Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 12

Thread: Google postitada minult (404) pehme vead??!

Senior liige

Default Google postitada minult (404) pehme vead??!

Minu webmasterile ma saan umbes 2 sõnumit kuu google väites, et nad lisandub pidevalt (404) pehme vigu tähendus lihtsaid sõnu, et nad on leidnud eksemplaris URL (vbet translatated URLid), kuna kiire ja kasvav indekseerimist. Mida ma peaksin tegema, et peatada neid hoiatusi? Põhimõtteliselt minu Webmaster Tools ma ainult 2 reaalne (404) ei asutab ja 102 ei asutab sest minu robots.txt.

-Cache seatud 15 päeva
    -Guestcache off

Mida ma peaksin tegema, et peatada neid hoiatusi?
    Ma usun, sa lihtsalt vaja 301 ümbersuunamine vana url (muutunud url juba ei tööta) uute url (lehe URL, mis töötab nüüd) koos htaccess, lihtsalt otsida umbes foorum, millest üks, et sa pead tegelikult

Senior liige

Mul on ainult kokku 2 reaalne 404-vigu, Google ütleb, et mul on sadu pehme (404) vigu, kuid kui ma vajutan neid nad töötavad niikuinii see on midagi pistmist tõlgitud URL-i kui nad kirjutasid mulle tagasi ütlen mulle, et indekseerimine kasvab liiga kiiresti, kuid duplikaatide ...

Igatahes mida ma saan lisada oma htcaccess et "hide" see Google enne kui nad saavad hullu.

Quote Algselt postitas mario06 View Post
    Mul on ainult kokku 2 reaalne 404-vigu, Google ütleb, et mul on sadu pehme (404) vigu, kuid kui ma vajutan neid nad töötavad niikuinii see on midagi pistmist tõlgitud URL-i kui nad kirjutasid mulle tagasi ütlen mulle, et indekseerimine kasvab liiga kiiresti, kuid duplikaatide ...

Igatahes mida ma saan lisada oma htcaccess et "hide" see Google enne kui nad saavad hullu.
    hehe ma arvan, et minu viimane postitus eespool juba vastanud ta saab 301 ümber seda htaccess, või äkki ma olen miss mõistmist, kui te ei anna näiteks whats näeb vana url (muutunud url juba ei tööta, saad 404-vea nüüd), et uus url (lehe URL-i, et töötavad nüüd)

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hi. Palun anna rohkem üksikasju. Nagu ma aru saan Webmaster Tools ütleb teile, et teil on ainult 2 reaalne 404-vigu, kuid Google ikka kirju sulle palju 404-vead. Aga need tõesti töötavad ... Ma olen natuke segaduses siin

Palun lisage täis Google e-posti sisu ja mõned neist 404 lingid.

Senior liige

Ma ei saa teile saata "töötavad" Soft 404-vigu linke enam, sest ma tühjendada vBET lauad, nüüd Ma ei saa soft 404-vigu enam ma saan õige 404 Not Found vastust. Nii et siinkohal vBET on süüdi siin, ma tahan teile meelde, et Google ei meeldi Soft vead ja nad karistada teid väikese lehekülje auaste ja adsense kui see läheb piisavalt kaua.

Regards

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Vabandust, aga hetkel ma ei täpselt aru, mida teema on. Palun kirjeldage seda enam, teiste sõnadega. Sa ei pea pehme 404-vigu enymore, just õige 404 - palun tooge mõned näited lehekülgi, mis ei tööta. Kui palju vigu nagu need on olemas? Sa kirjutasid enne, et sul on ainult 2 kõva 404-vead. Kas meil on veel küsimus?

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

ei vastus - lahendatud. Kui ei - palun kirjutage siia ja ma avada see teema uuesti.
    Tänan

Senior liige

Pidi omakorda 15 päeva maksimum cache kuni 5 päeva Selle probleemi lahendamiseks.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

nüüd on lahendatud, eks?

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •