Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 12

Thread: Külaline cache küsimus

Senior liige

Default Külaline cache küsimus

Michael ettepanek Üritasin oma külaliste cache. Ja ehhhh, ma ei saa isegi avatud leht, kui see on lubatud. Lihtsalt saada see:

Internet Explorer ei saa kuvada veebilehte
    Mees, soovin ainult üks kord midagi teeks siin.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

tere,

külaline cache töötab nüüd, aga valik: GZIP HTML väljund on keelatud nüüd.
    See on küsimus kodeeringus. külaline cache failid gziped ja kui püüame lugeda seda faili - on encoding küsimus.

Püüan leida selles küsimuses kodeeringus.

Senior liige

Kas sa undo iganes sa lihtsalt tegi minu foorum. Olen nüüd saatis teile 14:00 on minu foorum ja 1 siia on jäänud vastuseta. Kogu mu foorum on täielik segane nüüd. Ma ei saa sisse logida oma AKV ega mingit mõõdukalt. See pole naljakas ************************!!

Quote Algselt postitas Taurus View Post
    Kas sa undo iganes sa lihtsalt tegi minu foorum. Olen nüüd saatis teile 14:00 on minu foorum ja 1 siia on jäänud vastuseta. Kogu mu foorum on täielik segane nüüd. Ma ei saa sisse logida oma AKV ega mingit mõõdukalt. See pole naljakas ************************!!
    Palun puhastage küpsiseid.

Ma olen üks küsimus:
    Kas te kontrollite oma serverisse SSH üks asi?
    palun kirjutage selle päringu teie SSH: #httpd-t-D DUMP_MODULES
    ja püüda leida deflate_module. Kui leiad selle siis kirjutage siia.

Senior liige

Mis on SSH?

Kas teil on juurdepääs oma serverile käsurealt?
    Siin saad muuta oma serveri konfiguratsioon jne
    Secure Shell - Vikipeedia, vaba entsüklopeedia

Senior liige

O Jessas. Lihtsalt unusta see kõik. Ma ei oska seda enam teha. VBET on vaid üks suur peavalu mulle. Miski ei tööta kunagi.

vahemälu külaline töötab normaalne - kui gzip on keelatud, aga kui gzip on lubatud külaline cache teeb hea failid (näiteks index.zip). Te saate seda (foorumid / vbet_guestcache / en).
    Siin on küsimus kodeering ja lugedes selle faili. Loomulikult saame seda parandada aga mul on vaja teie abi. (Ma saaks seda kontrollida, mida teie SSH)

Kui te ei saa vaadata seda SSH - ma püüan seda parandada ka ilma selleta.

Senior liige

Mul pole aimugi, kuidas kontrollida SSH ... sorry!

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tere - Ma leidsin ühe huvitava asja. Tundub, teie foorum on missconfigurated.

Kui jätad vBulleitn GZIP poolt AdminCP variant GZIP HTML väljund siis oma väljund on ikka zipped. Te näete seda siin:
    Gzip Test
    MÄRKUS: see on selgelt kirjeldatud vBulletin variant:
    Kui te juba kasutate mod_gzip või mod_deflate oma serverisse, ei võimalda seda võimalust.
    Nii et praegusel hetkel tundub, et olete üks neist on, sest väljund on zipped niikuinii. Ja see on ilmselt põhjus küsimusi vBET külaline cache - see on topelt zipped nii brauserid hulluks sellega.

Kui vB GZIP on keelatud Külaline cache töötab veel teil on konflikt ja te näete, siis see veateade:
    Code:
    Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
    See konflikt on umbes konks global_complete. Hakkasin otsima, mis mod on vastuolus, kuid sa lihtsalt pead neid liiga palju ... Me ei saa teid aidata, kui teil otsustada, millised mod loob selles konfliktis. Selleks sa pead kontrollima kõiki pluginaid global_complete konksu ja kui ta kasutab in_array funktsioon - siis lülitada ja kontrollida kas viga esineb endiselt. Kui ei, siis süüdi üks. vBET ei ole sellist funktsiooni meie koodi, nii et mõned teised mod on selle eest vastutav. Kui soovid seda leida - esmalt keelata vB GZIP (i häälestatud uuesti sisse nagu sa olid enne). Siis võimalik Külaline cache ja vaata. Parim on rusikas leida konksu, mis võib olla süüdi - lülitada, lülitage Külaline vahemälu ja kui probleem ikka olemas, siis kiire keelata Külaline vahemälu (nii et kasutajad ei näe selles küsimuses). Of coure olete testida brauser, kus sa ei ole sisse logitud

See on kõik, mida ma teha saan. Praegu tundub, et probleemi põhjustavad vale vBulletin configuration - sa kasutad vB GZIP ja mõned teised ka, mida ei ole lubatud vB dokumentatsiooni.
    Ka küsimus Külaline Cache ja välja lülitada vB GZIP on seotud teatud mod konflikti. Me ei vastuta koodi teiste Modifikatsioonid. Me rõõmuga teid aidata, kuid kõigepealt palun millised mod põhjustab see konflikti. See võib olla ka mitte konflikti, vaid lihtsalt bug selle teise mod, kuid kui Külaline cache on siis see viga tuleb toodangu asemel viga pilti (spekulatsioon). Igatahes - see tuleb määrata ja kuna see on põhjustatud muudest mod Me ei vastuta selle eest. Meil on juba veedavad palju aega selles küsimuses, mis näib olevat lihtsalt vale konfiguratsioon oma server ja loodan, et sa aru, miks me esimest korda küsida, millised mod loob konflikti foorum, mis on kümneid Modifikatsioonid.

Ma mõistan, et teil oleks parem kui me kõike, kuid loodan, et te ka aru, et me oleme vBET toetada mitte kõik võimalikud Modifikatsioonid ja serveri konfiguratsiooni tugi. Nii et kui te soovite kasutada Külaline Cache pead sa kõigepealt seadistada sobivalt oma server (kasutada ainult ühte GZIP - vB või välised, ei putka). Ja leida, mis mod põhjustab veateate (vB GZIP välja ja Külaline cache) - vaatame selles aidata, kui sa otsustada, kes neist on süüdi.

Palun andke tagasisidet.
    Viimati muutis vBET; 02-09-10 juures 23:29.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •