Michał i am sorry, ma mõistan, see kood ainult lisada teisi keeli showthread lehekülgi sitemap, kas sa tead kus (koht pärast või enne mida) lisada teistele lehekülgedele liiga nagu forumdisplay, arhiivid ja teised?
sest need 2 lehekülge on kõige olulisem teha google lihtsam indekseerimine thread nimekirjad, vähemalt tema tuleks, sealhulgas integratsioon forumdisplay ja arhiiv lehekülgede meiegi sitemap
Viimati muutis basketmen; 02-10-10 juures 22:46.
Praegu oleme katsetatud kood ainult integreerida thread lehekülgi, kus me pidada kõige tähtsam. Pange tähele, et Google indekseerib kõik lehed niikuinii (isegi kui te ei tehtud sitemap integratsiooni üldse), sest robotid roomab kõik lingid lehekülgedele, ja olete lisanud lipud koos linkidega tõlkelehekülge. Muidugi sealhulgas lingid sitemap võib muuta indekseerimist kiiremini. Sellepärast me avaldatud niidid lingid integratsioon - niidid muutused kiiresti, kiiremini indekseerida võib olla kasulik.
Kui lisan koodi esimene postitus sitemap faili, ma saan järgmine tõrketeade ajal sitemap põlvkonna
Running Vbet 3.3.6 ja vbseo 3.5.2 on 3.8.1 forumFatal error: Call to undefined funktsioon vbet_vbseo_filter_replace_text () in / home / thespain / public_html / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 47
vBET sisaldab nõutud faili init_startup konks:
Tundub, et see ei kuulu teie juhtumi mingil põhjusel. Sellisel juhul palun pane ainult kooskõlas reqiure_once muudetud faili sitemap generator. Pane see enne vBET lisakoodi. Palun pange tähele, et see ei olnud katsetatud - seega on mõistlik teha muudatusi enne faili.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Cheers kübara Michael, see oli rohkem inimlik viga minu poolt
I googled viga ja leidsin ta oli natuke ma üle vaatasin seaded
Ma ei ole kunagi muutnud link tüüp VBSEO_URI
Kui sa tegid, et rippmenüü valikuid, idioodid nagu mina ei unustada see![]()
Läbi kogemuste Ma tean, et määrata põlvkonna aega sitemap on kena viivitus vahel sitemap lehekülge. Mines seatud midagi 15-sekundilise viivitusega.
Aga Im rahul kokku lehekülgi kümnes keeles
Foorum Display: 2904
Show Thread: 1817821
Kokku indekseeritud veebilehtedelt: 1823149
Kokku Protsessi aeg: 1,682.58 sekundit
Kas see kood töötab koos sitemap 2.6 juures? Aitäh.
Snake Kust sa sitemap generaator 2.6 juures?, Mul on 2.5 ja see töötab sellega.
Kuna te muutnud koodi, see ei tööta korralikult.
Numbrid Ära tõusta.
Foorum Display: 327
Show Thread: 886054
Show postitus:
Liige Profiilid:
Poll Results:
Blogisid:
Blog Tags:
Album veebilehtedelt:
Sotsiaalsete rühmade veebilehtedelt:
Tag veebilehtedelt:
Arhiiv: 169