مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 21

موضوع : از گوگل هشدار

کاربر ارشد

bhanuprasad1981 ،
    تماس با MSN در PM به من ارسال کنید.

پس از ایمیل گوگل فعال تصدی برای چند روز غیر فعال شده و لینک ترجمه (تکراری 52X) شروع به رها کردن و خزنده گوگل به آرامی شروع به عقب نشینی ، اما ترافیک و درآمد گوگل Adsence من شروع به کاهش سرعت در حال. بنابراین من سعی آزمایش کوچک در حال حاضر ، من در فعال تصدی تبدیل خواهد شد با تمام زبان های تبدیل شده اما با تنها 4 زبان cache شده و در چند روز من به شما نتایج را.

kamilkurczak ،
    این یک مشکل جدی است که نیاز به خطاب به عنوان چیزی با تغییر است گوگل خزنده استراتژی، به عنوان آغاز سال تمام تاپیک های ترجمه (52X) که به عنوان د در نظر گرفتهuplicate موضوعات دوره است. این من را تحت تاثیر قرار چون من یک انجمن با اندازه ای متوسط 400.000 نوشته ها * 52 = مرگ مطمئنا!
    من شروع به شل درآمد حستبلیغ و این من عصبانی!

شما PM ، PS : من حذف کش فعال تصدی پس از هشدار است.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

تایید PM شما. من آن را را چک کرده و من در انتظار نتایج آزمون خود را. تشکر
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 13-01-11 در 14:40.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak View Post
    تایید PM شما. من آن را را چک کرده و من در انتظار نتایج آزمون خود را. تشکر
    من نصب من در چند روز آینده تست ، اما می توانند آنچه را من به شما بگویم در مورد آنچه که اتفاق می افتد با گوگل؟ را تغییر دادند؟ چه فعال تصدی رفتن به در مورد آن انجام دهید؟ انجمن ها بزرگ دیر یا زود | این مشکل مطمئنا از رسانه ضربه.

با احترام

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

لطفا یال یک موضوع جدید را با این موضوع -- ما را به جمع آوری همه مسائل در موضوعات likt. می تواند به شما رب وجود دارد محتوای PM خود را همراه با لینک؟ من می خواهم آن را یکی دیگر از کارگران ما نشان می دهد ، می تواند به شما؟
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 14-01-11 در 14:28.

کاربر ارشد

چرا باید یک موضوع جدید را در صورتی که مشکل این است که دقیقا همان؟ من فرستاده شده ام به شما ایمیل با لینک در PM در صورت لزوم ، من نمی خواهم عمومی به ایمیل این سایت متعلق به گوگل به دلیل از قوانین حفظ حریم خصوصی محلی به ایجاد و چرا آن را در برابر گوگل TOS می رود. شما باید تمام اطلاعات لازم تا من جواب بدهد.

با احترام

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط mario06 View Post
    چرا باید یک موضوع جدید را در صورتی که مشکل این است که دقیقا همان؟ من فرستاده شده ام به شما ایمیل با لینک در PM در صورت لزوم ، من نمی خواهم عمومی به ایمیل این سایت متعلق به گوگل به دلیل از قوانین حفظ حریم خصوصی محلی به ایجاد و چرا آن را در برابر گوگل TOS می رود. شما باید تمام اطلاعات لازم تا من جواب بدهد.

با احترام
    از آنجا که :
    1. شما نمونه های دیگری از آدرس ها از Google
    2. دلیل در مورد شما می تواند متفاوت باشد که در اینجا
    3. حل این مسئله می تواند یکی از شما را حل نمی کند
    4. در این لحظه من مطمئن هستم که تا کنون به مسئله -- نه تنها از این در وضعیت دوباره "برای توضیح" چرا آن را در انجمن نویسنده موضوع بازگشت ، و یا به دلیل توجه داشته باشید شما.
    5. همانطور که من در bhanuprasad1981 حال حاضر این نویسنده این موضوع را درک است که این موضوع را نمی -- بنابراین این موضوع بسته است.
    6. کارکنان ما نمی دانم که برای کمک به در حال حاضر بدون خواندن موضوع کامل را بخوان. ما این امکان را می دهد که -- در غیر این صورت ما شرایط زمانی که ما نیاز به خواندن صدها ارسال ها برای تحقق که هنوز به کمک ما نیاز دارد

لطفا فقط باز کردن موضوع جدید به آن ساده تر -- هنگامی که فکر می کند ساده هستند کسانی که می رویم سریعتر
    آخرین ویرایش توسط vBET. 14-01-11 در 19:10.

Quote نوشته اصلی توسط bhanuprasad1981 View Post
    شما درست است ، چشم پوشی از آن ایمیل ، در نتیجه از دست دادن 75 ٪ ترافیک همراه با افت رتبه صفحه بود ، من به طور کامل حذف فعال تصدی دو ماه به عقب ، اما هنوز هم ترافیک است که هنوز راه خیلی کم نسبت به ترافیک سایت من قبل از نصب فعال تصدی
    سلام. لطفا به وضعیت واقعی آنچه که در فروم خود را. من کمی از دست داده ، زیرا کمیل اجازه داد که مسئولیت رسیدگی به 2 در یک موضوع است. همانطور که من تو را دیدم شما پاسخ و یکی دلیل ممکن -- یکپارچه سازی اشتباه است. شما به عهده این را تایید کرد ، که در حال حاضر ادغام شده است به OK و متوقف کردن این پرسش پاسخ دهیم 2 پروانه -- کارکنان ما فرض که مشکل در فروم خود را حل و فصل است. پس چه اتفاق می افتد؟

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    از آنجا که :
    1. شما نمونه های دیگری از آدرس ها از Google
    2. دلیل در مورد شما می تواند متفاوت باشد که در اینجا
    3. حل این مسئله می تواند یکی از شما را حل نمی کند
    4. در این لحظه من مطمئن هستم که تا کنون به مسئله -- نه تنها از این در وضعیت دوباره "برای توضیح" چرا آن را در انجمن نویسنده موضوع بازگشت ، و یا به دلیل توجه داشته باشید شما.
    5. همانطور که من در bhanuprasad1981 حال حاضر این نویسنده این موضوع را درک است که این موضوع را نمی -- بنابراین این موضوع بسته است.
    6. کارکنان ما نمی دانم که برای کمک به در حال حاضر بدون خواندن موضوع کامل را بخوان. ما این امکان را می دهد که -- در غیر این صورت ما شرایط زمانی که ما نیاز به خواندن صدها ارسال ها برای تحقق که هنوز به کمک ما نیاز دارد

لطفا فقط باز کردن موضوع جدید به آن ساده تر -- هنگامی که فکر می کند ساده هستند کسانی که می رویم سریعتر
    1. شما باید ایمیل گوگل. kamilkurczak ایمیل گوگل. من می توانید ایمیل گوگل را ارسال کنید علنا به دلیل قوانین کشور من محلی حفظ اسرار و چون آن را علیه TOS گوگل که من فورا توسط گوگل حستبلیغ ممنوع.

2. دلیل به من بدهید | حل برای مشکل من از شما همه مواد.

3. ایمیل هشدار دهنده است که ما هر دو را دریافت یکسان است.

4. من مسئله همان فقرا bhanuprasad1981در حال حاضر خیلی دیر است برای او نه برای من ، پاسخ سریع مورد نیاز است در غیر این صورت من به مرگ مطمئن شوید که او را دنبال.

5. مثل من در نقطه 1 است. شما و kamilkurczak تمام اطلاعات لازم را در سراسر بوش اجرا نمی شده و به من پاسخ جامد مفید دادن | ثابت و در مورد بالا بردن تعداد موضوع شما را نگران نباشید.

bhanuprasad1981 پاسخ داده شده از چند روز پیش (چند تاپیک بالاتر از معدن) و تأیید شده است چه من گفتم و همچنین اظهار داشت که او را فلج ، نقل قول او است در قسمت پایین ، من نمی دانم که در آن شما است که موضوع خود ثابت بود!؟
    bhanuprasad1981 ،
    شما درست است ، چشم پوشی از آن ایمیل ، در نتیجه از دست دادن 75 ٪ ترافیک همراه با افت رتبه صفحه بود ، من به طور کامل حذف فعال تصدی دو ماه به عقب ، اما هنوز هم ترافیک است که هنوز راه خیلی کم نسبت به ترافیک سایت من قبل از نصب فعال تصدی
    پس من بايد فرض كرد كه مشكل حل نشود با vbet بود زيرا او vbet نصب نشده باشد. قبل از اینکه من آخر سر مثل من او را می خواهم پاسخ مى دهد به سرعت بدون ارزان است گو چون من از دست رفتن پول و این یک مشکل تبدیل خواهد شد.
    آخرین ویرایش توسط mario06. 15-01-11 در 07:49.

بنابراین لطفا فقط ایجاد تاپیک جدید برای مشکل خود را. شما وجود دارد می توانید بنویسید که محتوا در PM ، اما ما نیاز جدیدی را برای موضوع جدید باز ticked تا قادر به مدیریت آن. لطفا باز کردن تاپیک جدید برای مشکل خود را اگر می خواهید حمایت ما. این مورد برای bhanuprasad1981 و آن حل شده است چرا که او مسئله رنج می برند نمی شده است.

بدون موضوع جدید = هیچ موردی برای کارکنان ما. لطفا -- این مسئله نیست که در مورد آن صحبت کنم. ما شروع به کار در مورد مسئله زمانی که موضوع جدیدی را برای آن می رسد و ما قادر خواهد بود به آن مدیریت مناسب. ما اینجا به شما کمک کند ما به شما پشتیبانی رایگان ما را فراهم خواهد کرد. ما فرایند ساده است که اجازه می دهد تا برای مدیریت مسائل مربوط به مشتریان در راه خوب. با امتناع از شروع فرآیند (نوشتن موضوع جدید) امتناع پشتیبانی ما است.

با کمال مسرت از شما کمک کند -- فقط به ایجاد موضوع جدید را با توضیحات مسئله شما را لطفا -- شما وجود دارد می توانید نوشتن که لینک ها در PM ارسال شد ، شما می تواند شامل لینک به این موضوع وجود دارد. هنوز هم ما نیاز شما را به ما شروع موضوع جدید در اشکالات گزارش یا عیب یابی بخش ticked بدهد. به محض این که شما این کار را ما شروع به کار بر روی آن. پایگاه داده مشتریان بزرگتر و بزرگتر و خوب ، ساده و با استفاده از فرایند به شما این امکان را می دهد ما برای کمک به تمام مشتریان ما در بهترین راه و اجازه می دهد ما برای مدیریت مناسب از موارد خود را.

کاربر ارشد

در اینجا پیوند دارند : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6835

صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •