مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : دفترچه راهنما در حال ویرایش زبان های دیگر ترجمه نتیجه / حافظه نهان ، ارسال شده توسط admin

Default دفترچه راهنما در حال ویرایش زبان های دیگر ترجمه نتیجه / حافظه نهان ، ارسال شده توسط admin

من قبل از این را بخوانید اینجا

Quote نوشته اصلی توسط rstankiewicz View Post
    آیا راهی برای به روز رسانی کش در صورتی که ترجمه گوگل دقیقا درست نیست؟ بخش مدیریت می توانید نوشته اصلی را ، ویرایش کنید ، اما می توانید ترجمه ای انسان بهتر به جای محتوا را از تصدی مترجم آنها را فراهم؟
    Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    ما در مورد آن فکر می شد (ترجمه می تواند چنین باشد مشخص شده برای جلوگیری از حذف شدن از کش) ، اما متاسفانه گوگل برای آن اجازه می دهد تا نیست. با توجه به شرایط گوگل شما مجاز به تغییر نتایج : از ترجمه گوگل. بنابراین ما می توانیم از جمله اضافه کردن نیست احتمالا.

کاربران من شکایت در مورد نتیجه ترجمه شده توسط گوگل بسیاری از آنها بسیار بد و یا درست نیست ، ما باید به صورت دستی می تواند ویرایش نتیجه / chace با ترجمه بهتر بشر برای برخی پست ها

بنابراین به عنوان توافقنامه ترجمه گوگل ، ما نمی تونم و تغییر نتیجه کار ترجمه کتبی / chache مانند شما در بالا جسورانه گفت : نجات ، اما ما می توانیم ترجمه 100 ٪ کتابچه راهنمای کاربر که نیاز به ترجمه بهتر انسان در آن پست ، بنابراین هیچ چیزی ترجمه گوگل در پست که ویرایش توسط ترجمه انسان

برای مثال من یک پست تنها که نتیجه بسیار بد در زبان های دیگر در اینترنت با موتور جستجوی Google ترجمه ، به طوری ADMIN می تواند آن پست تنها ، کتابچه راهنمای 100 ٪ و ترجمه صرفه جویی در نتیجه بدون آن دوم تمیز مورد نیاز

HMM من هنوز در فکر چگونه به انجام این کار با نسخه فعال تصدی فعلی در حال حاضر با استفاده از phpMyAdmin به یا کتابچه راهنمای در پست

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

ما می دانیم که گوگل است که همیشه کامل. برای برخی از زبان ها آن را فقط بزرگ ، برای برخی از بزرگ چنین نیست. اما آن را می شود بهتر و بهتر می باشد.

شما ایده عالی داد -- به ترجمه کل از ابتدا اجازه می دهد برای نوشتن. و آن را OK خواهد شد با توجه به TOS گوگل. ما این امر را پذیرفتهاند و من فکر می کنم که من در حال حاضر بدانید که چگونه ما می توانیم آن را از سایت دولت است.

شما ایده عالی داد -- به ترجمه کل از ابتدا اجازه می دهد برای نوشتن. و آن را OK خواهد شد با توجه به TOS گوگل. ما این امر را پذیرفتهاند و من فکر می کنم که من در حال حاضر بدانید که چگونه ما می توانیم آن را از سایت دولت است.
    می تواند شما را به ما بگویید که چگونه به انجام این کار در نسخه فعلی؟ و یا برخی از سرنخ؟

اگر عضو دیگر ایده بیشتر لطفا به اشتراک گذاری آن بیش از حد ، به طوری که ما می توانیم تفکر راهی بهتر برای آن با یکدیگر

در حال حاضر پیشنهاد می کنم برای نگهداری. این است زیرا اگر شما به روز رسانی اطلاعات حافظه نهان دستی آن را خواهد شد به هر حال پس از تمیز کردن کش حذف شده است. ما باید ستون جدید برای کش پایگاه داده که به رسمیت شناختن ترجمه خودکار که ، نه تا جارو کش نخواهد حذف ترجمه شده خود را اضافه کنید.

ما همچنین با عبارات اصلی سیستم یکپارچه اجازه می دهد تا به آن را برای استفاده از متون استاندارد رابط کاربری گرافیکی به زبانهای دیگر کار می کنند. این هارد می تواند به دلیل عدم از قلاب در مکان های مناسب. به هر حال حتی بدون آن ما قادر خواهیم بود که مسئولیت رسیدگی به ترجمه کتابچه راهنمای کاربر. فقط لطفا نگه دارید در حال حاضر ، در غیر این صورت پاک کن ترجمه خود را مانند ترجمه خودکار حذف.

تایید درک

ما در مورد این یکی به یاد داشته باشید

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •