Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12
Tulemused 11 kuni 18 kohta 18

Thread: vBET Tõsised Bug Found!

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

tere,

Mul on vaja juurdepääsu oma admincp ja ftp .. Palun saatke PM mulle need andmed.

Püüan leida teema.

Senior liige

Te olete PM.
    Regards

Leidsin plugina bug .. Nüüd püüan leida lahendus.

Palun, lihtsalt vaadata oma PM

Senior liige

arvesse lõpetas töötamise tõttu multipe ip tuvastamine, nüüd login tegutseb jälle .. oma peaaegu kohal

Regards

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

OK nii - pärast tööd sellel teemal leidsime, et pole viga vBET siin. Sellepärast, et teie foorum kasutab vBulletin 3.6 ja vBET ametlikult toetab vB3.8

Igatahes leidsime viis teha seda tööd isegi riiklikult ei toetata vBulletin 3.6: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Need muutused on juba teinud oma foorum.

Pange tähele, et ikka tõlgitakse arhiiv lehekülgi foorumites ei tööta. Selle põhjuseks on vBulletin viga nii küsida vBulletin meeskond seda lahendada. Kui lisate ühegi parameetri to forum arhiivi lehele (see üks f-), Siis tühi leht. Ma mõtlen iga parameeter - kasvõi ? X = y ja see jookseb isegi vBET keelatud. Nii et sel juhul sa pead küsi vB meeskonna, et parandada oma viga ja ilmselt tõlked alustab tööd (kõik on fine arhiiv põhi-ja lõng lehekülge).

Kuna puudus vBET bug siin ma liigun lõime veaotsingu peatükki.

Senior liige

Pange tähele, et ikka tõlgitakse arhiiv lehekülgi foorumites ei tööta. Selle põhjuseks on vBulletin viga nii küsida vBulletin meeskond seda lahendada
    Nad ütlesid mulle, et eemaldada see, kuna kõik töötas enne vBET mod.

Pange tähele, et ikka tõlgitakse arhiiv lehekülgi foorumites ei tööta?
    Kas sa ei seda parandada?

Mis nii erinev umbes 3.6.12 ja 3,85? Põhilised muutused on olulised sotsiaalsete võrgustike mulle tundub, et teie võrrelda vb 3 vb 4, veidi rohkem vaeva oma osa ei oleks valus ei ole?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Nii nagu ma kirjeldasin teile bug on vBulletin. Nad lihtsalt flus su ära. Võib-olla, sest vale teema desription. Ei ole vBET viga - originaal arhiiv on töötanud hästi. Tõlkimine foorumis arhiiv lehekülgede ei tööta ja see ei toimi, sest vBulletin crasches lehele kui ka URL on muule on tarvis muuta mis tahes parameetrit. Ja see ei ole vBET - saad dissable vBET lisada url? X = y ja teil on veel crasched achrive foorumi lehele.

Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •