مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 17

موضوع : مشکل ثبت نام

عضو جدید

Default مشکل ثبت نام

هنگامی که عضو ثبت نشده می خواهد به ثبت نام یک حساب جدید او می شود ، شکست پایگاه داده پس از پر کردن همه جداول در پایان. هیچ کس نمی تواند با یک اکانت جدید ثبت نام کنم؟ من نیاز به کمک فوری شما.

نامعتبر SQL :
    INSERT INTO کاربر
    (گزینه ها ، parentemail ، ایمیل ، نام کاربری ، نمک ، passworddate ، رمز عبور ، usergroupid ، languageid ، usertitle ، customtitle ، showbirthday ، birthday_search ، تاریخ تولد ، timezoneoffset ، **** لباس ، vbet_def_lang ، displaygroupid ، joindate ، lastvisit ، lastactivity ، autosubscribe ، showvbcode ، threadedmode ، reputationlevelid ، شهرت ، pmpopup ، maxposts ، daysprune ، startofweek)
    ارزشهای
    (11537751 ، ''،' kardelen_ksk22 ********** COM '،' kardelenksk22 '،' \\ \\ W (y4I5Tv.7} <98ky5Uwe ، B = |) CFX \\ "' ، FROM_UNIXTIME (1286304455) '55e50d487aa19ca1367c67c5d0f31709' ، 3 ، 12 ، 'ینی Üye' ، 0 ، 0 ، '1985- 04 - 26' ، '04- 26 - 1985' ، '2' ، '88.242.91.77' ، 'TR' ، '' 1286304455 ، 1286304455 ، 1286304455 ، -1 ، 1 ، 0 ، 5 ، 10 ، 1 ، -1 ، 0 ، -1) ؛

خطا در خروجی زیر : 'vbet_def_lang ستون ناشناخته در' لیست میدان '
    شماره خطا : 1054
    درخواست عضویت : سه شنبه ، 5 اکتبر 2010 @ 09:47:35 PM
    خطا در تاریخ : سه شنبه ، 5 اکتبر 2010 @ 09:47:35 PM
    فیلمنامه : http://www.mydomain.com/register.php؟do=addmember
    ارجاع دهنده : http://www.mydomain.com/register.php؟do=addmember
    IP آدرس : 88.242.91.77
    نام کاربری : kardelenksk22
    Classname : vB_Database
    خروجی زیر نسخه :
    آخرین ویرایش توسط beaconsfield. 05-10-10 در 20:06.

کاربر ارشد

هنگامی که شما با استفاده از. htaccess تغییر نام دهید بازنویسی قوانین تنظیمات ثبت کلمه برای پوشه انجمن خود را تغییر دهید؟

عضو جدید

نه من این کار را نکرد. من پوشه انجمن استفاده کنید. باید چه کار کنم؟
    آخرین ویرایش توسط beaconsfield. 05-10-10 در 21:15.

کاربر ارشد

. htaccess تغییر نام دهید تا به فرمت پوشه من ، اگر انجمن خود را شبیه به این www.mysite.com / انجمن سپس تنظیمات ثبت به انجمن تغییر دهید و شما باید خوب باشد (مشاهده فرم خرید من فقط فقط خرید و نصب این امروز)

عضو جدید

معدن www.mydomain.com

کاربر ارشد

سپس من به حدس زدن ، اما بدتر از your.htacces تغییر ، شما می توانید از به یکی از شما از راه حل من این کپی را انجام دهید و ببینید که چگونه شما را به
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    در صورتی که کار نمی مجموعه بازنویسی خود را به عقب به چگونه آن را قبل از اینکه شما همیشه آن را تغییر امروز و منتظر کسی که از اینجا تا در تماس با شما ، حداقل آنها قادر خواهند بود برای استفاده از انجمن شما

عضو جدید

برای کمک شما متشکرم اما مشکل دیتا بیس من را حل نمی کند. مشکل این است که هیچ کس نمی تواند با یک حساب جدید هم اکنون ثبت نام کنید. از آنجا که از پیش فرض جدول زبان شناخته شده نیست. ایده؟

کاربر ارشد

تغییر زبان به طور پیش فرض در خود admincp> فعال تصدی> صفحه اصلی> زبان پیش فرض

سپس شما را به انجمن خود را www.mydomain.com/en/ EN اگر زبان پیش فرض خود را به زبان انگلیسی است.

سلام من می تواند به عنوان وزارت دفاع نه من انجام دهد و پیام رسانی فوری بدون رمز گذار -- با عرض پوزش!

عضو جدید

به هر حال متشکرم. من پاسخ میشل صبر کنید.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

سلام
    من در سايت شما و من نمی توانم پیدا کنم پرچم می کند. مطمئنید که شما وارد یک محصول vbet.فایل xml از انجام دهند نه آپلودپوشه admincp -> محصولات و پلاگین ها> اضافه / محصول واردات؟

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •