Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 3 FirstEsimene 123 ViimaneLast
Tulemused 11 kuni 20 kohta 28

Thread: vBET ja vBulletin 3,6

Senior liige

Tasuta abi?? Kui ma maksta $ 30 sa kunagi öelnud midagi korraga tegeleda, vastupidi siin on koopia teie PM vastus (tsenseeritud muidugi) on selgelt öeldud, et te annaks mulle määrata iga update:

Need on sinu sõnad:
    Ma valmistab teile eriline dokumendi vajalikud meetmed pärast iga update (selgelt tähendab tulevaste vBET versioonid) -integreerida vbulletin 3,6 > lihtsas inglise keeles, see tähendab, et iga vBET update mul oli jälgida teie dokumendiga integratsiooni vBulletin 3,6.

Ma ootan 2 astmeline määrata, kuna makstud.
    Viimati muutis mario06; 19-08-10 juures 08:43.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Nagu Michał wrote - me ei saa reprodutseerida ja ikka on vaja juurdepääsu admincp ja FTP seega palun, kui saad - PM mulle või vBET

Senior liige

Ma järgisin eespool juhend kirjas, et lipud on olemas, kuid invisibile kuid kui te kaotate hiirega üle seda sa se en pl ecc ... nagu ma ütlesin lippe ei näidata.

See on ainus erinevus, et olen märganud vahel 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Nagu näete midagi selles valdkonnas on selgelt muutunud põhjustab mulle probleeme

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas mario06 View Post
    Tasuta abi?? Kui ma maksta $ 30 sa kunagi öelnud midagi korraga tegeleda, vastupidi siin on koopia teie PM vastus (tsenseeritud muidugi) on selgelt öeldud, et te annaks mulle määrata iga update:

Need on sinu sõnad:
    Ma valmistab teile eriline dokumendi vajalikud meetmed pärast iga update (selgelt tähendab tulevaste vBET versioonid) -integreerida vbulletin 3,6 > lihtsas inglise keeles, see tähendab, et iga vBET update mul oli jälgida teie dokumendiga integratsiooni vBulletin 3,6.

Ma ootan 2 astmeline määrata, kuna makstud.
    See ei ole tõsi. Oled maksnud integratsiooni teenus ja selle teenuse tehti. Ka - palun lõpetage püüab manipuleerida meie personali poolt. See tekst, mida te näitab, see tähendab, et pärast uuendada te eemaldada meie tehtud muudatused ja sa pead seda uuesti teha, muidu sa lihtsalt tagasi default koodi. See ei tähendab, et me garanteerime, et ta töötab teiste versioonidega. Me ei saa garanteerida seda, sest me ei toeta vB 3.6.

Kui sa tahad tsiteerida avalikult meie eravestlus on see, mida ma kirjutasin teile, enne kui makstakse:
    Ma lihtsalt sisse loginud ja esimene asi mis ma nägin, et teil on toetuseta vBulletin versiooni - vBET3.x on ametlikult toetatud vBulletin 3,8 versioon. Sul on 3,6 ... Seega ei ole ühtegi vBET bug.
    Igatahes - isegi, et me ei pea kulutama isegi minut selles küsimuses me haige seda kontrollida. Kui ma saaks leida probleemi kiire siis pole probleemi. Kui ei, siis soovitame:
    - Ajakohastada vBulletin (parim)
    - Või lihtsalt blokeerida kõik vBET hoks arhiveerimiseks ja viibida arhiiv lehekülgede tõlkimine
    - Või ostetud integratsiooni teenuse $ 30, bur, sest see on ei toeta vBulletin versioon me ei saa kinnitada, et oleme isegi saab teha seda tööd (Me lihtsalt ei tea, mis versioon ja mida toetavad olemas).

Samuti palun andke meile FTP juurdepääs just nüüd. Mul on vaja kontrollida teie versioon toetab ka kõik konksud.
    Ma panin mingi tekst punane - just nagu sa seda, et teie tähelepanu sellel. Teksti paksus oli ka julge mu PM.

Sa ei maksta juhiseid - ma kirjutasin selle ja avaldab selle, sest ma tahtsin seda teha ja ma kirjutasin teksti, mis te asetseksid vastakuti pärast oled maksnud integratsiooni service - seega palun ärge manipuleerida meie töötajad, üritades veenda, et see oli osa kokkulepe. Terve leping on teksti, mis on eespool. Sa isegi palutakse kirjutada tänan teid selle teema, sest sa ei meeldinud mõte, et ma kirjutasin need juhised.

Pane tähele: sa juba said, mis sa maksta. Sul on integratsiooni ja oma arhiivi lehekülgedel töötas nii palju, kui see oli võimalik vB 3,6

Nüüd on meil teile pakkuda tasuta abi isegi, et me ei pea seda tegema - VB 3.6 ega uuemad on ametlikult toetatud. Kui sa tahad meile, et lahendada oma probleem - palun PM juurdepääsu üksikasjad nagu sa tegid seda varem.

Pakume teile tasuta toetus selles küsimuses, isegi, et me ei pea seda tegema. Me tegime seda alguses selles küsimuses. Me ei tea, mida sa üritad saavutada siin, eitades meie toetust ja samal ajal paludes uuesti seda, karjuvad ja suunatud punasena mingi tekst väga manipuleeriv viisil, kuid pidage meeles, et välja avaldusega, see küsimus on ametlik ja lõplik: vBET 3.x ametlikult toetab vBulletin 3,8. Vanemad vBulletin versiooni ei ole ametlikult toetatud. Pakume teile toetust ning selle küsimuse lahendamiseks tasuta. Me ei leia rõõmu kummaline mäng, kus sa mängid siin. Sa juba saata meile juurdepääsu kord ja me lahendada teie probleemi vastavalt integratsiooni teenus, mis oled maksnud - just seda uuesti teha ja me teeme seda tasuta seekord isegi, et te kasutate vBulletin versiooni, mis ei ole ametlikult toetatud. See pakkumine kehtib kuni 25. sel kuul. Pärast seda päeval me enam teile pakkuda tasuta teenust käesolevas asjas. Te võite seda võtta või sellest keelduda - see on teie enda valik. Ja alles olete vastutav oma valikuid. Me tõesti tahame, et aidata teil väga tugevad, kuid me ei suuda seda vastu oma tahtmist.
    Viimati muutis vBET; 21-08-10 juures 16:21.

Ma järgisin eespool juhend kirjas, et lipud on olemas, kuid invisibile kuid kui te kaotate hiirega üle seda sa se en pl ecc ... nagu ma ütlesin lippe ei näidata.

See on ainus erinevus, et olen märganud vahel 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Nagu näete midagi selles valdkonnas on selgelt muutunud põhjustab mulle probleeme
    No me ei saa ilma elu vB 3,6 astme vBET paigaldatud seal. Me ei saa vist ilme vB 3,6 kood ja kuidas käituda pärast mõningaid muudatusi. Meil on vaja vaadata seda ja vaata seda elada ja me ei saa teha seda meie foorum, sest me ei ole selline vana versioon ja ei toeta ametlikult see. Samuti Pange tähele, et te kirjeldaksite muutus toimus tõttu veaaruanne - varem link CSS oli vale HTML mooduli. Kui soovite lihtsalt on seda tööd - palun lihtsalt võta see muutus, mida sa märganud. Kui soovite töötada asjakohased HTML struktuur - me vajame juurdepääsu oma foorum ja vaata võimalust panna meie link HTML sees juhataja lõik.

Senior liige

See, mida sa kirjutasid enne lisades määrata:

Ma lihtsalt sisse loginud ja esimene asi mis ma nägin, et teil on toetuseta vBulletin versiooni - vBET3.x on ametlikult toetatud vBulletin 3,8 versioon. Sul on 3,6 ... Seega ei ole ühtegi vBET bug.
    Igatahes - isegi, et me ei pea kulutama isegi minut selles küsimuses me haige seda kontrollida. Kui ma saaks leida probleemi kiire siis pole probleemi. Kui ei, siis soovitame:
    - Ajakohastada vBulletin (parim)
    - Või lihtsalt blokeerida kõik vBET hoks arhiveerimiseks ja viibida arhiiv lehekülgede tõlkimine
    - Või ostetud integratsiooni teenuse $ 30, bur, sest see on ei toeta vBulletin versiooni ei saa me kinnitada, et oleme isegi saab teha seda tööd (me lihtsalt ei tea, mis versioon ja mida toetavad olemas).

Samuti palun andke meile FTP juurdepääs just nüüd. Mul on vaja kontrollida teie versioon toetab ka kõik konksud.

See, mida sa kirjutasid pärast kohaldades määrata, mis tähendab, pärast eespool PM ja see on selgelt öeldud -> I valmistab teid dokumendiga koos vajalike sammude pärast iga update ruumiandmed vbulletin 3,6 -> lihtsas inglise keeles, see tähendab, et iga vBET update mul oli jälgida teie dokumendiga integratsiooni vBulletin 3,6. Nii et ärge sõnastada kõike nii, et tundub sirge teile, sest inglise keel ei ole teooria.

Ma ei saa anda oma server sisselogimise turvalisuse huvides ja jälle ma ei tea miks te ei saa saatke mulle hook.php fail laadida serverisse ise.

Sa lihtsalt korrata seda, mida nii mina ja sina juba kirjutas. See oli juba arutatud ja see oli juba selgitas - palun, et kirjutamine sama sõnumit peetakse rämpsposti. Kui tahad lihtsalt kirjutada jälle sama asi on meil alustada kõrvaldada sellised teated, sest need teha ainult prügi tulevikus kasutajatele. See on avalik koht ja rämpsposti ei ole lubatud. Palun loe uuesti oma teade:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4533
    ja minu vastus siin:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4578

Sa ka juba vastata küsimusele, miks me ei saa lihtsalt teha muudatus ja saata selle sulle - vaata siit:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4579

Samuti palun, et te juba saatke meile kord juurdepääsu üksikasjad oma foorum, nii et argument turvalisus põhjus on raske uskuda. Ja kuna alguses kasutades vBET teadsite, et te kasutate seda ei toeta vBulletin versiooni - iga teema oma foorum, siis võivad meie juurdepääsu, on olemas (kui me seda toetada, sest me ei pea).

Nagu ma kirjutasin - ma ei saa aru, millist mängu te sõitvate keeldudes meie tasuta abi ning samal ajal seda nõuavad, kuid me oleme proovinud seda. Sul on lahendus - annavad meile juurdepääsu üksikasjad nagu sa tegid seda varem. Kui te ei taha meie abi - see on teie valik. Sest teie kummaline suhtumine ja ajaraisk, korrates sama asja ring, tegime seda ettepanekut piiratud - vt eelmine potid. Meil on väga hea meel teid aidata - kuid ei suuda seda vastu oma tahtmist.

Pange tähele, et see arutelu peetakse lõpetanud. Kui teil on midagi uut kirjutada, palun ärge rämpsposti. Me andsime teile lahendus - tasuta tuge oma foorum ja lahendada küsimus. Võtke see või mitte - oma valik. Pange tähele, et meil on tõesti hea meel teid aidata

Ma kasutan vb 3,6 liiga, siin on mida ma teen nii vb arhiiv töötavad liiga lihtsalt tahan jagada seda, kui keegi saab teha täiuslikuma palun jagage seda ka

1. Millega lipud arhiiv
    Kui lipud ei kuvata oma arhiivi lehekülgedel, kasutage selle sammu

minge admin panel -> Plugins & Tooted -> Plugin Manager -> Otsi plugin "käepide lipud arhiiv" ilma jutumärkideta

leidma

Code:
    $metatags .= '

asendama vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) - Powered by vBulletin teie Foorum teega valesti ei ole nähtaval, sest lipud pilte pathor, sest rewrited ka vbseo, nii et meil on millega ta siin kausta Arhiiv

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

nüüd reload ja kontrollige uuesti sa arhiiv, lipud tuleb näitas oma arhiivi lehekülgedel liiga

2. Kui te kasutate rewrited arhiiv lehe kasutades vbseo ja link tõlgitud arhiivi lehekülg on vale link saab parandada ka

näiteks vale link meeldib see, see saab Lehekülge ei leitud viga

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    tema peaks olema niimoodi, üle url puuduvad kausta nimi julge alla, mõned inimesed kasutavad / Archive / Või / Sitemap / kausta nimi või muu kausta nimi

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

määrata see, mida saame kasutada vbseo CRR

minge vbseocp.php -> Custom Rewrite reeglid -> lisada see rida (põhjas CRR veerg), kui oma arhiivi kausta nime kasutades / archive / niimoodi http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

kui teie arhiivi kataloogi, kasutades / sitemap / kausta nimi meeldib see http://www.domain.com/forum/sitemap/ lihtsalt muuta kausta nime

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

see trikk, mida saab kasutada vbet eest vb 3,6 arhiiv lehekülgede

3. Kui saad veateate, nagu seda ülemisel arhiivi lehele millalgi (see ei ole seotud või sellepärast, 2 astmeline eespool)

Hoiatus: filemtime () [function.filemtime]: stat failed for [path] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html in [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

kasuta seda Meto juhendamine, I kasutada ja oma töid
    Viimati muutis basketmen; 09-09-10 juures 00:19.

Senior liige

@ Michael
    See ei ole lõppenud, sest sa oled otsustanud, see on valmis, kui ma probleemi lahendada.
    Regards

@ Basketman
    sa seda tegid kõik ise? See on tore Ma püüan seda lähipäevil ja saate teada.
    Regards mate

PS. Kas ma pean jätta kõik esimene postitus ja lihtsalt teha oma modding?
    Kas ma lihtsalt 2 esimest sammu, sest mul ei ole vBSEO?
    Viimati muutis mario06; 10-09-10 juures 16:06.

@ Michael
    See ei ole lõppenud, sest sa oled otsustanud, see on valmis, kui ma probleemi lahendada.
    Regards

@ Basketman
    sa seda tegid kõik ise? See on tore Ma püüan seda lähipäevil ja saate teada.
    Regards mate
    Ma lihtsalt kasutades juba millega koodi see teema ja teine foorum ja palju katsetamist

i juba kasutavad seda paar päeva ja ikka veel töötab, pm mulle kui vajad mu url

PS. Kas ma pean jätta kõik esimene postitus ja lihtsalt teha oma modding?
    Kas ma lihtsalt 2 esimest sammu, sest mul ei ole vBSEO?
    ah see võib olla erinev juhul, probleem nr.1 ja 2 ma saan ma arvan põhjustatud vbseo, sest vbseo rewrited minu arhiiv lehekülgede

võid proovida Michał koodi esimene, kui tema ei tööta, proovige minu, proovida oma eksperiment ja veenduge, et teil on faili varukoopia taastada kui redigeeritud fail ei tööta
    Viimati muutis basketmen; 10-09-10 juures 16:12.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •