مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 14

موضوع : کاربران ارسال به زبان های مختلف

کاربر ارشد

Default کاربران ارسال به زبان های مختلف

سلام می تواند به من به شما بگویم ، در صورتی که پست کاربر در هلند می گویند پس از مشاهده انجمن در هلند وقتی که من می بینم پست آن را به زبان انگلیسی باشد؟

همچنین چقدر بیشتر استفاده از پایگاه داده و یا جداول پایگاه داده وجود دارد؟

بار اضافی بر روی سرور وجود دارد؟

آیا SEO امن؟

می توانید تمام ترجمه خودکار می شود ، یعنی تمام اسپانیایی همیشه آن را در اسپانیایی روسی همیشه آن را در روسیه ********** و غیره را ببینید؟

با احترام ،
    شمعون

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام ، فعال تصدی می تواند زبان پیام (قابل تنظیم) را تشخیص. بنابراین اگر کاربر می نویسد پیام عجله کردن در هر زبان پشتیبانی ، سپس فعال تصدی زبان خود را (با استفاده از گوگل) شناخت و سپس به طور اتوماتیک آن را مات در bbcodes مناسب.

فعال تصدی ایجاد جداول کش جدید ، اما بدون هیچ تغییری در جداول صفحه اصلی بومی ساخته شده است.

البته بار اضافی وجود خواهد داشت -- آن را ترجمه نمی جادویی هنوز هم بار اضافی خواهد شد تنها برای صفحات ترجمه شده -- برای صفحات عادی vBET تنها پرچم تبلیغات.

این جستجوگرها امن است. vBET از ترجمه های URL پشتیبانی می کند. بنابراین اگر شما vB3 و vBSEO ، و یا vB4 (با vBSEO و یا با استفاده از VB4 دوستانه URLs) ، سپس URLs خود را ترجمه خواهد شد

ترجمه مجموع به طور اتوماتیک

کاربر ارشد

Text automatically translated from: Spanish to: Persian
    Translated text
    تست :
    نام من سیمون ، من هیچ احمق
    Original text

کاربر ارشد

من حدس می زنم و سپس IM درخواست می توانید این بدون پرچم در بالای صفحه و یا یک منوی کرکره ای انتخاب زبان اجرا شود؟
    بازدید کنندگان سایت خودم تهیه کنم من می خواهم به طور خودکار سایت به زبان خود را (با فرض مرورگرهای خود را به استاندارد کشور خود را تنظیم) بدون نیاز به کلیک بر روی یک دکمه و یا هر چیزی به عنوان من نمی خواهم به پرچم یا کرکره اما در پست مفید است ، من هم کد سفارشی BB منم از طریق پی اچ پی یک فایل جداگانه با استفاده از regex تجزیه خواهد شد این مشکل؟

کاربر ارشد

Text automatically translated from: Spanish to: Persian
    Translated text
    تست 2 :
    نام من سیمون است ، من احمق نیستند! ویرایش کنید برای امتحان زبان دو
    Original text
    من هم دوست داشتم این تست
    آخرین ویرایش توسط Simon Lloyd. 01-10-10 در 14:30.

کاربر ارشد

در حالیکه من می خواهم به وزارت دفاع (و تست های تشکر انجام می شود) من می ترسم از حمایت زمان پاسخ دهی بسیار ضعیف است ، من دیروز در 2:14 PM (GMT) ارسال شده و هنوز هیچ پاسخ 19 ساعت بعد!

این کار به من اعتماد به نفس برای خرید نیست.

کاربر ارشد

آمده بر بچه ها 30hrs در حال حاضر از پاسخ ، آیا می خواهید به فروش این مسائل یا نه؟

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط Simon Lloyd View Post
    من حدس می زنم و سپس IM درخواست می توانید این بدون پرچم در بالای صفحه و یا یک منوی کرکره ای انتخاب زبان اجرا شود؟
    بازدید کنندگان سایت خودم تهیه کنم من می خواهم به طور خودکار سایت به زبان خود را (با فرض مرورگرهای خود را به استاندارد کشور خود را تنظیم) بدون نیاز به کلیک بر روی یک دکمه و یا هر چیزی به عنوان من نمی خواهم به پرچم یا کرکره اما در پست مفید است ، من هم کد سفارشی BB منم از طریق پی اچ پی یک فایل جداگانه با استفاده از regex تجزیه خواهد شد این مشکل؟
    زمان آخرین درخواست پس از آن معتاد زحمت برای خرید این اما نصب توسعه دهندگان گوگل نسخه jQuery را ساده به سادگی به ترجمه صفحات!

لطفا در صورت امکان پاسخ به querie من در بالا و زیر :

من باشد و نقشه سایت بایگانی وجود دارد هر چیز اضافی نیاز به پس از خرید از این وزارت دفاع (با توجه به این که من تا کنون دریافت پاسخ در اینجا) را به کار همه چیز مطمئن انجام دهید؟

سلام. لطفا توجه داشته باشید که خدمات ما به 24 / 7. ما در روز کاری روزمره. در تعطیلات آخر هفته معمولا بیش از حد ، هنوز هم می توان آن را نه بنابراین اغلب. همچنین مشتریان از کل جهان داریم ، بنابراین گاهی اوقات زمان پاسخ است اختلاف زمان را تحت تاثیر خود قرار داده (معمولا ما در شب خواب ).

با عرض پوزش برای این واکنش در اواخر است. لطفا توجه داشته باشید که کمیل (پسر کارکنان ما) فقط از تعطیلات آمدند ، به طوری دوشنبه ، بازگشت به زمان پاسخ بهتر

همچنین در این مورد -- من فقط به سوال شما ، هنوز به خاطر آن توسط تست پیام fallowed شد. وقتی که من از آن پرتو ها آمدند اینجا من دیدم فقط تست و توجه در پیام قرار دهید نه قبل از آن (هر دو ارسال دقیقه پس از دقیقه). با عرض پوزش -- این اشتباه من بود. حتی در حال حاضر آنچه در آن است در مورد اشتباه بود و بازگشت به آغاز این گفتگو برای پیدا کردن که چرا شما به نوشتن در مورد برخی از 30 ساعت ، زمانی که من دیروز اینجا بود و هیچ چیز خطاب به من آمده بود. حالا من می دانم که هیچ چیز آنچه من متوجه وجود دارد -- از دست بدهم ، پیام خود را گمراه توسط ذیل پیام آزمون. یکی دیگر لطفا عذر خواهی من را.

پاسخ به این پرسش شما به طور کامل می تواند پرچم ها و غیر فعال کردن تنظیم گزینه ای برای تغییر مسیر کاربران به طور خودکار به زبان خود را در پایگاه در تنظیمات مرورگر خود را (فعال تصدی با استفاده از هدر ارسال شده توسط مرورگر را برای آن). هنوز هم این است که اصلا توصیه نمی شود :
    1. به طور پیش فرض گوگل صفحات اضافی خود را نمی بینم. اگر آن را به نقشه سایت شما اضافه کردن. اگر شما این کار را انجام دهند ، سپس آن صفحات خواهد بود را نمایه سازی نکرده است ، بنابراین شما ترافیک اضافی را از مکان های جدید دریافت کنید -- مردم به سادگی نمی خواهد پیدا کردن در مورد آن
    2. کاربران می توانند از رایانه های خود را آمده است. یعنی اگر کسی از لهستان است ، اما رفتن به انجمن خود را از برخی از کافی نت در انگلستان ، سپس مرورگر را فعال تصدی که زبان باید به انگلیسی بگویید. پرچم ناتوان شما شانس کاربر برای تغییر زبان می دهد.

bbcodes سفارشی نباید مشکل اگر کسانی که واقعا bbcodes هستند. ما در حال حاضر موضوع را با یکی از وزارت دفاع بود که با استفاده از خود "bbcodes" بود ، اما این مسئله بود ، چرا که آنها واقعا BBCode در استفاده -- فقط یک متن که آنها خودشان تجزیه. لطفا توجه داشته باشید که فرض میشود BBCode روشن است و نه فقط یک متن در [] توسط عبارات منظم تجزیه. BBCode روشن علامت گذاری به عنوان ویژه ای است که اصلی در موتور ثبت و تجزیه آن را توسط موتور اصلی (به شما پلاگین به قلاب مناسب) می باشد. اگر شما استفاده از آن در آن راه نیست ، پس شما واقعا BBCode در ندارد ، فقط علامت گذاری به عنوان ویژه ای به رسمیت شناخته شده توسط کد شما. در صورتی که چنین شما می توانید موضوع را داشته باشد. از آنجا که در چنین صورتی است BBCode روشن نیست ، بنابراین آن را اصلی نمی شود تجزیه و هنگامی که زبان BBCode روشن خواهد شد تجزیه می شود ، آن متن را با علامت های خاص خود را که bbcodes نیست حتی اگر در داخل ترجمه [] (به دلیل اصلی انجام به رسمیت نمی شناسد بنابراین فقط آن را ترک) -- بنابراین این متن را ارسال برای ترجمه ، و گوگل می تواند شکستن علائم خاص خود را (به عنوان مثال با قرار دادن فضا قبل از بسته شدن]).
    آخرین ویرایش توسط vBET. 02-10-10 در 22:47.

Quote نوشته اصلی توسط Simon Lloyd View Post
    زمان آخرین درخواست پس از آن معتاد زحمت برای خرید این اما نصب توسعه دهندگان گوگل نسخه jQuery را ساده به سادگی به ترجمه صفحات!

لطفا در صورت امکان پاسخ به querie من در بالا و زیر :

من باشد و نقشه سایت بایگانی وجود دارد هر چیز اضافی نیاز به پس از خرید از این وزارت دفاع (با توجه به این که من تا کنون دریافت پاسخ در اینجا) را به کار همه چیز مطمئن انجام دهید؟
    من فقط پاسخ دادن به سوال خود را هنگامی که شما این را نوشتهاید

در مورد vBSEO -- بله شما باید ادغام. در فایل readme به خوبی شرح داده شده است. این ادغام لازم است که قادر به ترجمه URLs شما باشد
    شما همچنین می توانید با ژنراتور نقشه سایت در اختیار ، به آدرس ها به صفحات ترجمه شده موجود در نقشه. این کار لازم است (در صورتی که دارای پرچم ، گوگل این صفحات به هر حال ، هنوز هم آن را می توانید زمان بیشتری را در مورد چنین کنند).
    آخرین ویرایش توسط vBET. 02-10-10 در 23:12.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •