Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 7 kohta 7

Thread: Probleem integratsiooni reviewpost / photopost

Default Probleem integratsiooni reviewpost / photopost

Hi,
    Ma lihtsalt ostis oma mod ja see toimib ka foorumites, kuid ma järgin oma juhiseid, mis võimaldavad tõlked teistesse Modifikatsioonid kuid ma pean tegema someting vale.
    foorumi kaust:
    : / / Minu domeeni / foorumid

Mod kausta (siin on probleem):
    : / / Minu domeeni / opiniones
    Tema nagu photopost, nimetatakse reviewpost.

Ma tegin seda:
    # In vBET pakett / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php muutus "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH" oma täielikku forum kataloogiasukoha.
    Ärge kasutage "/" lõpus. Kui sa ei tea, mis on oma tee, vt allpool toodud juhiseid.
    # Kopeeri vbenterprisetranslator_front_controller.php fail kataloog, mida mod URL

Siis ma eksin. See on minu htaccess sisse / opiniones:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Suunatakse =
    RewriteCond% {QUERY_STRING} language =
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Suunatakse = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]

RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = true
    RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = true [L, QSA]

Mida ma teen valesti?
    Tänan
    Ah, ma ka määratletud admincp kaustad / opiniones / ja / fotos /, mis hoiab kataloogid ja jälgimise URL ja URL jälgimine väljaspool foorum kataloog
    Viimati muutis pepito69; 04-07-10 juures 13:24.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Siin on lahendus.
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1790

Palun, leia see osa sellele postitusele:
    Code:
    How to integrate vBET exactly with this mod:

* PhotoPost - see instructions for case 4 and 5

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Täpselt - phopopost ei toeta global_complete konks Palun kesa Kamil on vihje - leiad seal kõik vajalikud sammud, kuidas integreerida. Testitud ja töötab

Püüan seda homme ja ütleb sulle, ja aitäh.

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Täpselt - phopopost ei toeta global_complete konks Palun kesa Kamil on vihje - leiad seal kõik vajalikud sammud, kuidas integreerida. Testitud ja töötab
    saab u mulle öelda täpselt, mida teha, et intergrate koos photopost pro, oma kaustas / photos / mida panna htaccess sisse / pildid? btw ma kasutan photopost pro
    Viimati muutis tsak76; 06-07-10 juures 23:34.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Juhised on ppropriate jaoks photopost pro versioon.

Täpse sisu - kõik on kirjeldatud antud juhiseid. Palun rääkige täpselt, mis samm interation sa ei mõista ja me kirjeldada seda parem teile.

Samuti palun, et kui sa tahad, et me seda teile oma serverisse, siis saate kasutada intgration teenuse $ 30 (). Ikka soovitame kesa juhiseid ja säästa raha - me anname teile meie tasuta online-abi, kirjeldades iga samm, mida te ei mõista. Sellisel juhul lihtsalt palun öelda, milline samm vaja paremat kirjeldust? Kui sa juba tegid seda ja see ei work - palun anna meile youe. Htaccess sisu pärast integratsiooni ja me kontrollida see on OK.

lihtsalt öelge mulle, mida ma vajan panna photopost kausta htaccess

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •