مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 9 از 9

موضوع : فعال تصدی خوب؟ است که حق را...

توقیف

Unhappy فعال تصدی خوب؟ است که حق را...

سلام هر یک...

برای اولین بار من واقعا متاسفم برای ایجاد این موضوع.

من با استفاده از فعال تصدی به عنوان نسخه رایگان از 6 ماه است.
    زمانی که صفحه اصلی من به روز رسانی از vb3.x به vb4.0.6 بایگانی 3.5.2 بعد از این فعال تصدی 2.4.3 به درستی کار نمی کند.
    mt.character.restriction http://www.vbenterprisetranslator.co...-mid-urls.html
    موضوع فوق در تاریخ 26-08-2010 برای راه حل و امروز ساخته شده 15-09-2010 ، اما مشکل من هنوز حل نشده است و همچنین تیم فعال تصدی حمایت برای من پس از کمک به متوقف است.

و همچنین من با استفاده از قانون جدید یا نشسته باشد در زیر موضوع :
    بایگانی 3.5 نسخه کاندید انتشار 1 در اینجا! -- جستجوگرها انجمن اصلی

در این موضوع استفاده از انجمن ها / (و یا یکی دیگر از نام پوشه) قاعده vb4 نصب و نشسته تا بعد از این فعال تصدی نشسته و کار نمی کند به درستی با بایگانی 3.5.2 با قوانین جدید و نشستن.

دو بار هم فعال تصدی از انجمن من برداشته شده و سپس من با نشستن تازه دوباره نصب ، اما کار نمی کند.
    من به دنبال دستور العمل کل است که توسط فعال تصدی ارائه اما هنوز کار نمی کند و دستور العمل کل که من همانطور که در زیر موضوع پست :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4774

اما هنوز کار نمی کند و هنوز هم از تیم فعال تصدی پاسخ نیست.
    من تعداد زیادی از اعضای و ترافیک توسط موتورهای جستجو را از دست داده است.

لینک انجمن من :
    http://www.newsoftworld.com/forum/
    ترجمه پیوند دارند :
    http://www.newsoftworld.com/forum/af/

به طوری که چرا این موضوع برای همه است که با استفاده از قوانین جدید باشد و نشسته به عنوان راه حل برای ایجاد کنم.

من واقعا متاسفم برای زبان انگلیسی ضعیف من.

با تشکر
    آخرین ویرایش توسط newsoftw. 15-09-10 در 19:18.

من معتقدم که این انجمن در حال حاضر فقط برای نسخه پرداخت ، تنها با استفاده از فعال تصدی (نسخه پرداخت شده البته) از چند روز رفتن و در نتیجه به اندازه کافی خوب ، بدون شک در مورد مفهوم محصول و حمایت همه فوق العاده است

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام. لطفا استفاده از انجمن حق برای پیام حق -- موضوع بخش در مورد نسخه رایگان نقل مکان کرد.

لطفا توجه داشته باشید که ما متوقف نمی حمایت شما. من می خواهم به شما عذر خواهی -- من نمی دانم که چگونه ما از دست شما 2 پیام. من مبارزه کردند که مسئله حل شد و صفحه اصلی به من نشان پیام جدید (بدون پس زمینه زرد) نیست بنابراین من به طور تصادفی آن را از دست. دوبار... و کمیل در تعطیلات در حال حاضر است. پس لطفا عذر خواهی من را. من کل داستان را دوباره خواندن و به شما پاسخ بدهد.

مراقبت از ما در مورد تمام کاربران ما -- برای نسخه پرداخت شده و آزاد. البته پرداخت می شود نسخه اولویت دارد ، اما یکی از آزاد پشتیبانی بیش از حد
    آخرین ویرایش توسط vBET. 16-09-10 در 14:30.

توقیف

با تشکر برای پاسخ آقا.

بله و حق خود را ارسال این موضوع در بخش اشتباه به دلیل در صورتی که این موضوع در نوشته ها استفاده کنم در بخش نسخه رایگان تا هنوز هم تیم فعال تصدی آن را به نظر نمی رسد نسخه نمیتوانید رایگان است برای چک کردن در حمایت اولویت اول نیست و به همین ترتیب با توجه به این پست من موضوع در منطقه هایلایت برای چک کردن در حمایت نمیتوانید تیم فعال تصدی را از هفته گذشته و یا بیش از من پشتیبانی نمی شود.

بنابراین من واقعا متاسفم اگر ذهن خود مرور کنید و من برای این عذرخواهی.

یک بار دیگر من بسیار برای آقای فعال تصدی به لطف کمک.

من درک می کنم. آیا appologise -- من یکی که در پیام قبلی خود را از دست آن ، بنابراین شما من appologise بود. این مسئله در عمل در حال حاضر ، بنابراین امیدواریم که ما به این زودی حل

توقیف

برای کمک بزرگی است.

که من پیدا کردم راه حل بهتر این است که من فعال تصدی از انجمن من حذف شده و در حال حاضر بار سرور و خطا پایگاه داده هر دو حل نمیتوانید هنگامی که هر بدن باز کردن لینک و سپس ترجمه شده از این انجمن من تا آن را به زمان بسیار زیاد می شود باز نمی شود و وقتی روی لینک است پس از آن نشان می دهد هیچ سبک در صفحات ترجمه شده است.

بنابراین در حال حاضر فقط تا من چگونه برای جلوگیری از تغییر مسیر گوگل ترجمه پیوندها یعنی زمانی که من حذف گوگل فعال تصدی هنوز هم جستجو لینک ترجمه شده از این انجمن من.

خب من بسیار سپاسگزار هستم که به من کمک می کند تا در این موضوع.

با تشکر

تنها reditect در. htaccess تغییر نام دهید از تمام صفحات با زبان به صفحه بدون آن استفاده کنید.

همانطور که من درک می کنم ما لازم نیست که کار بر روی شماره 2 شما با سبک های دیگر.

توقیف

با تشکر برای پاسخ آقا.

من understtand "فقط استفاده از reditect در. htaccess تغییر نام دهید از تمام صفحات با کد زبان صفحه بدون آن"

و همچنین سبک مشکل به دلیل به من حذف فعال تصدی فعال تصدی شده و بعد از آن از بین بردن نقشه سایت بایگانی کار شروع است.

با تشکر

من محکومیت خود را در مورد نقشه سایت درک نمی کنم.

قانون که تغییر مسیر همه صفحات ترجمه شده به یک ترجمه نشده :
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    لطفا آن را به مورد خاص خود را اتخاذ و تست آن.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •