Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 8 kohta 8

Thread: Forum kuvatavat URL-i ei tõlgita

Default Forum kuvatavat URL-i ei tõlgita

Hmm minu foorum vbet foorum, ja mõned teiste foorumi Näen foorum kuvatavat URL-i ei tõlgita, ikka kasutada default keele url

näide

tegelik leht
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/
    tõlkest, ikka sama ingliskeelset sõna url
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/es/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/id/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/it/forum/bug-reporting/

Kas on olemas fikseerida see on? või ma igatsen midagi?
    Viimati muutis basketmen; 14-09-10 juures 16:51.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Forum nime URL ei tõlgita - me ei toeta seda vBSEO. See on toetatud vBulletin 4.x sõbralikud URL-id.

Me ei toeta seda vBSEO, sest see ei ole pöörduv nagu URLid niidid. URLid niidid sisaldab lõim nii tõlge on pöörduv - oleme alati teada, et niit on küsimus. See ei tööta foorumid URL.

Meil on juba funktsioon taotleda seda teha, ja vaata, palju küsimusi ta. On võimalik, me toetame seda. Ikka sel hetkel on meil palju muid ülesandeid suuremate prioriteetide, või lihtsalt vähem probleeme

hmm sain aru, aitäh seletuse

ma jagan ka siis, kui ma saan midagi

ok ma juba leidnud tee seda veel kasutada vb3

nii et ma muutunud domain.com/forumname/ domain.com/forumid/ nagu kasutatud vbseo.com foorum vBSEO SEO plugin - Üldine arutelu vBSEO.com

nüüd oma mingit probleemi isegi foorum url teiste keele, sest seal on ainult / forumid URL-i, ilma / forumname niimoodi

default foorumi url domain.com/f2 /
    España url domain.com/es/f2 /
    Itaalia url domain.com/it/f2 /

Siin on, kuidas seda teha (make backup Esimese palun enne midagi, tee seda omal riisikol)

1. Mine vbseocp.php -> URL-seaded -> Foorumi URL -> Advanced Settings

muuta kõiki seadeid kasutades [forum_title] Selle f [forum_id] (nagu kasutatakse vbseo.com foorum)

2. Kuna foorum url muudetakse kasutades forumname nagu domain.com / forumname / lihtsalt forumid nagu domain.com/f2 /, nii et me peame ümber 301 vana foorumi URL uus foorum url, nii indekseeritud url Google ja teised veebilehed suunatakse 301 uus foorum url kaotamata väärtus sellel

Mine vbseocp.php -> Custom ümbersuunamised ->

lisada see ja muuda oma vana foorumi url uute url muuta bold osa allpool iga foorum id (tänu Mert Gökçeimam sisse vbseo.com)

"F / vana-forum-name /(.+)$' => 'f / fid/ $ 1 '
    "F / vana-forum-name / '=>' f / fid/ "

Pange tähele, et see oli parem teie SEO on foorumi nimi lisada oma foorumi URL.

Nii et me nõu uuesti ideele forum URLid ainult forum id ...

Mis viga oli eelmine? Milleks kõik need sammud? Miks jõud Google uuesti index kõik oma foorum lehekülgi? ... Kui see mõjutab ka thread URLid (seega ka on ainuke foorum id), siis ka jõud Google uuesti index kõik oma thread URLid ...

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Pange tähele, et see oli parem teie SEO on foorumi nimi lisada oma foorumi URL.

Nii et me nõu uuesti ideele forum URLid ainult forum id ...

Mis viga oli eelmine? Milleks kõik need sammud? Miks jõud Google uuesti index kõik oma foorum lehekülgi? ... Kui see mõjutab ka thread URLid (seega ka on ainuke foorum id), siis ka jõud Google uuesti index kõik oma thread URLid ...
    Jah, ma juba mõtlemise ja palju kaalub about it, foorum nimi ei ole tõesti vaja forum url nagu vbseo.com foorumis (selle piisavalt foorum nime pealkiri, kirjeldus ja märksõnad). Thread url ei mõjuta, tema on ikka teema nime url ei ole muutunud üldse

Quote Algselt postitas basketmen View Post
    Jah, ma juba mõtlemise ja palju kaalub about it, foorum nimi ei ole tõesti vaja forum url nagu vbseo.com foorumis (selle piisavalt foorum nime pealkiri, kirjeldus ja märksõnad). Thread url ei mõjuta, tema on ikka teema nime url ei ole muutunud üldse
    Thread URL ka foorum. Nii et kui varem teie thread URLid lisatud forum nimi ja nüüd ainult forum id, siis need URL-id on muutunud liiga. Kui ei, siis ikka Google kasutab sõnu URL ajal indekseerimist. Võttes forum name foorumis URL muudab parem SEO - annab teile suurema positsiooni otsingud need sõnad.

jah tänan teid, nagu eespool post i juba mõelnud ja teadustöö palju paar päeva nädalas, ma tahan seda proovida

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •