Hi.
1. Palun uuenda oma vBSEO. Te kasutate vana versioon.
Oma versiooni saate endiselt kasutada vBET, kuid see ei ole integreeritud vBSEO, nii et lingid ei tõlgita. Kõik teised vBET funktsioone töötab hästi.
Võite ise otsida koodi, mis on vastutav selle vana vBSEO versiooni saada teema pealkirjad ja asendada see appropriatelly, kui te ei soovi uuendada vBSEO. Ma võin vaadata kui vihje kasutatakse funktsiooni vbseo_thread_seotitle. Pange tähele, töötamine vanema vBET versioonid vBSEO 3.2.x (nagu mäletan, et meie foorumi töötas 3.2.2) ja integratsiooni kord oli erinev, kuid praegu see ei toimi, nii et ma ei saa anda teile vana integratsiooni juhiseid. vBSEO muuta oma kood ja ka vBET tegite, et integratsiooni oli ka muuta.
Ma lihtsalt kontrollida ja vBSEO 3.2.2 kood, mida võib leida:
Code:
$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
Nii et sa lihtsalt liiga vana - ei toetata versiooni. Palun uuendage või kasutada vBET ilma linke tõlke (mitte parim teie SEO), või leida koodi, mis tuleb vahetada ja muuta.
2. Praegu see võimalus olema välja lülitatud. Pange tähele, et see ei mõjuta teie SEO, sest otsingumootorid lihtsalt ignoreerib märksõnu meta ja kasutab tegelikke lehe sisu indekseerimiseks.