Mul on sama probleem.
Ma kasutan Vbseo 3.5.2 ja Sitemap Generator 2,6 beta 2
Kaart generaator ei tööta. See algab ja mitte täielikud.
Mul on sama probleem.
Ma kasutan Vbseo 3.5.2 ja Sitemap Generator 2,6 beta 2
Kaart generaator ei tööta. See algab ja mitte täielikud.
Kas see tekitas teema lingid? Kui teil on palju linke ja sitemap põlvkond võtab kaua võib see ei ole piisavalt aega. Palun kontrollige see jätkub, kui teil tekivad uuesti. Kui jah ja lõpetab 2 või rohkem taotlusi, siis tuleks kaaluda, et anda rohkem aega hindamiseks.
Kui ei - palun veenduge, et koodi muudatused on asjakohased.
Mul on "VBSEO sitemap generaator kuld v3.0". Ei ole koodi nagu te mainisite esiküljel oma vbseo_sitemap.php faili.
Seal on mõned koodi näeb välja selline:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [teema id] Postitusi kokku: $ totalposts, pages: $ totalpages, arvamusi: $ threadrow [views] $ enne");
Kas ma peaksin sisestada koodi esiküljel lähedal, et kood, palun?$ Lisad = preg_split ('# [\\ r \\ n ]+#', $ vboptions [' vbseo_sm_addons ']);
vbseo_set_sitemap_type ("addon ');
foreach ($ addons kui $ addon)
if ($ addon & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ addon))
{
vbseo_log_entry ("[addon moodul] $ addon", true);
include (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ addon);
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
if ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry ("Kaart on loodud. <a href="index.php"> Kliki siia </ a> ', true);
Saatsin just emaili kontakti vbent *** slator.com sellest. Tänu!
tere,
lahendus 3,0 versioon sitemap generaator on ok, kuid Gold Edition - mitte katsetada.
Ma check it
Võimalikke arenguid, palun?
ok ma kontrollida selle eest ise
Sama minuga. Generaator hakkab ja kerkib koos
aastal selsamal hetkel ma vajutan nuppu (nii et ma arvan kordas tulemuse koos 372 sekundit tuleb kindlasti vale) - ja siis ta sureb. Ei xml on loodud, ei pingi, mitte midagi. php_value max_execution_time on seatud 540."[OSA START] showthread [18,484.1 Kb mem kasutada] [372670 s (372670 s)]"
Ja muide: võtsin vbseo toetust. Nad vastasid selline:
Sarnane vBET ja vbSEO oleks mõned eriarvamused ..Algselt postitas vbseo Support