Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 3 kohta 3

Thread: Paigaldus probleem vbseo

Default Paigaldus probleem vbseo

1. Ma kasutan vbseo 3.2.0, ma ei saa leida seda koodi sees functions_vbseo_createurl.php fail nagu õpetust ReadMe.html:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

i juba otsida sees kõik vbseo failid ka, kuid siiski ei saa leida

palun aidake, andke mulle teada, kui vajad mu ftp ja muud üksikasjad

2. Kas on veel mingit lahendust veel nii me dont vaja välja lülitada "Asenda" META MÄRKSÕNAD "sisu?" jaoks vaikimisi keel nagu varem tänu kasutamine? Nagu kasutades tingimuslik võibolla vbseo failid

Poisid ma saan toetada siin palun tõesti vaja abi siit

i juba ostetud vbet rohkem kui 24 tundi minna, kuid ikka ei saa installida, sest eespool probleem

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hi.

1. Palun uuenda oma vBSEO. Te kasutate vana versioon.

Oma versiooni saate endiselt kasutada vBET, kuid see ei ole integreeritud vBSEO, nii et lingid ei tõlgita. Kõik teised vBET funktsioone töötab hästi.
    Võite ise otsida koodi, mis on vastutav selle vana vBSEO versiooni saada teema pealkirjad ja asendada see appropriatelly, kui te ei soovi uuendada vBSEO. Ma võin vaadata kui vihje kasutatakse funktsiooni vbseo_thread_seotitle. Pange tähele, töötamine vanema vBET versioonid vBSEO 3.2.x (nagu mäletan, et meie foorumi töötas 3.2.2) ja integratsiooni kord oli erinev, kuid praegu see ei toimi, nii et ma ei saa anda teile vana integratsiooni juhiseid. vBSEO muuta oma kood ja ka vBET tegite, et integratsiooni oli ka muuta.
    Ma lihtsalt kontrollida ja vBSEO 3.2.2 kood, mida võib leida:
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    Nii et sa lihtsalt liiga vana - ei toetata versiooni. Palun uuendage või kasutada vBET ilma linke tõlke (mitte parim teie SEO), või leida koodi, mis tuleb vahetada ja muuta.

2. Praegu see võimalus olema välja lülitatud. Pange tähele, et see ei mõjuta teie SEO, sest otsingumootorid lihtsalt ignoreerib märksõnu meta ja kasutab tegelikke lehe sisu indekseerimiseks.
    Viimati muutis vBET; 02-09-10 juures 22:45.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •