مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : کاربران زبان مجموعه ای افتخار نیست

کاربر ارشد

Default کاربران زبان مجموعه ای افتخار نیست

من به عنوان یک کاربر جدید ثبت نام کرده و به عنوان مجوز های ارسال و زبان من ، زمانی که من و سپس در انجمن آن را در زبان انگلیسی به جای اسپانیایی (من در انگلستان اقامت تا مرورگر من به زبان انگلیسی است ، اما در تنظیمات فعال تصدی من را انتخاب کرده اند "کاربر اعتماد" بود وارد اسپانیایی انتخاب ) ، من را در جزئیات ویرایش های دسته جمعی بررسی و زبان انتخاب شده را نشان می دهد اسپانیایی؟

آیا می توانم به شما توصیه لطفا؟

با احترام ،
    شمعون

EDIT : پرچم زبان (به زبان اسپانیایی) را نمی توان انتخاب به طوری که بخشی افتخار خود را تنها که این صفحه را به اسپانیایی ترجمه شده است!
    آخرین ویرایش توسط Simon Lloyd. 05-10-10 در 21:06.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،
    کاربر تراست گزینه آن را به تشخیص زبان گوگل. در گوگل در مورد زبان مطرح شده در تنظیمات کاربر استفاده می شود. به کاربر است که پیامی که او می نویسد ، در زبان خود ، که او مجموعه ای اعتماد می کنیم. فقط به پست های نوشته شده های این کاربر است.
    زبان انجمن همیشه خواهد شد که شما را انتخاب می باشد. (برای مثال "انگلیسی")

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

vbet redirect خواهد ديگر به زبان خاص تنظیم شده که شما در این گزینه مخصوص متفرقه بخش نام تغییر مسیر به زبان کاربر. هنوز هم لطفا توجه داشته باشید که هدایت فعال تصدی با توجه به تنظیمات مرورگر (ارسال در هدر) با توجه به تنظیمات کاربر نیست. این به اندازه کافی به دلیل زمانی که شما یک کاربر واقعی که اسپانیایی صحبت می کند و سپس او را به تنظیمات اسپانیایی در مرورگر خود را -- بنابراین فعال تصدی قادر خواهد بود به او تغییر مسیر حتی زمانی که او مهمان است. همچنین هدایت با توجه به اطلاعات مرورگر بسیار سریعتر است - ما می توانیم ان را در اولین قلاب انجام دهیم. برای اینکه قادر به تغییر مسیر با توجه به تنظیمات کاربر ما باید صبر کنید تا او وارد شوید. و سپس ما می توانیم بعد از teak انجمن از پایگاه داده جزئیات خود را تغییر مسیر دهید. بنابراین استراتژی واقعی سریعتر است، برای مهمانان نیز کار می کند و برای کاربران واقعی (نه حساب های ازمایشی) کافی است. شما به سادگی می توانید آن را تست با تغییر مرورگر شما تنظیمات مربوط به زبان ، مرورگر برای راه اندازی مجدد (تغییر مسیر تنها درخواست برای اولین بار در جلسه ، بنابراین ما اجازه می دهد کاربر برای بعدا آن را تغییر دهید) و گاهی اوقات روشن کوکی ها (اگر مرورگر جلسه پس از راه اندازی مجدد نگه دارید).

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •