و من تنها دو نامه های الکترونیکی است. همه چیز خوب است ، من نمی تواند مال شما مشکل تکثیر می شوند ، بنابراین من فکر می کنم که همه چیز خوب است.
و من تنها دو نامه های الکترونیکی است. همه چیز خوب است ، من نمی تواند مال شما مشکل تکثیر می شوند ، بنابراین من فکر می کنم که همه چیز خوب است.
یک کاربر ارسال شده و هم من و هم مدیران سایت من رو آگاه شدن از طریق دو بار! ، این تنها پس از نصب فعال تصدی ، رخ داده است.
من ایمیل خود را به انجمن ما اضافه است که به آگاه شدن از طریق ، اگر شما خود را در پست اصلی نمی خواهد به شما اطلاع رسانی از پست خود را به من بدهید ، من یک پیام و بعد ببینید اگر شما فقط یک ایمیل دریافت
فقط نوشته شده و 6 اطلاعیه.... شما را بیش از حد داشته!
ممکن است چیزی برای انجام با تگ کد؟
تایید متوجه شدم که. آیا می توانید توضیح دهید که چگونه برای اضافه کردن آدرس پست الکترونیکی به انجمن؟ من سعی خواهد کرد تا آن را در فروم تست من تکثیر.
من در اولین پست mt.character.restriction
خوب ، برای آن است. حالا من سعی خواهد کرد این موضوع در فروم تست من تکثیر و تعمیر آن!
با تشکر از شما ، اما ممکن است آن را به چیزی برای انجام با تگ کد یا دکمه HTML برای برجسته کردن کد.
شما میتوانید به راحتی از طریق قالب ها / فایل های شما دسترسی داشته باشند به هر دو نگاه
فقط یک پست جدید در آن انجمن ، اما تنها یک اطلاع رسانی اما آنها نتوانستند برچسب ها استفاده کنید تبدیل برگه مرتب شده و فیلتر شده به HTML