Pidage meeles, et te ei ühendada vBET koos vBSEO, siis see töö, kuid lingid ei tõlgita. Ii on parem teie SEO, et integreeruda ja on sidemeid tõlgita, nii me poole sellest. Kui teil on küsimusi integratsioon - kõigepealt veenduda, sa tegid kõik nii, nagu see kuvatakse. Seejärel avage uus teema bug raport selle eest. Samuti palun kirjutage mis vBSEO versiooni sa kasutad.
Umbes default stiili foorumites. Esiteks - palun rääkige see ka ei tööta, kui külaline cache on keelatud. 2. - kirjeldada, kuidas sa paari default stiili alafoorumisse? Kas mõned vBuletn konfiguratsioon (kus) või see on tehtud mõned mod. Meil on vaja andmeid, et oleks võimalik uuesti esile kutsuda ja seda lahendada. Samuti on meil vaja teada on see tõesti bug või mingi integratsiooni küsimus.
Viimati muutis vBET; 16-08-10 juures 22:43.
Tere:
Muudan valik: Kasuta mõõtu vahemälu külalist (BETA!) nr
I set vaikimisi stiile by vBulletin normaalseid funktsioone. ei Modifikatsioonid.
Saate testida seda: Mine admincp-Forum ja moderaatorid.
Võta foorumi ja pane personaalset stiili tahes foorumisse.
Set Rewrite valimiste kasutaja: yes
Kui sisestate seda foorumit stiili muutusi. Ükskõik mis stiil te kasutate praegu.
Nüüd Vahet, t töötab.
Thanks a lot
sa mõtled. foorumi stiil chosing kasutaja? Pean olema sisse logitud või mitte?
Ei, see pole vajalik.
Sa näed seda minu lehel:
aquaterraria.com - Inicio
See lehekülg on kolm üldist stiili, saavad kasutajad valida, kui:
valge
Roheline
Pruun
Kui te lähete forum:
Dendrobates
Stiili muutusi (värv, päise ...). See stiil on ainult see foorum ja kasutaja ei saa valida seda.
Kui ma aktiivne Vber, pole teos.
Kas teil on vBET actived nüüd? või mitte? sest olin saidil ja see stiil on workng ainult peamine kohas.