مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 11

موضوع : تغییر زبان در دسته جمعی نگه می دارد اما لینک در آدرس پس از

Question تغییر زبان در دسته جمعی نگه می دارد اما لینک در آدرس پس از

هنگام تغییر زبان انجمن به صورت دسته جمعی به زبان دیگری ، اجازه دهید به این مثال می گویند :

در حال حاضر : انگلیسی
    تغییر برای فرانسوی
    برگشت به انگلیسی تغییر

هنگام ذخیره می شود ، URL مرورگر نگه می دارد اضافه قدیمی لنگ = FR در پایان و یا هر URL (یا در این مورد ، در اینجا در فروم خود ، آن را نگه می دارد این : http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

آیا این یک اشکال است؟

حالا چرا آن را متفاوت اینجا؟ در اینجا / FR ما دریافت کنید و در فروم من لنگ = FR در پایان آدرس های؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط Cybershaolin View Post
    هنگام تغییر زبان انجمن به صورت دسته جمعی به زبان دیگری ، اجازه دهید به این مثال می گویند :

در حال حاضر : انگلیسی
    تغییر برای فرانسوی
    برگشت به انگلیسی تغییر

هنگام ذخیره می شود ، URL مرورگر نگه می دارد اضافه قدیمی لنگ = FR در پایان و یا هر URL (یا در این مورد ، در اینجا در فروم خود ، آن را نگه می دارد این : http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

آیا این یک اشکال است؟

حالا چرا آن را متفاوت اینجا؟ در اینجا / FR ما دریافت کنید و در فروم من لنگ = FR در پایان آدرس های؟
    من چک می کند و از آن است که برخی از اما با کوکی ها -- برای اطلاع.

درباره شکل URL -- برای رفتن CP مدیریت -> vBET--> صفحه اصلی و آنچه شما برای مجموعه ترجمه نوع تصاویر صفحات

تصحیح شده -- در 3.1.3 شامل خواهد شد

خب من هنوز این مشکل با استفاده از 3.2.2 روبرو می شوند. بنابراین شما prbably این باز به جای بسته نگه دارید...

Quote نوشته اصلی توسط Cybershaolin View Post
    خب من هنوز این مشکل با استفاده از 3.2.2 روبرو می شوند. بنابراین شما prbably این باز به جای بسته نگه دارید...
    با عرض پوزش و تصحیح در 3.1.3 آزمایش شد ، شاید ما اصلاح چیزی مشابه آن.

لطفا به من بگویید آیا این اشکال شما را بر روی سرور ما را ببینید. اگر نه لطفا آدرس انجمن خود را به من PM.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 28-11-09 در 21:39.

بدون آن به نظر می رسد OK اینجا اما شما با استفاده از بایگانی لینک دایرکتوری ها است بنابراین در اینجا من واقعا نمی توانید مقایسه چرا که در کنار من ، من با استفاده از "زبان = EN" الگوی.

و این اطلاعات برای ما بسیار مفید است. ما آن را بدون هیچگونه پیکربندی این کار را بر روی سرور تست ما را تست کنید.

همچنین - توصیه برای تغییر الگوی خود را به مناسب برای جستجوگرها اجماع. لطفا توجه داشته باشید که شما مجبور به استفاده از بایگانی--فعال تصدی پشتیبانی از آن را حتی برای لینک های انجمن خام (و در 3.3.0 آن نیز حمایت با لینک ترجمه برای رایگان جستجوگرها انجمن - SEO دانش).
    آخرین ویرایش توسط vBET. 29-11-09 در 16:08.

من باشد استفاده نمی شود و تنظیمات من منعکس کننده. برای گرفتن زمان به این نگاه.

البته. یک بار دیگر شما می توانید لینک های ترجمه SEO خوب (به عنوان مثال / EN /) بدون بایگانی داشته باشید، ما ان را قابل تنظیم کردیم تا به شما اجازه تصمیم گیری را بدهید

لازمش ندارم. به همین دلیل است که من از ان استفاده نمی کنم و پیکربندی فعال تصدی این را منعکس می کند. به همین دلیل است که من مشکل واقعی با "language=en" را در این موضوع خاص گزارش کرده ام.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •