Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Vaikimisi keel Chace tuleks puudega

Default Vaikimisi keel Chace tuleks puudega

1. Ma seatud admincp --> VBET --> Peamine --> Vaikimisi keel Indoneesia

2. ja ma jätsin admincp --> VBET --> Vahemälu --> Vahemälu andmed Indoneesia keel ikka kontrollitud

Ma arvan, et default keel cache juba blokeeritud automaatselt valida default keele esimene samm eespool, sest vaikimisi valitud keelt ei tõlgita, kuid tema näeb oma ikka on palju Chace failid vbet_guestcache / id / kausta

Nüüd ma märkimata Cache details for Indoneesia keele ole vaja saada puhvrit Indoneesia keeles jälle, see on juba õige?

aitäh enne poisid
    Viimati muutis vBET; 07-09-10 juures 09:13. Põhjus: pikk pealkiri;)

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

See oli juba välja pakutud ja aktsepteeritud - me toetame kohandamine mis keeles vahemälus külalisena Cache.

Pange tähele, et sel hetkel Külaline Cache ka kiirendab põlvkonna teie tavaline lehekülge. Sellepärast alguses me otsustasime toetada Külaline Cache kõigi keelte (ka vaikimisi). Järgmise release see on seadistatav

- Nii et mis on parem kontrollida või märkimata jaoks vaikimisi keele chaced nüüd?

- Milline on kasum ja puudused, kui vaikimisi keel chaced kasutatakse?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Meie arvates on parem kasutada Külaline Cache kõikide keelte jaoks - isegi vaikimisi. Säästad palju DB päringuid, mälu ja CPU, sest leht ei ole loodud lihtsalt striimitakse rom staatiline fail (cache). Need on adventages.

Puuduseks on, et külalised ei näe, tegelik resuts - ainult Puhverdatud üks. Nii kaua, kui cache ei aegu (seadistatav) külalised ei näe muutusi. St vaikimisi kui thread lehekülg on puhverdatud ja keegi lisab uue vastuse, siis külalised on seda uut vastus 1 tunni pärast (vaikimisi Külaline Cache aegub 1 tund vastavatele lehekülgedele ja pärast 15 päeva vähem olulised - kõik seadistatav).

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •