مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : تنها با تایید روش ارتقاء

عضو جدید

Default تنها با تایید روش ارتقاء

من تنها کاری که باید برای روشن شدن روش ارتقاء در فعال تصدی

IM در حال حاضر در حال اجرا VB3.8.1 ، با 3.5.2 می باشد و فعال تصدی 2.3.10
    من خواهد بود ارتقاء به فعال تصدی 336 (دادن و یا گرفتن یک نقطه به اینجا و آنجا)

با توجه به دستورالعمل

کشتن قوانین بازنویسی در htaccess تغییر نام دهید
    عزل 2.3.10

به روز کردن فایل با آنهایی که ویرایش می باشد (انجمن هنوز عملکرد در حالی که این اتفاق می افتد)
    آپلود تمام فایل های فعال تصدی
    محصول واردات و تغییر به عنوان مورد نیاز

آیا ما هنوز هم نیاز به کلید API گوگل؟

در هر مرحله در بروز رسانی فوق به شرح زیر انجمن ها را بس به کار تا زمانی که تغییرات کامل و یا تمام راه را از طریق فرآیند ارتقا به کار می کند

کدام نسخه از قوانین بازنویسی htacess ، آیا ما با باشد استفاده از؟

یک سوال دیگر. اگر من یک کاربر به عنوان پیش فرض زبان اسپانیایی
    آیا می توانم آر اس اس خوان من از روزنامه های محلی ، آنها را از طریق آن کاربر به پست و پست در زبان پیش فرض من بر روی انجمن ها به عنوان انگلیسی ظاهر می شود

با عرض پوزش به درد با موارد فوق ، من تنها کاری که باید به چیزهای روشن در ذهن من ، به علاوه IM رنج مبتلا به آنفولانزای به مرد ، و این که نمی عملکرد مغز به طور کامل کمک

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

ابتدا حذف به طور کامل نسخه رایگان (از جمله از بین بردن قوانین htaccess تغییر نام دهید). سپس یکی از پرداخت را نصب کنید. و سپس با بایگانی در اختیار دارد. بنابراین ادغام باشد در پایان تنظیم شده است.

گوگل API کلید هرگز اجباری بود ، اما گوگل قدردانی زمانی که شما از آن استفاده کنید. بنابراین ما توصیه به استفاده از آن. لطفا توجه داشته باشید که زمانی که نسخه رایگان را حذف کنید تمام تنظیمات شما را خواهد رفت. بنابراین شما می توانید کپی کنید pase گوگل کلید API خود را به برخی از فایل موقتی.

انجمن باید تمام وقت کار می کنند. البته نه ترجمه لینک کار خواهد کرد در عین حال بین پاک نسخه های قدیمی و کامل نصب و یکپارچه سازی یکی از جدید. هنوز صفحات عادی را جریمه خواهد شد

قواعد برای نسخه پرداخت شما را در بسته بندی فعال تصدی پیدا. همچنین در شرح پارامتر سوئیچینگ به لینک جستجوگرها شما لینک به این قوانین است (شما را مجبور به تغییر اگر انجمن با استفاده از زیر دایرکتوری ، بنابراین فقط آیش دستورالعمل شامل وجود دارد لطفا).

در این لحظه فعال تصدی پشتیبانی از ترجمه فقط از کانال خروجی RSS. ما در حال حاضر درخواست ویژگی برای حمایت نیز ترجمه از کانال RSS ورودی و من به یاد داشته باشید قابل قبول است (هنوز هیچ تاریخ انتشار برنامه ریزی شده برای این یکی).

امید به آنفولانزا به سرعت برطرف شود فقط زمانی که می خواهید بپرسید. همه چیز به خوبی شرح داده شد و ما زمانی که از این آمد جواب. بنابراین شما می توانید ما پشتیبانی آنلاین ، استفاده و یا حتی فقط سفارش خدمات نصب 30 دلار و ترک شغل به ما

عضو جدید

سلام برای که مایکل.
    راه آن خوانده شده بود که کد می باشد اولین تغییر و یا چیزی به کار خود ، از جمله admincp
    سپس آپلود و نصب از فعال تصدی
    بنابراین یک مورد آن فعال تصدی نصب ، پس از آن تغییرات باشد قبل از انجام هر گونه روشن از بیت ها

برای کمک و قرار دادن راست بر روی این

که روش قدیمی بود -- اولین تغییرات بایگانی و سپس نصب و راه اندازی فعال تصدی. ما راهی برای تغییر ان پیدا کردیم، زیرا بسیاری از مشتریان دستورالعمل های نصب را نمی خواندند یکی از واقعی ، مطمئن تر است

عضو جدید

آپلود همه فایل ها ، بایگانی و غیره تغییرات
    وقتی که من این محصول را قادر می سازد ، بدون نشان دادن متن در سایت استفاده در تمام
    در CP مدیر ، شما سعی می کنید برای ذخیره ی تغییرات ، محصول و... شماره سریال را وارد کنید و هیچ چیز موجب صرفه جویی در.
    شما با کلیک بر روی صرفه جویی کرده و یک صفحه نمایش خالی

من تا به حال برای غیر فعال کردن این محصول در حال حاضر

عضو جدید

که من تا به حال برای غیر فعال کردن محصول ، ذخیره تغییرات. تنظیم و غیره زبان
    سپس فعال کردن محصول به همه چیز کار دوباره
    همه به نظر می رسد کار خوب در حال حاضر هر چند

دلیل ان بود که به احتمال زیاد شما با استفاده از مدیر CP تحت ترجمه لینک -- لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی انجام در مورد ترجمه CP مدیر یا مدیر CP اهمیتی نمی دهند -- ان را هیچ حس ، از مدیران ، مدیران باید زبان انجمن اصلی بدانند به هر حال بنابراین اگر شما سعی خواهد کرد به ترجمه کردن این شما می توانید رفتار غیر منتظره داشته باشند.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •