OK, mul on viimasel ajal olnud saada Private sõnumeid, mille tõlgitud tekst on tühjad. Puudu. Ma näen vähe lippe ja kõike, ja ma ei vaata originaaltekstile. Aga tõlgitud tekst on lihtsalt läinud.
Kõik muu töötab hästi.
Täname abi eest!
OK, mul on viimasel ajal olnud saada Private sõnumeid, mille tõlgitud tekst on tühjad. Puudu. Ma näen vähe lippe ja kõike, ja ma ei vaata originaaltekstile. Aga tõlgitud tekst on lihtsalt läinud.
Kõik muu töötab hästi.
Täname abi eest!
sa ütlesid "ei".Code:Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
Kas Te kasutate BETA võimalusi nagu "Use mõõtu vahemälu Külaline" või "Vahele sõna"? Püüa selle blokeerida ja kontrollige PM uuesti.
Ma ei kasuta kogu cache külalistele, sest see ikka murrab minu foorum. Nii et ei ole nii. Ja tähelepanu sõnad ka. Ärge kasutage seda.
EDIT: Ma lihtsalt läks tagasi nendele peaministri mis olid tühi eile ja nüüd on nad kõik jälle tööle. lol **********. Ma ei tea miks, kuid hei, tundub kõik on hästi jälle. Ma uuendust siin, kui ma saan uue PM tõlgitud teksti sisse Thanks!
Viimati muutis Taurus; 13-07-10 juures 14:25.
hehe, see on hull.
kui sa midagi erilist seda küsimust saab kirjeldada seda siin?
Ok, nii, nautida![]()
Noh, siin me läheme jälle! Alates tänasest veelgi postitused on nüüd tühjaks. Ei tõlgitud teksti! Ma ei vaata originaalkeeles vaid tõlgitud teksti on puudu!