ من در حال حاضر از 3.3.3 با تغییرات کد کردن بعضی از به رفع اشکالات ، و نه به خاطر ثبات به روز رسانی است. فقط کنجکاو! آیا کل صفحات پنهان شده اند ، یا به سادگی فایل های حاوی فرهنگ لغت کلمات و ترجمه های خود را برای آن صفحه؟
    کل صفحات را ذخیره سازی بر روی هارد دیسک و جریان را به مرورگر مانند فایل های HTML استاتیک (بعد از چک کردن درخواست کش).

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •