Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 18

Thread: vBET Tõsised Bug Found!

Senior liige

Exclamation vBET Tõsised Bug Found!

Mõistan nüüd, miks mu sait ei indekseerida õigesti 52x.

Koos vBet paigaldatud see annab EI LEITUD kõik minu arhiivifaile, pärast 6 tundi escluding kõik ühe mod 1 1 tuli välja, et see, ma olen võistlesid 3.33 ja 3.34 ja ilma vBet minu arhiiv toimib trahvi..

Palun andke mulle probleemi lahendada!

Parimate soovidega

Senior liige

Kedagi vbet töötajad on siin? Mul on vaja parandada!

PS. Mul ei olnud seda probleemi tasuta versiooni

Regards
    Viimati muutis mario06; 29-06-10 juures 22:38.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

hmm i ei saa paljuneda selles küsimuses. Kas te näitaksite mulle kuidas ma saan seda teha?

Senior liige

Ma olen uploading oma lehele oodake 5 minutit ja ma link teile pm

Senior liige

Ma pm'ed sa ootad vastust, vbet on sisse lülitatud ja mu arhiiv niidid anda ei leitud (404), niipea kui see teile kinnitada seda ma välja lülitada nii, et saate sirvida arhiiv jälle nii, et näete ise, et see töötab ilma vbet.

osas
    Viimati muutis mario06; 29-06-10 juures 22:39.

Senior liige

kamilkurczakMa olen oodanud siin teile liiga kinnitada bug ja lähete offline pärast 20 minutit ilma vastates mind?

See ei ole õige käsitleda maksavad kliendid!

Senior liige

Vajan abi, kus on kõik?

Senior liige

Kui kaua ma pean ootama?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Vabandust, siis pidin ootama. Ma juba saatke Kamil meelespea, et teie probleem. Samuti pange tähele, et te ei pea keelata kogu vBET - see peaks olema piisav, et keelata lihtsalt vBET plugins arhiiv (kõik koos"Arhiiv

Nagu ma nägin, Kamil ei suutnud reprodutseerida meie server ja küsisin üksikasjalikke juhiseid selle kohta (kas meil on vaja teha midagi erilist, et seda näha või lihtsalt kogu arhiiv on all). Kui me ei reprodutseerida meie serveris, peame juurdepääsu üksikasjad teie Admin CP ja FTP, et oleks võimalik kontrollida, miks see juhtub ja seda parandada.

Samuti kui teil on muid plugins (ilma vBSEO), mida kasutavad mõned arhiiv konksud proovige ajutiselt keelata need pluginad ja kontrollige ei vBET töötab korrektselt arhiivide siis. See on kontrollida, kas meil on mõned konflikti küsimusi.

Senior liige

Olen juba proovinud puuet vBET arhiiv plugin eile, kuid arhiiv on ikka veel katki, kui vBET on lubatud nii et ma pean välja lülitada vBET saada arhiiv tööta.

Probleem on lihtne.

1. vBET On
    = Arhiiv katki

2. vBET Off
    = Arhiiv tööd

Nagu ma eespool öeldud ma paigaldamata iga plugin (1by1) eile ja leidis vBET olla süüdlane, katsetamise järel ma taastatud backup.

Seal on tõesti midagi erilist tegema, et saada ei leitud (404) viga, kõik mida sa pead on minna põhja lehe paremas ja kliki Arhiiv ja järgige küna niidid | postitust (isegi külalisena).

Juurdepääsu Mul ei ole probleem, olgem luua aeg seda teha.

Regards

PS. Ma pidin lisama arhiivid | sisukaart minu robots.txt sest Google alustas andis mulle vigu arhiiv lööb 17k (404).

PS2. Mul ei ole vBSEO paigaldatud Maybee vBET on kinnihakkamine | uurime seda.

Regards
    Viimati muutis mario06; 30-06-10 juures 10:26.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •